Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

Aileniz üzülsün,oturun evinizde.

Siz akillanmazsiniz.esinize sabirlar diliyorum

siz hiç akıllanmaz mısınız?

Ya istemedim anlatmayı ama bende insanım dimi dayanamadım ağladım. Öyle olunca mecbur anlatmak zrunda kaldım
Konunuz inandırıcılığını iyice yitirmeye başladı.

Ya lütfen saçma sapan yorumlar yapacaksanız çıkın görmeyin. Bu nedir ya? Kusura bakmayın da sizin keyfinize göre mi yazmam gerekiyor, sabahtan beri taktınız kafayı. Gel ev adresimi vereyim gözünle gör olur mu?

Kendimi tutabilen birisi değilim, en ufak bişeyi hemen belli edebiliyorum.

Tamam işte destek alın.
Evliliğinizi baltalamaya devam edeceksiniz yoksa böyle. Hadi anlattınız diyemediniz mi annenize neden evde tek kalamayayım çocuk muyum ben diye?

Ben ne takacağım size? Aynı sehirdeysek gelirim hem yalnız kalmazsınız beraber ailenizi ararız kızım yalnız değil diye sevinirler:)) Yoksa 2 gün evde yalnız kalabilen kadın olabilir mi hiç aileniz üzülmesin.

Size sanırım herşey çok basit geliyor ve tahminime göre evli değilsiniz sanırım. Lütfen bilmediğiniz şeylerle ilgili insanları yargılamayın. Buyrun gelin özelden yazabilirsiniz.

Eşinize hiç bir şey söylemeden eşyalarınızı toplayıp gidin . Adam da gelince sizi terk etsin, kardeşinize enişteye de anlatın olayı, hatta kv yıl arayin. Evlilik bitsin siz de rahat edersiniz. 32 yaşındaki kadın tek gece kalamiyor mu ?

32 yaşındamıymış?
Ben en fazla 25 diye düşünmüştüm aile bağımlılığı evde tek kalamama falan küçük diye yaşının toyluğu herhalde demiştim.

Ya istemedim anlatmayı ama bende insanım dimi dayanamadım ağladım. Öyle olunca mecbur anlatmak zrunda kaldım
canım anlatman sorun değil şuan, hala annenin lafına bakıyor olman ve eşinle aranı düzeltmen gerekirken 3 yaşında çocuk gibi gitmesem ailem üzülecek diyorsun. töbe est.

bosuna yorulma salliyor. ben de o kadar yazdigima pisman oldum

İlk konunuzda size hemen hemen herkes zorlamayın, uzatmayın, tekrar tekrar açmayın konuyu yazdı. Siz duramadım adı altında kendiniz kaşınmışsınız resmen. Eşinizi son noktaya getirene kadar uğraşmışsınız. Eşiniz sonuna kadar haklı. İyi anlaşmak gibi bir mecburiyeti asla yok, nedir bu enişte merakı anlamadım ki. Daha fazla uzatmayın, bıktırmayın adamı

32 yaşındamıymış?
Ben en fazla 25 diye düşünmüştüm aile bağımlılığı evde tek kalamama falan küçük diye yaşının toyluğu herhalde demiştim.
Profilinde 32 yazıyor . Prenses olarak yaşayınca öyle oluyor

Anneniz sanırım boşanmanızı istiyor.
Suçlusunuz zaten, suçunuzla oturun bir zahmet. Sanki adam kabahat işlemiş de hanımefendi evi terk ediyor.
Aileniz de bir zahmet üzülsün. Azıcık sorumlu hissetsinler bırakın da. Kızının yuvası yıkılıyor, kadın hala yamacına çağırıp pışpışlama derdinde.
Eşiniz şimdi boşamazsa bile, evi bırakıp giderseniz yüzde seksen boşar sizi. Hadi bakalım, kolay gelsin.

Size sanırım herşey çok basit geliyor ve tahminime göre evli değilsiniz sanırım. Lütfen bilmediğiniz şeylerle ilgili insanları yargılamayın. Buyrun gelin özelden yazabilirsiniz.
Olayların bir günde böyle bir hal alması biraz basit geldi evet.

İki kap yemek, güzel bir tatlı yapıp içinize güzel bir iç çamaşırı giyip eşinize gidip gönlünü alacak yerde annenizin kucağına koşun, bi aile sizde var çünkü. Eşinizin annesi babası kardeşi eniştesi yengesi vs yokmuş ki tek başına bungalovda kafa dinlemeye gitmiş, di mi?

Ona küçük sürprizler yap diyorsun yani.
Kırmızı geceliğin sorun çözmediğini anlattık katip yıllarca, etme ya.

bosuna yorulma salliyor. ben de o kadar yazdigima pisman oldum
Evet haklısınız. Sallıyorum. Lütfen sallamayan insanların konusuna giderek oraya cevap yazın olur mu?
Olayların bir günde böyle bir hal alması biraz basit geldi evet.
Olaylar 1 günde bu hale gelmedi canım. Bu olay dün saat 4 gibi patlak verdi. Konu sabah onaylanmış, ben gece açmıştım.

Eniştemin ne olursa olsun bacanağı olduğunu ve onunla iyi geçinmesi gerektiğini söyledim.

Bunun üzerine bende ailem rahatsız oluyor bu durumdan dedim

Dıdısının dıdısı bir aile üyesi için eşim bana bunları söylese sinirden ağzını yırtabilirim.
Kazık kadar adam sizden ya da ailenizden mi öğrenecek kiminle iyi geçinip kiminle kötü geçineceğini?
Bir saygısızlık yapmıyormuş, huzursuzluk da çıkarmıyormuş. Görüşmek zorunda bile değil zaten.
Adamı sessiz görüp darladıkça darlamışsınız ki patlamış sonunda.
Enişteniz ve kardeşinizin keyfi yerindeyken siz evinizin huzurunu kaçırıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…