- 3 Nisan 2014
- 36.127
- 147.251
- 798
- Konu Sahibi begonvil00
-
Kazen' e diyelim açsın.Erkekler kulubu olsa ve adama "cnm bence bosan" yazsalar paralel evrende
Yok fatura yine kocaya kesilir.Azıcık gözünüzü açarsanız bir sonraki konu başlığını vereyim.
Mikser kız kardeşimin evliliğimi bozması.
Ya da şey eniştemi geçtim kocamla kendi aramı nasıl düzeltebilirimAzıcık gözünüzü açarsanız bir sonraki konu başlığını vereyim.
Mikser kız kardeşimin evliliğimi bozması.
Ben bıyık bırakabilirim kamuflaj icin.Kazen' e diyelim açsın.Biz de takım elbise ile dalalım içine. Hep onlar etek giyip dalacak değil ya.
Yok fatura yine kocaya kesilir.
Kocam eniştemi sevmedigi icin ayrılıyoruz
Kazen' e diyelim açsın.Biz de takım elbise ile dalalım içine. Hep onlar etek giyip dalacak değil ya.
Konu sahibi bosaninca kardeşi boşanmış ablasına karşı aynı hassasiyeti gösterecek mi yoksa oh olsun diyip kocasıyla nispet mi yapacak acaba? Var çünkü o potansiyelŞaka gibi ya adamın otel rezarvasyonunu iptal ettiği mesajı okudun mu?
Kardeş kıskançlıktan tüm aileyi evirip çeviriyor.
32 yıllık hayatımda eşiniz gibi bir yurdum erkeği görmedim.
Ailede Japon geni var mı acaba?
Zeka, kültür, erdem, kariyer
Çok ütopik
İnanmak konusunda tereddüt yaşıyorum
Enişteyi bildim ama onu yakınen tanıyorum
Ben de yeni aldım bıyıkları tüh bilsem badem yağıyla burardımBen bıyık bırakabilirim kamuflaj icin.
10 sene kadın taklidi yapan üye mi vardıEvet ya bende 10 sene erkek taklidi yapmak istiyorum
Hayir bir de gercekten kim kimin hangi otele gittiğinin hesabını tutuyor? Bahane oymus ya, kardes balayina daha dusuk otele gidince laf edilirmis.Şaka gibi ya adamın otel rezarvasyonunu iptal ettiği mesajı okudun mu?
Kk'nın yarısı enişteyle dolu zaten sister.32 yıllık hayatımda eşiniz gibi bir yurdum erkeği görmedim.
Ailede Japon geni var mı acaba?
Zeka, kültür, erdem, kariyer
Çok ütopik
İnanmak konusunda tereddüt yaşıyorum
Enişteyi bildim ama onu yakınen tanıyorum
Benzetmenize bayıldım, muhteşemsiniz!Eş kişisi bu zamanda mumla arasan bulamayacagin karakterde , kadın anlattıkça yükseliyor abinin kalitesiResmen Seren Serengille Fazıl Say evlenseydi neler olurdu yu okuyoruz şu anda canlı canlı
Ay o da bulaymış zengin miyendiz koca. Miyendiz kocalar kollarını açıp beklememiş tabi onu.Şaka gibi ya adamın otel rezarvasyonunu iptal ettiği mesajı okudun mu?
Beyle bir Türk irkeği olduğuna halen inanamıyorum.Kk'nın yarısı enişteyle dolu zaten sister.
Övüngeç, palavra sıkan, ilgi meraklısı yani çooook bunlardan.
Ama eş, adeta elmas gibi parlıyor aralarında maşallah.
Allah' ım sana geliyorum. Çemkirirken edebi ile çemkiren, masa sandalye kırmayan Türk irkeği.Adam çemkirirken bile edebiyle çemkirmiş.
Kendimi düşünemiyorum o esnada
Köküne kibrit suyuKk'nın yarısı enişteyle dolu zaten sister.
Övüngeç, palavra sıkan, ilgi meraklısı yani çooook bunlardan.
Ama eş, adeta elmas gibi parlıyor aralarında maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?