Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

Cidden bir bakın, sosyal medyada, sokakta falan hep bu adamların partnerleri böyle.
Fotoğraflarda bile belli oluyor, adam "sos" veriyor, orada olmak istemiyor aslında. Ama kadının yüzünden çanta gibi her yere gidiyor. Kadınlar, memnun olmadıkları bir durum olduğunda ortalığı yıkıyorlar hemen, adamlar da binbir özür, hediyeler vs. kapıda bekliyorlar. Cidden canına okursanız seviyorlar.

Konu sahibi sizce şu kadar insan toplanıp sizi durduk yere mi haksız görüyor ben iyiliginize soyluyorum bakin anne ve kiz kardesinizden uzak durun . Kiz kardesiniz belli ki kiskaniyor anneniz de onlarin arasi bozulmasin diye size baski yapiyor . Bu isin sonunda yanlız ve mutsuz olan siz olursunuz.
Eşiniz bekar kalırsa çocuğu da yok bulur birini evlenir. Siz bu kapris ve anne kardeş ağzına bakmakla artık kalirsiniz evde yeğen seversiniz. Biraz kendinize gelin burdaki konulara bi bakın.

E bunu yapmasa iyiymiş, şimdi beklentileriniz yükseldi tabi, bunu da yapsa şunu da yapsa ne olur modundasınız şu an. Adam elini vermiş kolunu alamaz olmuş
Bir sonraki aşama : Kızım siz şu arabayı kullanıyorsunuz ama şimdi kızkardeşinin arabası yok. Elalem şimdi ne der, büyük kızın lüks araçlarda geziyor ama küçüğün yok. Hadi siz arabanızı satın. Ya da siz şimdi o siteden ev almayın, bak kızkardeşin kirada , olmaz...Ve konu sahibi eşine: Ama eniştem....

Yani, yapsa noooolur şimdi.

Simdi dusundumde insAllah arkadasimin esi degilsinizdir

Sanmıyorum. Nerden vardınız bu kanıya?

Eşi mutlu olsun diye bunu yapmayı suç mu görüyorsunuz yani? Ayrıca kimse kimsenin canına okumuyor. Ki tanımadığınız için eşimi böyle konuşuyorsunuz. O kadar bahsettiğiniz gibi yok kapıda beklemeler vs. yoktur. Eşim evet sessiz sakin uysaldır, mülayimdir ama bazı kesin ve katı değiştirilemez, değiştirilmesi teklif edilemez düşünceleri vardır. Öyle bahsettiğiniz gibi istediğim zaman kızar azarlarım gibi bir durum yok yani. Kendisi çok sabırlıdır lakin sabrı taştığı zaman anında herşeyi silip, arkasına dahi bakmayacak karakterdedir. Bunu da hissetirir. Ve bunu bende hissettiğim için ona göre davranıyorum.

Kodlama isiyle ugrasan bir tanidik var esiyle sorun yasiyormus ne bilim oyle hissettim bir anda
Dunya kucuk sonucta
Babasi babamin cok yakin arkadasiydi

Eşi mutlu olsun diye kendi mi mutsuz olsun adam? 4 yıl katlanmış adam ailecek enişte hayranlığınıza, yeter da!
Heh işte, bak silecek noktaya da gelmiş. Sizi de silebilir bu gidişle.
Ondan sonra gelip konu açarsınız, hata yaptım, eşim boşanma davası açtı, ailem de destek olmuyor, ne yapacağım diye.
İnadı bırakıp azıcık gerçekleri görün, evliliğiniz gitti gidiyor. Köprüden önce son çıkış. Daha eniştem de eniştem, ailem de ailem demeye devam ederseniz, bir kocanız olmayacak.

Konu sahibi bunu anlarda duzelirsr tum kk olarak kurban kesicez

O vakit, enişteyle samimi olmasını istemedeki ısrar niye? Hakikaten soruyorum niye? Yani adam şimdiye kadar gıkını çıkarmamış, hazzetmediği halde sizin için katlanmış. Ve eşinizin sınırlarını biliyorken niye zorluyorsunuz? Aynı şeyi size yapsa ve bu konuda bir başlık açsanız herkes size şu tavsiyeyi verecekti: Mesafe candır. Evet mesafe candır ve eşinizi istemediği insanlarla zorla samimiyet kurdurmaya çalışmayın.

Hani eşiniz de insan ya duyguları , düşünceleri var . Tepki koyabilen bir canlı , aksesuar değil. Bence tepki koymakta silmekte geç kalmış . Hissettiğiniz halde adama yukleniyorsunuz , bir de hissetmeseniz

İnatla neden egonuzu zedeleyen mesajlara cvp yetiştirme derdindesiniz. Burda geyikle karisik insanlara SİZE yardımcı olmaya çalışıyor. Bugün anlayışlı olan eşin de anlayışı bir yere kadar diyor. Anlamamak da ve kafanızı kuma gommekte ısrar edin. Bugün iki günlük TEK başına kafa dinlemeye kaçan adam yarın ilk yurtdışı ise kapağı atar.

Annesine kız kardeşinin böyle söylettiğine eminim.
Konu sahibesi çok merak ediyorsa annesine sorsun bunu belki kız kardeşini tanımış olur.
Kız kardeş kendi anası danası yetmemiş enişteyi de yönetmeye çalışıyor resmen.
Konu sahibesi bu saflıkla kendi topuğuna sıkıp durmuş habire.

Şimdi annem aradı durumu anlatmak zorunda kaldım Annem evde tek başına ne yapacaksın dedi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ailemle. Annem maalesef konuşurken ağlayınca ısrar etti ve anlatmak zorunda kaldım. İstersen baban gelsin istersen otobüse bin gel dedi, tek başına kalma evde dedi.

Ne yapayım şimdi? Gidersem eşimi bırakıp gitmiş gibi olcam, gitmesem ailem üzülecek. Eşimi arayıp gideyim mi diye sorsam sanırım iyice ipler gerilecek

Offf herşey battıkça batıyor

siz hiç akıllanmaz mısınız?

Konunuz inandırıcılığını iyice yitirmeye başladı.

Allah aşkına kaç yaşındasınız siz?
Hiç kriz.yönetme beceriniz yok. Ananızın lafıyla eşinizi darlıyorsunuz eşinizle aranızdaki problemi annenize anlatıyorsunuz.
Lütfen destek alın en kısa zamanda anne kuzusu gibi davranıyorsunuz. Kendi ailenizde kabul görmek için eşinizi harcıyorsunuz. Hiçbiri yetmez gibi eşinizle enişte yüzünden tartıştığınızı annenize anlatmışsınız pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…