25 yaşında, mühendis.Erkek arkadaşın kaç yaşında ne iş yapıyor nasıl geçineceksiniz?
Evcilik oynuyor gibisiniz şu anda ama hayat öyle değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 yaşında, mühendis.Erkek arkadaşın kaç yaşında ne iş yapıyor nasıl geçineceksiniz?
Evcilik oynuyor gibisiniz şu anda ama hayat öyle değil.
keske o zaman konu açsaydın da şu duruma gelmeden bir çözüm arasaydınÖnerdi zaten 1 yıl kullandım sonra bırak dedi gittiğim doktor ara verelim 6 ay sonra devam ederiz dedi.
Evet evet hepsi okay zaten ama aldırmak o esnada aklımdan geçti sonra ki günler içimden gelmedi çünkü girdim burada bebek aldırmak ile alakalı bir sürü şey okudum herkes tepki göstermişti hatanın arkasında dur bilmem ne diye şimdi de herkes niye aldırmadın diyor çıldırırsın aldırmadım para var doğurmaya karar verdim soruma yanıt alamadım da henüz bakalım biri verir inşallah
Ya Allah aşkına bi çık git başlık altında mı yatıp kalkıyorsun. 37 yaşındasın nasıl bağnaz bir insansın sen ya. Çıldırttın beni. Cidden ruhumu darladın kalbimi darladın ya. Allaha havale ediyorum seni. Allah bildiği gibi yapsın. Hadi ben aptallık ettim de böyle bir duruma düştüm. Bunu da kabul ediyorum reddetmiyorum. Senin amacın ne anlamış değilim. Zehirli bir insansın. Uzak dur açtığım başlığa bir şey yazma ya sana laf anlatmak çok zor. Oturup duvara anlatsaydım sana anlattığımı duvar dile gelir anlardı. Sen hala aynı yerde sekiyorsun. Yazık cidden yazık. Lütfen yazma bir şey.Benim başıma gelmez. Gelmedi.
Ben çünkü bekarken sevişirken korundum. Evlendim korundum. Korunmayı çocuk isteyince bıraktım. Doğurdum doktor adet görene kadar süt korur dediği halde korunmaya devam ettim. 37 yaşındayım 8 senelik evliyim. Bir kere bile istenmeyen gebelik yaşamadım. Dikkat ediyorum çünlü. Allah akıl vermiş. Kınayınca birden hamile kalamıyorsun.
Ne mühendisi ailesi size destek olur mu25 yaşında, mühendis.
Ya Allah aşkına bi çık git başlık altında mı yatıp kalkıyorsun. 37 yaşındasın nasıl bağnaz bir insansın sen ya. Çıldırttın beni. Cidden ruhumu darladın kalbimi darladın ya. Allaha havale ediyorum seni. Allah bildiği gibi yapsın. Hadi ben aptallık ettim de böyle bir duruma düştüm. Bunu da kabul ediyorum reddetmiyorum. Senin amacın ne anlamış değilim. Zehirli bir insansın. Uzak dur açtığım başlığa bir şey yazma ya sana laf anlatmak çok zor. Oturup duvara anlatsaydım sana anlattığımı duvar dile gelir anlardı. Sen hala aynı yerde sekiyorsun. Yazık cidden yazık. Lütfen yazma bir şey.
Benim en cok merak ettigim bu konuda verilmek istenen mesaj ne acep
e zaten bana ne? soru sordun cvp verdik git ötede ağla canımı sıkma. cevapları seçerek okuyacaksan elimize liste ver ona göre yorum yapalım salak mısın?Sanane benim doğacak çocuğumdan. Senin acıman ne değiştirdi hayatımda şuan? Zaten ana baba sözü dinlemekten dışarı çıkmamın hatası olduğunu fark etmişim ki buraya yazmışım. Doğacak çocuğumdan sanane yani
vovvvv harikasın asisinrerererörörö bravo gözümüz kamaştı denilmediği için sinirlendi arkadaş:)Neden bu kadar sinirlendiniz? Konu istediginiz gibi ilerlemedi mi?
Hayır konudaki tutarsızlıkların çıkmasına sinirlendi.vovvvv harikasın asisinrerererörörö bravo gözümüz kamaştı denilmediği için sinirlendi arkadaş:)
Ya Allah aşkına bi çık git başlık altında mı yatıp kalkıyorsun. 37 yaşındasın nasıl bağnaz bir insansın sen ya. Çıldırttın beni. Cidden ruhumu darladın kalbimi darladın ya. Allaha havale ediyorum seni. Allah bildiği gibi yapsın. Hadi ben aptallık ettim de böyle bir duruma düştüm. Bunu da kabul ediyorum reddetmiyorum. Senin amacın ne anlamış değilim. Zehirli bir insansın. Uzak dur açtığım başlığa bir şey yazma ya sana laf anlatmak çok zor. Oturup duvara anlatsaydım sana anlattığımı duvar dile gelir anlardı. Sen hala aynı yerde sekiyorsun. Yazık cidden yazık. Lütfen yazma bir şey.
Hangi cahil doktor süt korur dedi acaba ? Doktorlar hamile kadına bile korunun der yani, hep korunun der daima korunun der. bu konuda gidilen doktorların da hepsi birbirinden acayip valla.Benim başıma gelmez. Gelmedi.
Ben çünkü bekarken sevişirken korundum. Evlendim korundum. Korunmayı çocuk isteyince bıraktım. Doğurdum doktor adet görene kadar süt korur dediği halde korunmaya devam ettim. 37 yaşındayım 8 senelik evliyim. Bir kere bile istenmeyen gebelik yaşamadım. Dikkat ediyorum çünlü. Allah akıl vermiş. Kınayınca birden hamile kalamıyorsun.
Beni dinlese, "Tamam bi kaza oldu ama pişman değilim, fırsat bu fırsat evleniveririz işte." dese rahatlamıştı şimdi.Neden bu kadar sinirlendiniz? Konu istediginiz gibi ilerlemedi mi?
Tamam da herkesin de hamile kalma potansiyeli bir değil.konu sahibi korunmamış ama korunurken olan da var.Benim başıma gelmez. Gelmedi.
Kürtajlar da 3 bini çoktannn geçti bu arada.küçük şehirlerde bile.Hayır konudaki tutarsızlıkların çıkmasına sinirlendi.
Yumurtalığında rahminde sorun olmayan hiç bir kadına doktor çocuğun olmaz demez. Risk almaz. Olasılıklı konuşur.
Adet düzensizliğinde ilaç verilir o da zaten korur.
Ve kimse maddi sorunu olmayan hiç
Kimse üç bin tl ye sıkışmaz. Kredi kartı, kredi gibi kolay yollar varken üç bin tl ye sıkışmaz hiç
Kimse.
Birisi dini yorumlar gelecek kürtaj karşıtları kürtaj yapılsın diyenlerle kavga etsinler istedi ama tutarsızlıklar söylenince sinirlendi.
Bir de üslup zaten rezalet
Evlenseymis madem ya.Beni dinlese, "Tamam bi kaza oldu ama pişman değilim, fırsat bu fırsat evleniveririz işte." dese rahatlamıştı şimdi.
Ay ailelere anlatsan tonla sıkıntı, ayılmalar bayılmalar ambulans. Kaçsınlar en iyisi.Evlenseymis madem ya.
Onu bile becerememiş.
Şimdi evlenip çocuk doğurup ailesinin karşısına çıkmayı planlıyor şaka gibi.
Sonra aman üzülmesinler, daha nasıl üzecek acaba.
Yorumlar işine gelmeyince, hakaretler.
Her şeyi biliyorlar ama iş akli selim davranmaya gelince sıfır.
Sevgilisinin ailesi biliyor mu acaba hamileliği? Çok farklı bir aile değilse orada yaklaşım olarak sıkıntı yaşayacaktır. Ne sanıyorlarsa hayatı.
İlk altı ay özellikle ekgıda öncesinde sadece emen bebeğiniz varsa prolaktin hormonu üst seviyede olduğu için ve regl de olmadığın için gebelik ihtimali çok çok düşük. Bunu söyledi doktorum. Ama korunmaya devam ettik elbette bahsedilen şey bu. Doktor ne derse desin aklını da kullanacaksın.Tamam da herkesin de hamile kalma potansiyeli bir değil.konu sahibi korunmamış ama korunurken olan da var.