Başım büyük belada ,çok büyük...

Ömre Bedel diye bir dizi vardı ya : aynı anlattıklarınla birebir örtüşüyor .
orda da kız sevgılısını guya kaybetmemek için başka bir adamın tehtitlerine göz yumuyor kendini kullandırtıyor ..

ya Allah aşkına siz nasıl gençlersiniz , nasıl bu kadar güvensiz, cahil aklı havada oluyorsunuz
kımse ksr bakmasın ama boyle işte ..

üniversite okuyan bir kıssın : sevgılın varmış demekki bellı bır karaktere kısılıge sahıp bır insansın .
gelmiş cocugun bırı sana asık olmus ( nasıl aşksa artık , sapkınlık bence ) sana da bunu belli etmiş
senin yapman gereken Tamamen gorusmeyı kesmek olmalıydı ..
İkinci üç günlük tanıdıgınız cocukların evlerınde işiniz nedir ? bızde okuduk bızde arkadas olduk

Resimler varmış , ne olursa olsun sen o cocukla ılıskıye gırmeden ( tacız yada tecavuz ) once tehtıtlere aldırmayıp , herseyı aılene ve sevgılıne acık sekılde bıldırseydın bu durumda olmazdın ..

Hanı demişsin ya : sevgılımı kaybetmemek ıcın dıye : sen sevgılınden en ufak bır sırrını gızleyıp ona yalan soyledıgın an aslında kaybettın sevdıgını ..
İlişkiler arasında boyle saçma sapan sırlar olmaz .. olmamalı ..
O cocuk resımlerı gosterseydı kı bu tehtıtı sana yaptıgı an onun yanında daha polisi aramalıydın !
Kuru gurultuye papuc bıraktıgınız surece kullanılmaya mahkumsunuzdur !! ..

Daha en basında dik durup hakkınızı yedırmeseydınız bunlar basınıza gelmezdı , kımden neyden korkuyorsunuz da Resım mış , sevgılıyı aramakmış gb saçma sapan tehtıtlere susuyorsunuz .
Suçsuzken suclu durumuna dusmus oluyorsunuz işte boyle ..
Yapman gereken hemen ayaga kalkıp , kendınden emin durup cocuga okkalı bır tokat atıp polıse sıkayet dılekcesı vermek olmalı .. rahatsız ettıgıne daır sıkayet et bırdaha cocuk yanına yaklasamaz , ve olanları sevgılınle paylas .. sevıyorsa zaten yanında durur ( hoş ben olsam bana yalan soyleyen ınsana bırdaha şans vermezdım .. en basında soylese kabul ederdım ama bunca seyden sonra zor gorunuyor )

bu kız bizi kayle almıyo galiba yada yazdıkları hepsi bir oyundu başta okuldadır dedim ama yok okulmu kaldı okadar yazdım yazık oldu

Ben fake oldugunu sanmıorum 1 yıldır k.k üyesi ve zaten açtıgı konular filan da var izmirli ve kırıkkale unv'de okuo açtıgı konuları inceledim...

''sevgilimi uğrunda öl dese ölecek kadar çok seviyorum''demişsin,
ama sana''erkek arkadaş edinmeme''ricasını bile yerine getirmemişsin.
Zaten bütün yaşadıklarında bundan sonra başlamış.
Ben de bu konuda sığ düşünüp mutlu olanlardanım.
Bir erkek ve kadın istisnalar hariç çok zor arkadaş kalır.
taraflardan biri illa ki duygusal boşluğa düşer ve ilk akla,kalbe giren,
Malesef çoğu zaman en yakınında ki olur...
Şimdi ki duruma gelecek olursak;
Öncelikle direkt ilişkini kes,hattını değiştir,ortak alanlarınızı daralt.
Ve malesef hayatını kısıtla,tek başına dışarı çıkma mesela.
Geç saatlerde dışarda olma,kendine yakın bulduğun bir hocana durumu anlat.
Ailene mutlaka anlat,erkek arkadaşında durumu bilmeli.
Bilmeli ve ayrılma ya da devam etme hakkını kullanmalı.
Tehlikenin boyutunun farkındasındır,karakola gidip şikayetçi olabilirsin.
Savcılığa yönlendirebilirler.
Bütün bu saydıklarımızı yaparsan bir refleksten bile korkan psikopat arkadaşının
gözünü yeterince korkutup kendinden uzaklaştırabilirsin.
Ama görüşmeye devam ettiğin sürece bu saldırılara ve işkenceye maruz kalacaksın unutma.
Yanlız olmadığını hissetmeli.Yoksa ne o okul biter ne de bu işkence...
Bir hata yapmışsın ama bunun bedelini böyle ödememelisin,
bu ve benzeri kendini bilmez mahalle kabadayılarına istediklerini verdiğin sürece
tacizlerine devam ederler.son vermek senin elinde...

Son düzenleme:
Bu tutarsızlık nedir böyle!
Bir sevdiğim var diyorsunuz ama diğer insanın bütün şantajlarına boyun eğiyorsunuz.
Bu şekilde daha çok sıkıntılar içinde boğulursunuz yada bu tam bir seneryo!

Ben fake oldugunu sanmıorum 1 yıldır k.k üyesi ve zaten açtıgı konular filan da var izmirli ve kırıkkale unv'de okuo açtıgı konuları inceledim...

arkadaslar eski sevgilimle basım dertte diye bi topic var. aynı benzio konu. korkuttu bunlar beni.. simdi kız sabit deyince yine korktum. tehdit eden adamdan hersey beklenirr:18: ama su saate kadar da dönmesi lazımdı :97:

Kızlar bir durun yahu... Geceye gelir kız büyük ihtimal. Bekleyelim bir :)

arkadaslar eski sevgilimle basım dertte diye bi topic var. aynı benzio konu. korkuttu bunlar beni.. simdi kız sabit deyince yine korktum. tehdit eden adamdan hersey beklenirr:18: ama su saate kadar da dönmesi lazımdı :97:

evet ben dün akşam o konuyu inceledim ama o konuda kızın yaptıgı bir hata yok ve annesi de bilio kızın basına gelenleri iyiki de annesine anlatmış ve kız gerçekten çok korkmuştu saolsun dün akşam da tek tek herkese cvp yazdı ve bilgilendirdi ama bu konuda oturmayan taşlar var?%100 aldatılma olayı oldu kız sözlüsünü aldattı sonra da çocuk ögrenince malum sebeplerden dolayı tehdit etmeye başladı ...

Merhaba.

Konu sahibi geldiği zaman yorumlarınıza karşılık bırakacaktır..En iyisi yorumlarınızı bırakın konuya ve ''konu fake dir,değildir,konu sahibi nerde?'' gibi düşüncelerinizi belirtmeyiniz..

Ve konuyu içeriği dışına çıkarmayınız.

Tehlikeli "borderline" tipler var. Dışarıdan normal görünen ama içi bozuk. Genç kızlar erkek arkadaş seçerken çok dikkatli olmalı. Sonra başlarına belayı alırlar. Hayatları mahvolabilir.

Eger dedigin gibi "arkadasca" herkeste olabilen resimler vardiysa o cocugun elinde, bu hic de tehdit unsuru olamazdi. Erkek arkadasina da ailene de anlatsa, sana 1 kizarlardi, sonra konu kapanirdi.
Simdi ne var elimizde? Bu kadar tehdit edilip kendini birakmissin. Simdi cocuk diyecek ki "ben bu kizla o kadar ciktim, dokundum, sarildim, optum, hic de sesi cikmadi, biz sevgili olduk", bu sefer suc sende aranacak. Erkek arkadasin da senden hakli olarak ayrilacak, ya da sansliysan ayrilmayacak, cunku sen onu aldatmis vaziyette gorunuyorsun su an. O tehdit eden adamin elinde hic yoktan koz vermissin. Kisaca sucsuzken suclu vaziyete dusmussun. Tabii bu yazdiklarim, eger konu senin dedigin gibiyse, eger anlattigin gibi masumsan... O resimlerden bu kadar korktuguna gore ya birsey var bu isin icinde, ya da sen cok saf davranmissin.
Simdi yapman gerekenler, bence, oncelikle kes bu tehditkar insanla iliskini. Arasin, tehdit etsin bosver artik boyun egme. Ailene de anlat bu durumu. Sevgilini, onun ailesini karistirma simdi. Once sen kendi durumunu coz, sonra segiline anlatirsin.
Okul meselesine geline. Ben TR'de okumuyorum, tam bilemem ama, dondurmak mumkunse kisa sureligine dondur okulu, ya da baska okula transferin mumkunse ailenin oldugu sehirde bir okula bak. Anladigim kadariyla, daha baska sehirlerde okuyacak kadar guclu degilsin.

Bayanlar bence artık yorum yapılmasın zaten psikolojisi mahvolmuş intiharı denemiş. Üstüne gidildikçe daha kötü olur. Bekleyelim gelsin açıklamalarını yapsın ondan sonra fikirler belirtilsin.

ülkede polis boşuna mı var ?
hadi polisi geçtim ailende mi yok ?
yahu sevgilin seni bırakmasın diye elin adamı seninle istediğini nasıl yapabilir, sen buna nasıl göz yumarsın ?
ona korkak diyosun ama içinde bulunduğun duruma bakarsan sen ondanda korkaksın
gidip sevgiline anlatsaydı da keşke sana dokunmasaydı
anladığım kadarıyla dokunmakla kalmamış iş ilerlemiş
çocuğun kendi zaten psikopat sende buna göz yumma
bu ne kadardır devam ediyo bilmiyorum ama gözünü aç artık
kadınlığını kaybediyosun erkek arkadaşını kaybetsen nolur !

Bayanlar bence artık yorum yapılmasın zaten psikolojisi mahvolmuş intiharı denemiş. Üstüne gidildikçe daha kötü olur. Bekleyelim gelsin açıklamalarını yapsın ondan sonra fikirler belirtilsin.

bende sana katiliyorum ve ekliyorum: bazi kullanicilar yaziyoo, iste keske ve keske. arkadaslar olan olmus,,, yani ne uzerine daha gidelim ki?!!!!!. yardimci olmaya calisalim... evet bende azarladim.. cunku bu devirde, boyle seyler,boyle saflik.. santerlerim atiyor resmen.. , okudukca inanamaz oluyorum, ama iste insanoglu, hersey oluyor hayatta,, benim kizim var, kiz kardesimde,, onlarin basina boyle bisey gelirse, ben kendimden utanirim,kizarim... neden mi?? , boyle hatalari yaparlarsa , ve bana guvenemeyip anlatamazlarsa... ., ve hata uzerine hata katliyorsa... ,, ve cagresiz kalip bana acilamazlarsa, nasil bi abla yada anneyimdir? o zaman bu soru cok yerinde ollmazmi!!??. ah kafami duvarlara vurarim , o domuzuda alip seyinden tavana asarim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…