Belki konu fake olabilir.
Ama ben bir anne olarak gene de ders çıkardım, konu sahibesi arkadaşa bu nedenle teşekkürü borç bilirim.
Evlatlarımıza güvenmek ne kadar da önemli..
Ben babamdan tarifsiz derecede korkardım, bana hiç güvenmezdi, hiç sevmezdi. Sürekli açığımı kollardı, asıl derdi beni okuldan alabilmekti. Bunun için hep bir bahane arardı. Telefonlarımı dinler, dışarıdayken takip eder, arkadaşlarıma rezil eder, hata bile sayılamayacak bazı davranışlarımı önüne gelene abartarak anlatıp beni küçük düşürürdü..
Eğer çıkıp biri babama "Kızın okula okumak için değil, or... için gidiyor" deseydi, babam buna inanabilirdi. Acı ama gerçek..
Böyle bir tehditten ben de korkardım. Gidip bu tehditi eden kişiyle yatmazdım, ama çok korkar ve atıyorum belki intihar eder, belki evden kaçar ya da ne bileyim o yaşlardaki cahil kafayla kimbilir ne yapardım. Şimdiki aklımla 15 sene önceki aklım bir mi..
Dolayısıyla evlatlarımıza sonsuz güvenmemiz ve 3.şahıslara asla söz hakkı vermemiz gerekiyor.
Belki bu konu fake, ama bunun benzeri nice gerçek olaylar yaşandığını da bilmiyo muyuz..