Başım büyük belada ,çok büyük...

Eğer sen bu şekilde korkmaya devam edersen bu çocuk sana yapmadığını bırakmaz. Sözlünle evlendin sayalım belki o zamanda bırakmayacak peşini. Hayat boyu bu bu ruh hastası ile mı uğraşıcaksın ? Yerinde olsam gider şikayetçi olurdum. Sonuçta telefon kayıtlarınız ya da mesajlarınız vardır seni tehdit eden. Susup sinmek ne demek ya Sonu ne olursa olsun, sözlünden ayrılman gerekse bile git şikayet et ve bu kadar basit bir insanın hayatını yok etmesine izin verme. Yoksa hayatını kendin yok edeceksin. Deli deliden, edepsiz edepsizden korkar derler! Sen de ona şikayetçi olacağını söyle sonu ne olursa olsun bunu sana yaşatacağım de! Cesur ol, korkma!

Son düzenleme:
madem basin gercekten büyük derde...
o zaman konuyu acip gitmeseydin de sana yardimci olabilseydik!

unv herkes için özgürlük alanı özgürlügüne kavustun ailenden uzaktasın sözlünden uzaktasın her istedigini yapabilirim mantıgıyla davrandın...herkesin normal erkek arkadasları var ama biz resimlerimizi genel de özel günlerde çekilioruz bence sen o çocukla birlikte oldun o çocuk da buna dayanarak seni tehdit ediyor çünkü sen kendin yazmıssın dokunmalarına dayanamıorum die...sen taviz vermeseydin o çocuk da sana yaklaşamazdı...vicdan azabı çektigin için de intihar ettin kusura bakma ben sana üzülmüorum olan sözlüne olmuş...

türk filmi gibi yaaa erkek arkadasın cok dogru solemısde sen nıe dınlememıssın o kadar sevdıın adamı onu anlamadım hıc bır zaman bı erkek ve kız arkadas olamazzzzzzzzzzzzzzz
atesle barut bır araya gelınce bole oluyooo ıste
''''''':26:'yazdım ama konu sahıbı cok guvendıı arkadasına kahve ıcmeye gıttı galıba''''''

Sözlün sana güvenseydi, normal erkek arkadaş edinmeni bu kadar dert etmezdi..
Ailen sana güvenseydi, tanımadıkları şahsın "senin kızın burada or.. yapıyor" demesine itibar etmeyeceklerini bilirdin.

Her halukarda erkek arkadaşın ve ailene yönelik olarak yapılan tehditlere kulak asmazdın..

Neden güvenmiyor bu insanlar sana, bunu merak ediyorum..

Bir de madem bu kadar tutucu bir sözlün var, ona bakire olmadığını nasıl izah edeceksin?
Yoksa zaten biliyor mu bakire olmadığını?
Bakire olsaydın, seni tehdit eden sapıkla gene de ilişkiye girer miydin acaba..

Hımm, karışık bir durum..:82:

Son düzenleme:
bir gün ders notu almak için iki dakikalığına evlerine gittim otur nescafe yapayım dedi sorun yoktu içtik oturduk notları aldım.Sonra benden hoşlandığını söyledi ben de olmaz Ben olayin bu sekilde olduguna inanmiyorum.Bizde universitede okuduk bir bekar erkegin evine not vermeye bir genc kiz gitmez ki gitmeye mecbur kalirsada iki bayan arkadasini da yanina alip oylece gider hele de adami bu kadar kiskancsa.Bence Sen iki adamida idare ederim diye tasarladin fakat su anki adam senden akilli cikti Kendini kullandirtmadi seni kullandi.Baktin bu adamla olmayacak eskisine de vicdanen rahatsizlik duydun ve bu sekilde bir senaryo uygulamaya koydun.Bir universiteli erkek ve bayan bu sekilde saf olamayacagini adim gibi biliyorum.Karsidaki adam bakmis bayan kendini kullanacak bari ben onu kullanayim demis yani Senin planlarini basarisiz etmis.Zarara rizasiyla girene merhamet edilmez.Bizde universite de okuduk neden bizim basimiza bu sekilde durumlar gelmedi Biz atesle oynamadik.Cunku kendine guven ates gibidir dogru kullanildiginda insani ISITIR ama yanlis kullanildiginda ise insani YAKAR.

Son düzenleme:
konu fake mi acaba baştan sona okudum bir üniversite öğrencisi ve bukadarda cahillik hemde bu zamanda ben bu konuya vede konu sahibine inanmıyorum .doğruysa allah yardım etsin diyim kendi ortada yok bi uğrasaydın bacım konuyu açtın madem..
32 üye ve 1 ziyaretçi acaba konu sahibidemi aramızda ???

Son düzenleme:
konu sahibi hala piyasada yok sanırım :44:eger yazılanlar doğruysa ciddi bi problem biran önce aile
ile paylaşılıp şikayetçi olunmalı

konu baştan sona bana garip geldi. bencede arada boşluklar anlatmadığın bişeyler var. resimleri sevgiline göstercek diye korkuyorsun ama birlikte olabiliyorsun. ben okuduklarımdan bunu anladım. bundan korkmuyorsun. ki asıl korkulacak şey bu bence. tehdit ediliyorum diyorsun. en başından resimler nasıl onu da çok anlayamadım ama resimleri sevgilinin görmesi her durumda o çocukla birlikte olmandan daha iyi birşeydir. ne isterse yapayım sussun kurtulayım mı diye düşündün bilmiyorum.iyi ama bunun bir sonu olmayacağının farkında değil miydin. sevgilinle ilişkinin bitmesini istemiyorsun ama bence ilişkin çoktan bitmiş. ortada dürüstlükten eser kalmamış. en başından söyleseydin daha kabul edilebilir bir durummuş yaşadıkların ama şu an çığrından çıkmış. tamam seni tehdit eden çocuk tabiki baştan aşağı hatalı ama en çok sen hatalısın. bu kadar nasıl taviz verebildiğini kafam almıyor bir türlü...

bizi çok fazla aydınlatmadığın için birşeyler söylemek çok güç. varsayımlardan anladıklarımdan bu sonuca varıyorum. şu dakikadan sonra yapacağın tek şey ailene ve sevgiline dürüst davranmak olur. tehdit eden kişiyide mutlaka polise şikayet et yaptıkları yanına kalmamalı...

Son düzenleme:
Konuyu okudum...
Yorum yapacaktım ki diğer sayfalara bakim dedim önce...
Diğer fake konularda olduğu gibi bu konuda da konu sahibinin 2. bir mesajını göremedim...
O yüzden yorumumu kendime saklicam...

35 Kullanıcı okuyor konu sahibesi hala ortalıklarda yok
Biri bir taş attı kuyuya uğraşıyoruz çıkarmaya
:119:

Arkadaşın üzerine çok gidiyorsunuz..
Hata yapmış olabilir..Yargılamadan kırmadan fikirlerimizi belirtsek..

Olmaz demeyin oluyor..İnsanlar çok kötü..Hiç bişey benim başıma gelmez demeyin..Geleceği varsa gelir..İnsan panik halinde ne yapacağını şaşırıyor, bir fire verdinmi de gerisi çorap söküğü gibi geliyor..Önemli olan ilk anda aklını kullanabilmek..Allah şaşırtmasın..
Bende üniv okudum neler neler gördüm ve duydum..Kızlar gayet güzel gidiyorlardı erkeklerin evine valla hemde tek başlarına..

Hep derlerdi üniv de hayatı öğreneceksin diye inanmazdım..
Kendi başıma da geldi..Böyle durumlar değil ama çok büyük kazıklar yedim hemde yüzüme bakıp bana sarılan canım diyen insanlardan..

konunun fake olduğunu sanmıyorum arkadaş yeni üye değil ve daha öncede paylaşımlarda bulunmuş..
Mutlaka uğrayıp sorulara cvp vericektir..

Belki konu fake olabilir.
Ama ben bir anne olarak gene de ders çıkardım, konu sahibesi arkadaşa bu nedenle teşekkürü borç bilirim.

Evlatlarımıza güvenmek ne kadar da önemli..
Ben babamdan tarifsiz derecede korkardım, bana hiç güvenmezdi, hiç sevmezdi. Sürekli açığımı kollardı, asıl derdi beni okuldan alabilmekti. Bunun için hep bir bahane arardı. Telefonlarımı dinler, dışarıdayken takip eder, arkadaşlarıma rezil eder, hata bile sayılamayacak bazı davranışlarımı önüne gelene abartarak anlatıp beni küçük düşürürdü..

Eğer çıkıp biri babama "Kızın okula okumak için değil, or... için gidiyor" deseydi, babam buna inanabilirdi. Acı ama gerçek..

Böyle bir tehditten ben de korkardım. Gidip bu tehditi eden kişiyle yatmazdım, ama çok korkar ve atıyorum belki intihar eder, belki evden kaçar ya da ne bileyim o yaşlardaki cahil kafayla kimbilir ne yapardım. Şimdiki aklımla 15 sene önceki aklım bir mi..

Dolayısıyla evlatlarımıza sonsuz güvenmemiz ve 3.şahıslara asla söz hakkı vermemiz gerekiyor.
Belki bu konu fake, ama bunun benzeri nice gerçek olaylar yaşandığını da bilmiyo muyuz..

Seni tehdit ettiği msj ve telefon konuşmalarını kaydet. Sonra ona deki git istediğine söyle haber ver. Elimde beni tehdit ettiğine dair kanıtlar var. Polise giderim, ben yanarsam sen daha beter yanarsın de, içeride düşersen zaten bir güzel öttürürler seni orda tacizden de....... Bir halt edemez sana.. Allah ıslah etsin ya, kızım azcık akıllı olun sizde ne işiniz var bu zamanda bir erkeğin evinde, görmüyormusunuz herkesi parça pincik kesip atıyorlar... Ha eğer bunu yaparsan yaptıktan sonra asla onunla görüşme birdaha helede tek sakın görüşme. Bu kanıtlaırn bri arkadaşında olduğunu başna bir şey gelirsede onun vereceğini söyle.. Birazda o tutuşsun........

Cidden fake havası esiyor iyice. İnsan bari hemen yorum yapanlara 2. mesajı yazardı yani öyle konu açılıp gidilmiş. Ayrıca kimse böyle bir hikayeye inanmaz yani 5-10 yaşında mı sanki bunu yaşayan. Gerçek bile olsa anlatılmayan yerler var belli yoksa o yaşta birisine istemediği bir şeyi yaptıramazsın bu kadar kolay. Biz de üniversitede okuyoruz ne benim ne de çevremdeki insanların hiç böyle şeyler durup dururken başına gelmiyor nedense.

Ders notları alışverişi genelde okulda yapılır,hikaye biraz farklı sanki.... Bu versiyon bana biraz savunma versiyonu gibi geldi...liseli bir kız bile bilir evde tek bir cocuk onu niye evine davet eder...
Üniversite bitirdim okulda çok da erkek arkadasım oldu hala da görüşürüz,kız erkek arkadas olabilir tabii ki,ama bence sen onun niyetini anlamissin ve şimdi kendini savunamaman hissettiğin suçluluk duygusundan...
Polis çözemez bu konuyu,tek bir yol var dürüst olmak....
Basıma gelen birşeyi yaziyim,lisedeyken burgun evdeyim,en yakın kizarkadasimla 2yillik sözlüsü bize geldiler,annemize disardaydi.oturduk birkaç saat sonra gittiler,5dakika gwcmeden kapı çaldı,arkadaşımın sözlüsü,ders notlarımı unutmuştum dedi getiririm dedim salona girdim arkamdan geldi,çok merak ediyorum seni bir kez opmek istiyorum dedi,sok oldum kovdum onu evden ama o beni duvara yapistirdi zorla öpmeye çalıştı aynı dakika kapı çaldı annemler geldi bende kurtuldum.basıma daha kötüsü de gelebilirdi... Sonrasında kiz arkadasıma olanları anlattım,5 yıllık en yakın arkadasıma ve bana inanmadı beni suçladı cocuktan ayrılmadı ama biz kustuk ama hiç üzülmedim.
Vicdanın rahatsa çık konus sana inanmazsa sevgilin zaten uzulmezsin...

o yaşa gelmişsinizz insanın insan kesip doğradıgı bir dönemde oglanın evıne gidyosunuzey gençlikk nerelere gidıyosunnn

anladığım kadarıyla açık,seçik fotolar var çocuğun elinde
hayır seviştinizde neden foto çektiniz,nassı bi fantazi türü anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…