Başım büyük belada ,çok büyük...

korkunun ecele faydası yok. elindeki arkadasca cekilmiş fotograflar için bu kadar riske girmen cok sacma. erkek arkadasına ve en önemlisi ailene bunu anlatmalısın. hatta bence git ve sikayetci ol.. pasif durursan arttırarak devam edecektir... bana cok kötü seyler yaptırdı demen de beni endiselendirdi.. umarım aklıma gelenler degildir.. erkek arkadasın da arkanda durmayacaksa ne hali varsa görsünn. önemli olan sensin.. 2 dandik fotografla seni tehdit edip her istedigini yaptıran ilerde neler yapabilir bi düsünnn derimm tatlımm.

canim ya yaziyorsun universiteliyim, eee anladim.bu devirde, boyle hatalar... inanamiyoruum.. yani... sen televizyon , magazin falan okumuyormusun? basin hergun bas bas bagriyor,, yok o tecaviuz bu tecavuz., o kizi kestiler, oldurduler, vs... . hic mi aklina gelmedi boyle seyler?? neyse gecmis oolsun diyelim.. benden sana bi tavsiye: ZARARIN NERESINDEN DONSEN, KARDIR.. sen bu adamla neisler cevirdin? ynai bi cinsel temasa girdiniz galiba, ben oyle anladim yazindan... ne zorla sana yaptiriyor.. bence sen bunlari acilen erkek arkadasina anlat. gelsin,, onun gozunu korkutsun.. sonucta.. herseyi soyleme, artik neyaptiysan sakla bazi gercekleri..senin sozun onun sozune karsi.. oda kime inanicak, eger seni seviyorsa sana.. . ama cok kotuye gidiyor.. bak yaziyorsun, iste sagligim, okulum, notlarim.. daha nekadar bu iskenceye devam?? ya bu devirde bu saflik, inanamiyorum, suan soktayim.... yemin ederim... yok biraz kendini sev bide,, dusun, daha devam ederse,,, sen nasil bakicaksin aynaya.. erkek arkadasina... utanmayacakmisin kendinden? ben yazindan anliyorum ki, utaniyorsun.. hemen bence sen bunu anlat.. bak herkez sana anlat yaziyor... ve hemen bi psikolog doktora gorun, mecbur tedaviye basla... yoksa, psikolojin cok kotu olur,, eger istemeyerek bazi seyleri yapiyorsan, bak bu yaptiklarin sana karsi geliyorsa, bi omur boyu gozunun onunden gitmez .. sakin dediklerimi unutma.. ah o gerizekali karsimda olacak,, var ya... agzina s.carim o bilmis domuzun... gozu donuk, utanmaz, ........

Merhaba cnm;
ilk öncelikle biz elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız senin için ki eminim arkadaşalrımızda benimle aynı düşüncelerdedir.

1) Üniversite okuyan ailesinden uzakta olan ve zorluklarla mücade etmen gereken bir hayatın var. Erkek akadaşınla güzel bir ilişki yaşamanda güzel, ama şunu iyice anlamak istiyorum seni tehdit eden o erkekte bulunan resimler ne tür resimler? Müstehcen pozlar mı, yoksa ikinizin arkadaş olarak gösterdiği samimi pozlar mı?

2) eğer seni tehdit ediyorsaki bunu bilmen lazım sonu kötü ve çözülmeyecek noktalara dayanabilir. Bu durumu erkek arkadaşının ailesine değil ik önce kendi ailene olan biteni eksiksiz bir şekilde anlatmalısın. Eğer ailem tutucu, bana kızar beni bir daha okula göndermez diyorsan sakın böyle düşünme! Aylardır kayıp olan SİNEM i düşün hiç bir şey saklama!

3) Erkek arkadaşın senin için senden daha önemli olmamalı! Zaten seni gönülden seviyorsa bu durum karşısında mutlaka senin yanında yer alacaktır. Eğer yok hayır sen bunu nasıl yaparsın falan derse senden hiç bir şey kıymetli değil! üzülmemeye çalış çünkü bu kişi senin için tehdit unsuru oluş bir kere.

4)Bir de dikkatimi çeken neden bileğini kesiyorsun niçin? her ne kadar seni tehdit ederse etsin ilk yazmam gereken SAVCILIĞA başvurman olacaktı ama geç değil git hemen başvurunu yap şikayetçi ol, doktor raporların varsa göster ki elil lsun hakkında dava açılabilsin ve mutlaka ailende birini yanına çağır çünkü bunun sonu pek hayırlı değil. ( yakın çevremden tacize uğradım ve susutum yapma sakın susma)

5) Çok gençsin biz bu yaşlarda sağlıklı ve doğru kararlar veremeyiz polis ve ailen sonra erkek arkadışın ama ilk önce sen lütfen canına kıymak gibi bilinçsizce bir şey yapma!!!

iki masum resim yüzüden kimse kimseyi tehtid edemez zaten her yerde resimlerimiz dolu biri alsın bizi tehtih etsin isteklerini yapalım yok daha neler..

devamı yok ,nasıl resımler kı

bence olay anlattıgın gıbı degıl universite okuyan bır kızsın ..

olayların nasıl gelısecegını attıgın adımın sonrasını düşünebılırdın ..

bılemıyorum ..

kimse seni sen istemeden kullanamaz.bize eksik ve yanlış anlattığın şeyler var ifadelerinde.bu kadar rahatsızsan git polise.biz sana ne yapabiliriz

bu fotolardan ne kadar bu kadar korkuyorsunki? madem arkadassanız!! demek önceden bu tehdit eden çocukla bi gecmısın var hemde bi hayli derinn bi gecmısss ... ve sen bile bile o pskopatın evıne gittin ders notuymus pehh.. dısarda alamazmıydın ders notlarını..
kusura bakma ama bence sende kuyruk sallamıssın bu psikopata.. şimdide iş çığrından çıkınca sözlüyüm ayaklarına yatıyorsun eee bu zamana kadar aklın nerdeydii bee.. 15 yasında değilsinki cahil diyeyım sana 18ini geceli çoook olmus gayet aklı basında birisin.

pyeso
kimse seni sen istemeden kullanamaz.bize eksik ve yanlış anlattığın şeyler var ifadelerinde.bu kadar rahatsızsan git polise.biz sana ne yapabiliriz

ecetuba84
35 kayıtlı kullanıcı ve 6 misafir konu sahibi yok ortada
bu yorumlara katılıyorum.
dostane çekilmiş fotolarını sevgiline göstermesinden korktun ve gittin o çocukla yattın ha? canım eksik birşeyler var. sen istemeseydin olmazdı birşey. ya gerçekten çok safsın? yada bu işin içinde başka birşeyler var. ayrıca konuyu açıp ortadan kaybolmak neden.. tavsiyelerimizi okumak için bekleyiverseydin cnaım yaa. ne diyelim ki sana. diğer arkadaşlarında söylediği gibi yapman gereken ilk şey aileni haberdar etmek. tehdit dolu mesajları olduğundan bahsetmişsin onları da sakın silme. kullanabilirsin.

Aslında biz şuanda ne yazsak boş

Konu sahibi sorularımızı yanıtlamadığı sürece

biz kendi kendimize konuşup durum değerlendirmesi yapıyoruz.

Brownim, aslında çoğumuz konu sahibine muhatap yazmıyoruz, bu durumda olup da kimseye açılamayan kişilere ve yaşı küçük olup da kimse bu durumlara düşmesin diye yazıyoruz.

İsterse sahte bi konu olsun, ben yorumlara değer veriyorum.

Neden aile diyoruz; çünkü hatalarımızı örtecek, kabul edecek, bizi koruyacak ve koşulsuz sevecek olan ailemizdir.

Neden polis diyoruz, kimsenin yaptığı yanına kar kalmasın, cezasını çeksin ki kimsenin başını yakamasın istiyoruz.

Polise gitmenin anlamı yok minvalinde bir cevap vardı; ona hatırlatmak isterim ki ortada Türk Ceza Kanunu ilgili maddesi ile ilgili tehditle birlikteliğe zorlama var. (Ben hukukçu değilim, ancak böyle bir maddenin varlığından haberdarım)

bence bu anlatılanlarda eksık seyler var
arkadasın saf olacagına ınanmıyorum oyle olsa unv kazanıp baska bır sehırde yasayıp bırıyle bereber olup cok sevdıgım dedıgı ınsandan bunu saklamayı beceremezdı...

burda yazılanlarda umarım dıger genclerımıze ornek olur

açıkçası bu konunun doğruluğundan şüpheliyim. böyle iş mi olur falan demicem hiç. eğer olay doğruysa;
erkek arkadaşından, ailenden korkuyosan polis denen bir kurum var. tehdit mesajları atıyo demişsin e delilinde var. hata üstüne hata malesef. fotoları göstericem diye tehdit etmiş daha kötü şeyler yaşanmış.olay basitken büyümüş seni fotoğrafla tehdit eden adam yarın birgün video ile tehdit eder. hemen polise git, şu durumda sevgilinden önce kendini düşün.

O çocukla aranda, arkadaşlık dışında birşeyler geçtiğini düşünüyorum. Aksi takdirde bu kadar zaman boyunca sessiz kalmazdın, tehditlerine boyun eğmezdin. Kusura bakma ama konunda anlattıkların kadar masum olduğuna inanmıyorum cnm..

kusura bakmaynda ben bıraz farklı dusunuyorum.
okula ılk baslayınca kızların parmagında bıyuzuk olur.sevgılım var falan.okula alısma surecı sancılıdır yavastan yavastan baska ılıskıler baslar okulda.bırılerı sevgılısıyle okulda sarmas dolasken zor zamnda uzakta sevgılı beklemek zor gelır.
buaradada guzel teklıfler gelır gonul bıyana kayarken akıl uzkatakı gercek asktadır..
sonra bız arkadasız yaaa dıye takılmaya baslanır.mıllet anlamz bıle sevgılımı bunlarya dıye konusmalar olur.kızlar lısedekı arkadas ortamını ünv.karıstırır ya bız arkadasız yaaa sevgılım var benım falan denır ama gece yarısına kadar kızlar o cocukların evlerınde takılırlar.
sonra okulun bıtme vaktıne yakın vıcdan sese gelır
ee ama buradakı cocukta gururu oynanan olmak ıstemez ya dıretır...
ehbe guzelım mademkı aılesını tanıyacak kadar samımı oldun nedıyımkı sana
hem erkek arkadasınıda sevmene hayran kaldım
oda boyle ozgur davranma hakkına sahıpmıydı?

Allah yardımcın olsun zor bı zaman ama once kendın dahıl herkeze durust olmakla basla.aılene sevgılıne hatta "arkadasın" olan erkege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…