Başım büyük belada ,çok büyük...

zaten arkadasin nasil bisey yasadigini ben pek anlayamadim acikcasi onun icin yorum yapamiycam.ben genel olarak dusuncemi belirtmek istedim!!

kadınlar kendilerini kullandırdıkları sürece kullanılmaya mahkumdurlar! iş kişide biter!

ayrıca bi insanın ruhsal sıkıntısı diline vurur :80: sizin aklınızla çok dalga geçen var sanırım bu kadar uğraşıp çirkinleştiğinize göre. hem yaş 15 olsun 45 olsun farketmez olay beyinde biter çünkü. sizin akıl yaşta galiba daha başa çıkamamış. yazık...

ben gulen arkadasin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum.sadece bazi seyleri hafife aliyo gibi geldi.tabi ates dustugu yeri yakar demii!!

tabiki ateş düştüğü yeri yakar ben bu durumdakı dıer ınsanlarıda göze alarak yazıyorum bu durumların gülünecek bırsey olmadıgını belırtmeye çalısıyorum tabıkı bu kızın yaptgı doğru bırsey değil ben ilk mesajımdada belırttım ben olsam o çocugu orada hadım ederım kı şuan geç kalmış değil karakola gıdıp tecavuz duyurusunda buluna bılır sperm eşleştirlmesıyle bu çocugu hapise attıra bılır ve daha üzerine tazmınat bıle açabılır kı kazanırda mahkemeyı cunku gercekten madur ve ortada tehtit var

iyide şimdi bide şöle bi durum var. bu kız tehtit edilsin edilmesin resmen boyun eğmiş yahu. ben bunu anlamıyorum. ölcemi bilsem kıtır kıtır kesilcemi bilsem ben savaşımı verir alnım ak çıkarım bu işten benim anlamadığım ve anlamıcağım nokta bu.
dışarı çık diyomuş görüşcez diyomuş kız gidiyomuş paşa paşa. bölede olmaz ki ya aa

yoo aksine insanlar çok zeki oldugumu söylerler işimdekı başarımdan olsun ilişkimdekı mukemmellikten olsun hherkez tarafından zekam ıcın övgüler alırım ama halen kendınızı savunabılıyorsunuz ya şaşırdım doğrusu neyse daha fazla uzatmak ıstemıyorum sinirlenıyorum ufak tefek ayrıntılarla kendımı meskul edemeyecegım daha önemlı işlerım var önumde kocabır dosya dolusu iş evrak benı beklıyor zeka polemıgıne gıremeyecegım sana yaşınla ve zekanla başarılar dılerım

ahaha senin yaptığın işte meymenet kalmaz bu saatte söliyim. her şeye dil uzutma işini yap o zaman! yaşa bu kadar takık olmanızzzda da ayrı bi soru uyandırıyo insanda sidik yarıştırma hadi canım işine

bayanlar genelde daha masumca dusunur kadin erkek iliskilerinde.Ama erkeklerin hemen hemen hepsi daha farkli dusunur tabi kendine pay cikarir.haa bi kadin bunu farketmezmi diye soracak olursaniz;bence bir kadin bir erkegin hareketlerinden,bakislarindan,konusmasindan illaki anlar niyetini.iste o an kadin uzaklasmaz cunku hala masumca dusunmeye devam eder.tabi erkek daha ileriye gitmek isteyecektir.e hal boyle olunca ister istemez kotu sonuclar verir.bizler(bayanlar)bazen bazi insanlara rest cekmeyi beceremiyoruz galiba herseyinn farkinda olsakta!!!

gülmek dalga geçmek basit tabi insan başına gelmeyince anlamıyor.saflık evet olabilir de
böyle üstüne gelinmez ki insanın...ben yardım istedim sizden sadece.üniversitede okuduğuma laf edenler aklıma laf edenler oldu size zorla cevap yazdırmıyoruz hakarete falan da gerek yok
hata yaptım paylaşmak istedim...çözüm bulmaya çalışmak yerine daha çok üstüme gelin iyi olur tabi
sizin başınıza aynı şeyin geldiğini düşünüp de yazın.ee ben olsam yapmazdım böyle birşey demeyin
biz bayanlar hep iyi masum ve saf düşünüyoruz onlarsa erkekler hep bel altı düşünüyorlar bazı istisnalar hariç.birbirinize de hakaret etmeyin lütfen...benim konum yüzünden birbirinize düşmeyin
evet oldu bir hataydı yaptım korktuğumu belli ettim çünkü en zayıf noktam olan aşkım ve ailemden vurmaya çalıştı beni.üzgünüm çok hem de her sabah kan kusarak uyanıyorum yine mi uyandım ben yaa
diyorum ya da dua ediyorum tüm bu yaşadıklarım kabus olsun diye...başınıza gelmeden gerçekten anlayamazsınız.umarım başınıza da gelmez hiç.çok zor çünkü çoookkk...ben eskiden hayata aşık bir insandım ama şimdi hayatım bir labirente benzedi çıkışı bulamıyorum...kaybetme korkusu var işte aileyi sevgiliyi kaybetme korkusu

Yaptım derken cinsel anlamda birliktemi oldun ben burasını halen çözemedim cevaplarsan ben ve diğer arkadaşlarda anlayacak

Son düzenleme:
yapacağın tek şey ailene anlatmak ve gidip polise şikayetçi olman. birisiyle foto çekindin diye onun tehditlerine kanıp her dediğini yapmanda yersiz olmuş. korkularını belli etmişsin. sevgilinlede konuşmalısın bu durumda. kendine zarar vermen ne getirir sana hiç. ama şuda bir gerçek ailenden gizleyeceğin bişey olmasa gizlemezdin.
benimde işyerimde başıma geldi böyle bişey aileme tel edilmiş, sonra eşimle evlenmek istediğimizde kayınvalideme felan. ama ben doğrularımla başım dik hareket ettim asla boyun eğmedim ve kazanan ben oldum.

cnm, ben senin yazdiklarini yine anlamadim,,soru isaretlerim oyle ortada kaldi ,.. neyse, cok buyuk gecmis olsun diyelim.. biraz kurnaz ol,, bi adim atarken, iki adim ileri dusun.... hayat ne kadar tatli ise o kadarda acimasiz oluyor.

24 sayfanın tamamını okudum, ama konunun neresinden tutacağımı bilemedim açıkçası... Üniversitenin 2. yılındasın muhtemelen, ilk zamanlar çok arkadaş sıkıntısı çektim dediğine göre, ilk yıl kazandığını varsayarsak yaşın 19. 19 yaşında, ailesinden saatlerce uzakta bir memlekette tek başına yaşayabilen bir üniversite öğrencisi sadece refleks'ten bile korkan bir psikopatın oyununa nasıl gelir? YOK ARTIK! Benmi çok güçlüydüm yoksa insanlarmı çok saf anlayamıyorum, bende 4 yıl ailemden çok uzakta üstelik tek kalarak okudum üniversitemi, çok yalnızlık çektim ama hemcinslerimde aradım arkadaşlığı... İnandırıcı gelmedi bana yazdıkların, dokunmasından bahsediyorsun derecesi yok, sana soruyor buradaki arkadaşlar birliktelik yaşadınmı diye, genel bir cevap veriyorsun, onun cevabı yine yok? Annesiyle konuştum diyorsun, tamam güzel annesi ile konuştuktan sonra bile ses kaydı var diye tehtit etmiş tekrardan seni...Ruh hastası belli, annelerin çözeceği bir durum değil bu? Baban yokmu senin? Bu memleketin savcılığı yokmu? Ah bana olacakki böyle şeyler bak nasıl sürüm sürüm süründüyorum...Harika bir ilişki de deme güzelim ilişkine, gerçekten ''çok seviyor'' olsaydın, başkasının sana dokunmasına izin vermez, o şehri ayağa kaldırırdın Hemcinslerimi böyle savunmasız, bu kadar pasif görünce çıldırıyorum ben, lütfen silkinin kızlar

Ben hiç mi hiç bişey anlamadım bu konudan..madem yazmışın buraya herşeyi yazsana be arkadaşım..! Korkuyorum diosun sewgilim fotoları görürse kaybederim diosun ee kötü bi foto değil diyosun..Madem kötü bi foto deil ne war ki görürse görsün..ha eğer sewgilim kıskanır dersende sana güwenmeyen insanın yanında hiç yeri olmasın..!

ne biçim bir yorumdur bu ? eleştirinin de bir tarzı hanımefendiliği olur ! mahalle kahvehanesimi burası? nasıl her haltı ye diye itham edersiniz ya bilip bilmeden, ne hakla? Hangi vicdanla?

bence uslübuna dikkat et burası mahhalle kahvesi değil seviyeli bir form toplum ıcerısınde saygılı olmayı ögrenınız lütfen!! he olmam kımene dersenız buda sizin etiketınız

üniversitenin birinci sınıfında böyle şeyler yaşanması gayet normal.
yaş ilerledikçe herkesin masum olmadığını anlıyor insan maalesef.

bence hemen konuyu ailene ve sevgiline açmalısın.
ayrıca çocuğu da sen tehdit et. herkes her şeyi biliyor sen kimi tehdit ediyorsun de.
böyle kendine yaşamı niye zehrediyorsun ki. ailen sana mı inanacak ona mı?

çaktırmadan kayıt et söylediklerini. msn konuşması bile olur ya da tel mesajı. mahkemede çok iyi delil olarak kullanırsın.

Fotoğrafın içeriği neydi ki seni bu kadar korkuttu ve sen bunun karşılığında ne yaptın bunlar hala muamma bunları açıkça cevaplandırmak çok mu zor anlamadı burdaki kimse tam olarak seni emin ol arkadaşım.

peki ailene ne dedin durumu nasıl anlattın ?
sevgilinden gizleme derim er geç onun kulağına gidecek senden duyması daha iyi olur...

evine not almaya gidecek kadar muhebbetiniz olmuş o zaman arkadaşınla.
hiç mi anlamadın tavırlarından sana karşı bişeyler hissettiğini.
anladın diyelim ne diye evine tek başına gidiyorsun notları almaya.
madem çok seviyorsun sevgilini, neden bi erkeğin evine gidiyorsun? not almaya gitmek bahane değil.
bile bile bu yanlışı yapmışsın gibi görünüyo..
nasıl kurtulacağın konusunda hiçbir fikrim yok eğer o fotoğraflar cinsel içerikliyse tabi..
değilse de ailene bahsetmelisin bence bundan.

arkadaşlar olmaz demeyin lütfen

bende 18 yaşındaydım o zamanlar bir degişiği geldi başıma. erkek arkadaşım öğrenmesini istemediğim şeyi öğrendi. onu bir şekilde yalanlarla kandırdım. bana inandı özür diledi. biliyorum çok üstüne geldim ama seni çok seviyorum.gözüm dönüyor kıskanlıktan dedi. o öyle dedikçe ben ezildim.
sana söylemek istediklerim var lütfen bana kızma seni çok seviyorum.inan içimde kötülük yoktu dedim ve olanı biteni anlattım. anlattıklarımda cinsel içerik yoktu çocuksu şeylerdi. ama erkek arkadaşım için önemliydi beni bırakması için yeterli bir sebepti ve onu kaybetmek istemiyordum. ama o korku ile de yaşamak istemiyordum.1 hafta konuşmadı benimle yalvar yakar. acısını çıkardı benden ilk 1 sene yüzüme vurdu ama hepsi geçiyor yeter ki sevsin.. hiç takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…