- Konu Sahibi superherogirl
-
akıllı olunca olayın başa gelmesi engellenmiyor. sadece verilen tepkiler değişiyor. burda bu kız yanlış hareket etmiş ve bu apacık ortada. kardeşim dediğim arkadaşım beni sıkıştırcak zorla öpcek taciz etcek ha valla büyük konuşmak gibi olmasın nakavt ederim onu oracıkta! ailesinede anında gider olayı anlatırım! yapılması gereken buymuş... ha yapamamış mizacı uymuyodur belki olabilir neden olmasın. ama dediğim gibi ilk başta paşalar gibi tepkisini koysaydı ve çocuğun hem anne hem de babasıyla konuşsaydı o çocuk süt dökmüş kediye bilemedin dut yemiş bülüle o da olmadı deliğinden çıkamayan sıçana dönerdi! yanlışsam düzeltin...
yooookk ben gayet iyi anladım bu mesajdan sonra dahada küçük oldugunu düşünüyorum galba 15 yaşında falansın cunku o yasta ancak insanlar hiç birşeyı göremez ve anlayamazlar hayatı makaraya vururlar ama gözünüzü 4 açıpgerçeklerı daha iyi görsenız daha sağlıklı olur sızın ıcın tedavı şart tabiki
ben gulen arkadasin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum.sadece bazi seyleri hafife aliyo gibi geldi.tabi ates dustugu yeri yakar demii!!
kadınlar kendilerini kullandırdıkları sürece kullanılmaya mahkumdurlar! iş kişide biter!
ayrıca bi insanın ruhsal sıkıntısı diline vurur :80: sizin aklınızla çok dalga geçen var sanırım bu kadar uğraşıp çirkinleştiğinize göre. hem yaş 15 olsun 45 olsun farketmez olay beyinde biter çünkü. sizin akıl yaşta galiba daha başa çıkamamış. yazık...
yoo aksine insanlar çok zeki oldugumu söylerler işimdekı başarımdan olsun ilişkimdekı mukemmellikten olsun hherkez tarafından zekam ıcın övgüler alırımama halen kendınızı savunabılıyorsunuz ya şaşırdım doğrusu neyse daha fazla uzatmak ıstemıyorum sinirlenıyorum ufak tefek ayrıntılarla kendımı meskul edemeyecegım daha önemlı işlerım var önumde kocabır dosya dolusu iş evrak benı beklıyor zeka polemıgıne gıremeyecegım sana yaşınla ve zekanla başarılar dılerım
gülmek dalga geçmek basit tabi insan başına gelmeyince anlamıyor.saflık evet olabilir de
böyle üstüne gelinmez ki insanın...ben yardım istedim sizden sadece.üniversitede okuduğuma laf edenler aklıma laf edenler oldu size zorla cevap yazdırmıyoruz hakarete falan da gerek yok
hata yaptım paylaşmak istedim...çözüm bulmaya çalışmak yerine daha çok üstüme gelin iyi olur tabi
sizin başınıza aynı şeyin geldiğini düşünüp de yazın.ee ben olsam yapmazdım böyle birşey demeyin
biz bayanlar hep iyi masum ve saf düşünüyoruz onlarsa erkekler hep bel altı düşünüyorlar bazı istisnalar hariç.birbirinize de hakaret etmeyin lütfen...benim konum yüzünden birbirinize düşmeyin
evet oldu bir hataydı yaptım korktuğumu belli ettim çünkü en zayıf noktam olan aşkım ve ailemden vurmaya çalıştı beni.üzgünüm çok hem de her sabah kan kusarak uyanıyorum yine mi uyandım ben yaa
diyorum ya da dua ediyorum tüm bu yaşadıklarım kabus olsun diye...başınıza gelmeden gerçekten anlayamazsınız.umarım başınıza da gelmez hiç.çok zor çünkü çoookkk...ben eskiden hayata aşık bir insandım ama şimdi hayatım bir labirente benzedi çıkışı bulamıyorum...kaybetme korkusu var işte aileyi sevgiliyi kaybetme korkusu
gülmek dalga geçmek basit tabi insan başına gelmeyince anlamıyor.saflık evet olabilir de
böyle üstüne gelinmez ki insanın...ben yardım istedim sizden sadece.üniversitede okuduğuma laf edenler aklıma laf edenler oldu size zorla cevap yazdırmıyoruz hakarete falan da gerek yok
hata yaptım paylaşmak istedim...çözüm bulmaya çalışmak yerine daha çok üstüme gelin iyi olur tabi
sizin başınıza aynı şeyin geldiğini düşünüp de yazın.ee ben olsam yapmazdım böyle birşey demeyin
biz bayanlar hep iyi masum ve saf düşünüyoruz onlarsa erkekler hep bel altı düşünüyorlar bazı istisnalar hariç.birbirinize de hakaret etmeyin lütfen...benim konum yüzünden birbirinize düşmeyin
evet oldu bir hataydı yaptım korktuğumu belli ettim çünkü en zayıf noktam olan aşkım ve ailemden vurmaya çalıştı beni.üzgünüm çok hem de her sabah kan kusarak uyanıyorum yine mi uyandım ben yaa
diyorum ya da dua ediyorum tüm bu yaşadıklarım kabus olsun diye...başınıza gelmeden gerçekten anlayamazsınız.umarım başınıza da gelmez hiç.çok zor çünkü çoookkk...ben eskiden hayata aşık bir insandım ama şimdi hayatım bir labirente benzedi çıkışı bulamıyorum...kaybetme korkusu var işte aileyi sevgiliyi kaybetme korkusu
sen bunun külahıma anlat.adamla her türlü haltı ye ondan sonra beni tehdit ediyor diye zırla.basbayağı erkek arkadaşını aldatmışsın işte şimdi de masum kız ayaklarına yatıyorsun geçiceksin bu işleri gelip burada vicdanını aklamaya çalışıyorsun ama yemezler.
ahaha senin yaptığın işte meymenet kalmaz bu saatte söliyim. her şeye dil uzutma işini yap o zaman! yaşa bu kadar takık olmanızzzda da ayrı bi soru uyandırıyo insandasidik yarıştırma hadi canım işine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?