• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım büyük belada ,çok büyük...

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Üniversitede okuyorum ben ve daha ilk senem.3. yılını daha bugün doldurmuş harika ötesi bir ilişkim var
aramızda sözlüyüz,yüzüğüm var.Ben onun anne babasını o da benim anne babamı tanıyor ve deli gibi aşığız birbirimize.Ayrı şehirlerde okuyoruz.Ben bu şehre geldiğimde arkadaş sıkıntısı çektim çok.Sonra sevgilim kesinlikle hiçbir erkekle arkadaşlık yapmanı istemiyorum dedi çok kıskanç.Ama ben bizim sınıftan çok iyi olduğuna inandığım bir çocukla tanıştım beni gerçekten anladığına emin oluyordum kimi zaman sonra bir gün ders notu almak için iki dakikalığına evlerine gittim otur nescafe yapayım dedi sorun yoktu içtik oturduk notları aldım.Sonra benden hoşlandığını söyledi ben de olmaz dedim biliyorsun sözlüyüm ve sevgilimi çok seviyorum dedim ama o beni öptü olmaz dedim gitmek istedim gitme dedi.Ve elinde biz onunla arkadaşken çektiği fotoğraflar vardı sevgilimin erkek arkadaşı kabul etmediğini biliyordu onları gösteririm falan dedi.Sonra üstüme çok geliyor sen beni üzersen ben de seni üzerim fotoğrafları gösteririm falan dedi.Her çık dediğinde dışarıya çıkmak zorunda kalıyorum ve beni çok tehdit ediyor annemin numarasını evimizin numarasını almış biz arkadaşken telefonumdan ararım anneni kızınız burda afedersiniz o....uluk yapıyor derim diyor. Ve aklı fikri sürekli olarak cinsellikte
İlk sınavlarda notlarım çok iyiyken şimdi öyle çok düştü ki notlarım.Ben ailemden 11 saat uzaklıkta bir yerdeyim.Ve ben istemeden zorla bir çok şey yaşattı bana.Ağzına gelen her küfürü sayıp sonra hediyeler alıyor.bırak beni diyorum evli insanlar bile boşanıyor sevgililer ayrılıyor beni bırak artık en başından sevgilim olduğunu biliyordun diyorum evet d,yor sevgililer bile ayrılır siz de ayrılırsınız artık diyor.Ben sevgilime 6 saatlik uzaktayım ve onun üzülmesini de istemiyorum.O çocuğun anne babasını
tanıyorum çok iyi insanlar onlara anlatmayı düşünüyorum artık.çünkü sürekli kullanıyor beni.Ve çocuk çok korkak onunla konuşurken elimi refleks olarak kaldırsam bile tokat atacağım zannediyor.Onun kaybedeceği birşey yok ama ben önce kendimi sonra da sevgilimi kaybedebilirm.İlaç içtim olmadı bileğimi kestim o da olmadı acillik oldum bayıldım koşa koşa geldi sakinleştirici vurmuşlardı kan tahlili yapmışlardı bana sordum doktora hiçbirşeyin yokmuş acındırma kendini dedi.bana her dokunduğunda kendimden nefret ediyorum artık.istemiyorum diyorum anlamıyor.sen bana bir kötülük yaparsan ben sana bin tane yaparım diyor.sürekli tehdit içeren mesajlar atıyor.zorla bir yerlere çağırıyor.gelmezsen sevgiline benimle yattığını anlatırım falan diyor.seni bitiririm diyor.ben ne yapayım Allah rızası için ne olur yardım edin polise mi gideyim ne yapayım şu anki tek amacım sevgilimin haberi olmadan bu işi bitirmek onu üzmek istemiyorum çünkü çok seviyorum onu köpekler gibi aşığım öl dese ölürüm yemin ederim.bu iş hayırlısıyla bitse artık kimseyle konuşmayacağım.insanlara güvenim kalmadı hiç.her gün bekliyorum bugün ne olacak diye.bi haftada 3 kilo verdim kafayı yemek üzereyim ne olursunuz bi yardım edin akıl verin ne olur ne olur:58::58::58:

yanlış okumuşum..:S siz birlikte oldunuzmu yoksa benle yattığını söylerim derken yalanmı söylerim diiyo anlamadım:S

Son düzenleme:
Pardon canım bi konuyu anlamadım, sen bu çocukla cinsel anlamda da mı beraber oluyorsun?
Olmuyorsun di mi... olmuyorum de gözünü seveyim, yoksa düşüp bayılıcam valla...

Üniversitede okuyorum ben ve daha ilk senem.3. yılını daha bugün doldurmuş harika ötesi bir ilişkim var
aramızda sözlüyüz,yüzüğüm var.Ben onun anne babasını o da benim anne babamı tanıyor ve deli gibi aşığız birbirimize.Ayrı şehirlerde okuyoruz.Ben bu şehre geldiğimde arkadaş sıkıntısı çektim çok.Sonra sevgilim kesinlikle hiçbir erkekle arkadaşlık yapmanı istemiyorum dedi çok kıskanç.Ama ben bizim sınıftan çok iyi olduğuna inandığım bir çocukla tanıştım beni gerçekten anladığına emin oluyordum kimi zaman sonra bir gün ders notu almak için iki dakikalığına evlerine gittim otur nescafe yapayım dedi sorun yoktu içtik oturduk notları aldım.Sonra benden hoşlandığını söyledi ben de olmaz dedim biliyorsun sözlüyüm ve sevgilimi çok seviyorum dedim ama o beni öptü olmaz dedim gitmek istedim gitme dedi.Ve elinde biz onunla arkadaşken çektiği fotoğraflar vardı sevgilimin erkek arkadaşı kabul etmediğini biliyordu onları gösteririm falan dedi.Sonra üstüme çok geliyor sen beni üzersen ben de seni üzerim fotoğrafları gösteririm falan dedi.Her çık dediğinde dışarıya çıkmak zorunda kalıyorum ve beni çok tehdit ediyor annemin numarasını evimizin numarasını almış biz arkadaşken telefonumdan ararım anneni kızınız burda afedersiniz o....uluk yapıyor derim diyor. Ve aklı fikri sürekli olarak cinsellikte
İlk sınavlarda notlarım çok iyiyken şimdi öyle çok düştü ki notlarım.Ben ailemden 11 saat uzaklıkta bir yerdeyim.Ve ben istemeden zorla bir çok şey yaşattı bana.Ağzına gelen her küfürü sayıp sonra hediyeler alıyor.bırak beni diyorum evli insanlar bile boşanıyor sevgililer ayrılıyor beni bırak artık en başından sevgilim olduğunu biliyordun diyorum evet d,yor sevgililer bile ayrılır siz de ayrılırsınız artık diyor.Ben sevgilime 6 saatlik uzaktayım ve onun üzülmesini de istemiyorum.O çocuğun anne babasını
tanıyorum çok iyi insanlar onlara anlatmayı düşünüyorum artık.çünkü sürekli kullanıyor beni.Ve çocuk çok korkak onunla konuşurken elimi refleks olarak kaldırsam bile tokat atacağım zannediyor.Onun kaybedeceği birşey yok ama ben önce kendimi sonra da sevgilimi kaybedebilirm.İlaç içtim olmadı bileğimi kestim o da olmadı acillik oldum bayıldım koşa koşa geldi sakinleştirici vurmuşlardı kan tahlili yapmışlardı bana sordum doktora hiçbirşeyin yokmuş acındırma kendini dedi.bana her dokunduğunda kendimden nefret ediyorum artık.istemiyorum diyorum anlamıyor.sen bana bir kötülük yaparsan ben sana bin tane yaparım diyor.sürekli tehdit içeren mesajlar atıyor.zorla bir yerlere çağırıyor.gelmezsen sevgiline benimle yattığını anlatırım falan diyor.seni bitiririm diyor.ben ne yapayım Allah rızası için ne olur yardım edin polise mi gideyim ne yapayım şu anki tek amacım sevgilimin haberi olmadan bu işi bitirmek onu üzmek istemiyorum çünkü çok seviyorum onu köpekler gibi aşığım öl dese ölürüm yemin ederim.bu iş hayırlısıyla bitse artık kimseyle konuşmayacağım.insanlara güvenim kalmadı hiç.her gün bekliyorum bugün ne olacak diye.bi haftada 3 kilo verdim kafayı yemek üzereyim ne olursunuz bi yardım edin akıl verin ne olur ne olur:58::58::58:

Yaşınız küçük olduğu için mi bilmiyorum, yaşadığınız sorun sizin ifadenizle çok büyük fakat siz bunun farkında bile değilsiniz zira hala sevgilimi kaybetmek istemiyorum diyecek kadar kendinizden vaz geçmişsiniz.

1. ikinci çocuğa durumu ailenize anlattığınızı söyleyin, onun ailesiyle konuşmaya geleceklerini ve durumun çok ciddi olduğunu söyleyerk gözünü korkutun.

2. Telefonunuzu değiştirin.

3. Annenize bu durumu anlatın, anlatmalısınız çünkü işin içinde tehdit var ve tehditlerle durumu kötü bir yola sokmuşsunuz. Nasıl anlatırsınız bilemiyorum ama anlatmalısınız. (Aile büyüğü demiyorum çünkü konu özel)

4. Erkek arkadaşınızdan ayrılmanız bence çok daha dürüstçe olur, zira biriyle birlikte olmuşsunuz. Bunu çok sevdiğinizi iddia ettiğiniz kişiye yapma hakkınız yok.

5. Lütfen hangi amaçla olursa olsun tek başınıza hatta yanınızda arkadaşınız bile olsa bir erkek arkadaşınızın evine gitmeyin. Not alış-verişlerinizi kırtasiyelerde yapın.

6. Bu sorun senin tek başına halledebileceğin türden değil, sakın unutma, intihara teşebbüs de etme. Hatalar insanlar içindir, bir daha yapmamaya dikkat et.

canım şok olarak okuyorum yazdıklarını!!! nasıl ya??? nasıl yani seni evine çağırdı arkadaşça, sen gittin safça, sonra sana zorla bişeyler mi yaptı?? yani sen istemediğin halde birlikte mi oldu?? ailene durumu anlat,polise gidip şikayet etmeniz lazım ya nasıl böyle psikopatça şeyler yapar??? sevgilin öğrenirse seni seviyosa zaten senden taraf olacaktır. kaldı ki şu an sevgilini değil kendini düşünmelisin. nasıl bu kadar değersiz gördün kendini nasıl gidip bi psikopatın elinde oyuncak oldun??? ah canım yaaa o kadar üzüldüm ki... şimdi gidip bütün bunların hesabını sorma vakti, zararın neresinden dönülse kardır. önce ailenle konuşmalısın. ailen senin yanında olunca hiçbişey yapamaz, istediği kadar tehdit etsin.
:50::50::50::50:

Hem korkak diyorsun hem sen daha çok korkuyorsun... Bu adam dokunmak da istiyordur sana, elini tutmak da. Sevdiğim adamı kaybedicem diye; elin psikopatının bana dokunmasına asla izin vermezdim....

Biraz dişini göster sen de. Bütün zayıf yönlerini dökmüşsün ortaya. İntiharlar falan. Noluyoruz yani.. Silkin kendine gel, haddini bildir.

"İstediğine istediğini söyle, ne halin varsa gör. Sevgilimle senin yüzünden aram bozulmuştu ben de ayrıldım. Git simdi kime söylüyorsan söyle de. İstersen aileme anlat, onlar benim ailem iki gün kızarlar ücüncü gün unuturlar" de.

Sen böyle sinmeye devam edip, onun her istediğini yaparsan eline daha cok koz verirsin...

Son düzenleme:
kendini böyle kulandırma. saklancak bi durumun yok,aslında en başında rest çekicektin neyse korkudan yapmışsın. başta aileni çekiceksin kenara anlatacaksın durumu. sonrada sevgiline anlat. onun tehditlerine asla boyun eyme. hayatına son vermeyi düşünüyorsunda, herşeyi anlatmayı nasıl düşünemiyorsun onu anlamış değilim.sağlıkla düşün saklayan herzaman kaybeder. en güzel yıllarının bir ........ tarafından zehir edilmesin. :20:

Neler oluyor yav?
Tehdit eden kim?
Sözlün mü normal vatandaş mı?
Arkadaşım ne yapmaya çalışıyorsun,başına daha fazla dert mi istiyorsun?
Git ailene mi polise mi şikayet et!

sevgiline anlat bence ne olursa olsun,çok kızıcak biliyorum ama bu korkuyla yaşamandan daha iyidir sanırım.:59:ilerde öğrenirse sen söylemeden ki inşallah öyle bir şey olmaz seni de suçlar,inanmazz,güvenmez sana:26:

sevgiline anlat bence ne olursa olsun,çok kızıcak biliyorum ama bu korkuyla yaşamandan daha iyidir sanırım.:59:ilerde öğrenirse sen söylemeden ki inşallah öyle bir şey olmaz seni de suçlar,inanmazz,güvenmez sana:26:

Durum sevgliye anlatıp anlatmama ile alakalı değil.

Ortada kızı, cinsel birlikteliğe zorlayan ve ileride daha ciddi sorunlara neden olabilecek tehditler var.

Önce ailenin sonra polisin bilmesi gerekiyor.

Ya da ne bileyim aile bilip diğer aile ile sorunu çözmeli.

Üniversite 1. sınıfta okuyor, muhtemelen erkek arkadaşının yaşı da küçüktür. Allah korusun bu çocuğun da başı belaya girebilir. Neler oluyor, sizler biliyorsunuz.

Ne yani tacize mi uğradınız:53:Bu kadarına nasıl izin verdiniz ki:26:ARkadaştım diyorsun resimler var diyorsun ne gibi resim olabilir :26:Hiç bir şey anlamadım daha açıklayıcı yazsaydınız :26:Polise gitmeniz en doğrusu

Panik yok,ümitsizlik yok.Sakin ve mantıklı düşün,kararlı ol.Kimse sana istemediğin birşey yaptıramaz.

Bu sorunu tek başına aşman zor görünüyor.Mutlaka yardıma ihtiyacın var.Yaşın küçük,bir hata etmişsin.Hatalar insanlar içindir ama hata asla hata ile örtülmez.Önce hata yapmayı bırak.

İntihar etmeyi düşünene kadar,okulu bırakıp ailenin yanına dönmeyi düşünebilirdin.Okul bırakmaya karşıyım ama "ölmek mi okulu bırakmak mı" dersen,tercih belli.Ailenin yanına dönüp tekrar sınava hazırlanırdın.Herhalde bu iş,ygs başvuru süresi dolmadan vardı,bu seneyi kaçırmazdın hiç değilse.

Durum sevgliye anlatıp anlatmama ile alakalı değil.

Ortada kızı, cinsel birlikteliğe zorlayan ve ileride daha ciddi sorunlara neden olabilecek tehditler var.

Önce ailenin sonra polisin bilmesi gerekiyor.

Ya da ne bileyim aile bilip diğer aile ile sorunu çözmeli.

Üniversite 1. sınıfta okuyor, muhtemelen erkek arkadaşının yaşı da küçüktür. Allah korusun bu çocuğun da başı belaya girebilir. Neler oluyor, sizler biliyorsunuz.
aaaa ben o kısmı anlamamısım ki:53: bence de hemen polise gitmelisin,iş artık çığrından çıkmış senin psikolojin ve kişiliğin her şeyden daha önemli. keske buraya kadar sürmesine izin vermeseydin be canım sen korktukça,çekindikçe üstüne gelmiş:59:

Bazen bana kızıyorlar sen kızını çok efe efe yetiştiriyorsun diye... işte böyle yontulmamış meşelere, bu pisliklere karşı yetiştiriyorum ben onu.
Kendini ezdirmesin, hakkını savunmayı bilsin, kurda kuşa yem olmasın diye efelendiriyorum.
Korkma bu kadar... sen korkup kenarda durdukça tepene binen daha çok olur.
Vurduğun yerden ses gelsin biraz, savunduğun kendi hayatın unutma bunu.
Sen kendini savunmazsan kimse seni savunmaz bu dünyada.

o çocukla cinsel anlamda aranızda bi durum oldumu olduysa zaten çok geç bütün bunları hem polise ailene ve sözlüne anlatmaısın tek başına içinden çıkabileceğin bir durum değil ALLAHkorusun sana zararda verebilir piskopata bağlamış resmen ama hata sende neden tanımadığın bir adamın evine gidiyosun be güzel kardeşim

öncelikle hemen o şehri terk etmen ailenin yanına dönmen ve herşeyi ailenle paylaşman gerektiğini düşünüyorum . Henüz 1. sınıftasın yani yolun başındasın , kısa sürede toparlanıp yeniden sınava hazırlanmalısın ...
kesinlikle tek başına aşabileceğin bir problem değil , tek başına polise bile gitsen bir çözüm olacağını sanmıyorum ... televizyonda ne yazıkk ki bu tip vakaları hepimiz görüyoruz, sonuçta polisin seni 24 saat koruması mümkün değil...
seni koruyabilecek insanlar sadece anne babandır ...onlara yaşadığın herşeyi hiçbirşey saklamadan anlat lütfen ve sakın korkma ....

ya Allah kimsenin başına vermesinde ben anlamıyorum bu zorla tehditle sende kuzu kuzu davranarak insana zarar gelebileceğini.ya biliyorum çok çirkef ve pisikopat insanlar var laf anlamayanlar var ama insanda zayıf olduğunu göstermemeli,valla bana lise dönemlerinde bulaşan çok müsibet bi insna vardı ben direk babama anlattım o işi halletti hemen.ezik durmamalıyız.

şoklardayım... bu şekilde nasıl kendinizi kullanırırsınız!!! polise gitmeniz çözüm değil, kendi isteğiyle dediğinde hiç birşey ispatlayamazsınız. valla ne diyecegimi bilemedim.

Back