yeşil çay ve biberiye yi demle ve günde 3 fincan iç gözlerine inanamayacaksın test edildi onaylandı hihoyyytama istediiğin kıvama gelene kadar basenler düzenli olarak uygulaman lazım ok?!:sm_cool:
canım bu çay sadece basenleri mi eritiyor??delikafadulden
yaf ben anlamadım hala şu duvara vurma işini ))
ayakta durup arkamızı dönerekmi vurucaz ,oturarak vurulacaksa nasıl olacakkaydirigubbakcemile3 ,valla ben tam anlayamadım ya ,biri cvp yazsın
kızlar benimde herkes gibi basenlerimde sorunum. Ne yaptıysam işe yaramamıştı en sonunsa fitnessa başladım ve 1,5 ayda inanılmaz bi incelme oldu. Tek kurtuluş çözümü; spor spor spor. Ama zamanınız yoksa ya da üsenip spora gidemiosanız en azından evde bacaklarınızı 30 kere açıp kapatın. Spor hocam basenlerim için özlelikle o hareketi yapmamı söledi ve inanılmaz işe yarıor, zaten yaparken de hissetceksiniz kasların çalıştığını.
Şimdi gelelim hareketlere; bi yerden tutanarak yani destek alarak ilk başta sağ daha sonra sol bacağınızı açabildiiniz kadar yukarı kaldırıp indirioruz. Ama indirdiğinizde yere değmicek.Sora da sol bacak için aynısını yapın. 2 bacak bitince bu sefer yine sağ bacağınızı arkaya doğru uzatıp öne getiriosunuz 30 defa. Sonra da sol bacak için. İlk 1 hafta 30 ar defa daha sonra sayıyı arttırıoruz. Kolay gelsin şimdiden. İnş. hepimiz kurtuluruz şu dertten bi an önce =)
canım ben de bu hareketi yapıyorum ikinci anlattığını günde 100 tane falan :1rolleyes: sence daha da artırayım mı CADIARZU .ayrıca diğer hareketlerden de yapıyorum işte ama inş. hepimiz kurtuluruz şu basennnlerrdennn ben 5 cm eritmek istiyorum 3 ayda yapabilirim umarmmmm kaydirigubbakcemile3
cnm 100 tane yapıosan gayet ii bence, önemli olan setler halinde yapmakmış nedense öle dior hoca:) yani 30 yap dur mesala 1 dakka sora yine 30 fln gibi. Bide ayağını kapatırken dier bacağa çok yaklaştırma, diğerine değmeden seri bi şekilde indir kaldır yani. Kesin incelirsin benm 1,5 ayda inanılmaz farkettirdi, insana benzemeye başladım yavaş yavaş hihoyyyt
bu arada bide yatağın ucuna doğru oturuz, bacaklarımızı birleştirip yukarı aşağı indirioruz. Aşağı indidikten sonra yukarı kaldırıp, dizlerini büküosun karnına doğru çekerek. bu harekette hem basen hem göbek için, aklında bulunsun :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?