• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Basenlerini Yok Etmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi lost
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
yeşil çay ve biberiye yi demle ve günde 3 fincan iç gözlerine inanamayacaksın test edildi onaylandı hihoyyytama istediiğin kıvama gelene kadar basenler düzenli olarak uygulaman lazım ok?!:sm_cool::kahve:

canım bu çay sadece basenleri mi eritiyor??delikafadulden

yaf ben anlamadım hala şu duvara vurma işini ))
ayakta durup arkamızı dönerekmi vurucaz ,oturarak vurulacaksa nasıl olacakkaydirigubbakcemile3 ,valla ben tam anlayamadım ya ,biri cvp yazsın

yok hayır.ayakta durucaksın basenin denk gelicek şekilde vurmaya başlıcaksın.sağdan yada soldan nerden başlamak istersen başlayabilirsin.sayılarını unutma ama cnm

yaf ben anlamadım hala şu duvara vurma işini ))
ayakta durup arkamızı dönerekmi vurucaz ,oturarak vurulacaksa nasıl olacakkaydirigubbakcemile3 ,valla ben tam anlayamadım ya ,biri cvp yazsın

hayatım ben biliyorum o vurma işini...basenlerini vuracaksın ayakta ama ...işte gerçekten faydası oluyormu yoksa vururken uygulayacağımız şeyler varmı bilmediğim için uygulamadım

tşk ederim kızlar
asiyim ben valla denemek lazım ,denemeden bilemeyiz değilmi
hiç olmazsa ot yemekten yada diğer zararlı hapları kullanmaktan iyidir:sm_cool:

ben birazdan başlıyorum kızlar duvar işine :sm_cool: 100 sağ 100 sol bakalım sonuç ne olacak sositososito

Ulaaaa nası iş bu duvara vurma işi anlamadım.
Biraz önce denedim. Ama duvara basenlerim değil, kalçalarım çarpıyo. :uhm:

Öyle döndüm olmadı, böyle döndüm olmadı..... Bi türlü basenlerim duvarı görmedi... :Saruboceq:

kızzzlarr ben de basenlerden çekiyorum kilom 58 ama basenler çook kötü duruyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

duvara vurma işine bende bugün başladım. daha önce bir sitede poponuzu duvara 5 dk vurun diyordu. şimdi ben iki tarafıda ayrı ayrı vuruyorum ama. emin olamıyorum neresi denk geliyor. off offf fisfisfis

bende bir haftadır diyet yapıorum...
tabiiki sadece diyetle kalmayıp yanında yarım saat koşu bandı yarım saat aerobik artı sabah akşam lahana suyu içiorum :)

mmmm tabı bır de su basenlerı duvara vurma olayını da denıorum 200 sağ 200 sol hergun :)umarım işe yarar çünkü sorunum basenler :(

bakalım bukdr seye ragmen hala kılo veremessem kafayı yerım heralde...:1shok:

kızlar benimde herkes gibi basenlerimde sorunum. Ne yaptıysam işe yaramamıştı en sonunsa fitnessa başladım ve 1,5 ayda inanılmaz bi incelme oldu. Tek kurtuluş çözümü; spor spor spor. Ama zamanınız yoksa ya da üsenip spora gidemiosanız en azından evde bacaklarınızı 30 kere açıp kapatın. Spor hocam basenlerim için özlelikle o hareketi yapmamı söledi ve inanılmaz işe yarıor, zaten yaparken de hissetceksiniz kasların çalıştığını.
Şimdi gelelim hareketlere; bi yerden tutanarak yani destek alarak ilk başta sağ daha sonra sol bacağınızı açabildiiniz kadar yukarı kaldırıp indirioruz. Ama indirdiğinizde yere değmicek.Sora da sol bacak için aynısını yapın. 2 bacak bitince bu sefer yine sağ bacağınızı arkaya doğru uzatıp öne getiriosunuz 30 defa. Sonra da sol bacak için. İlk 1 hafta 30 ar defa daha sonra sayıyı arttırıoruz. Kolay gelsin şimdiden. İnş. hepimiz kurtuluruz şu dertten bi an önce =)

kızlar benimde herkes gibi basenlerimde sorunum. Ne yaptıysam işe yaramamıştı en sonunsa fitnessa başladım ve 1,5 ayda inanılmaz bi incelme oldu. Tek kurtuluş çözümü; spor spor spor. Ama zamanınız yoksa ya da üsenip spora gidemiosanız en azından evde bacaklarınızı 30 kere açıp kapatın. Spor hocam basenlerim için özlelikle o hareketi yapmamı söledi ve inanılmaz işe yarıor, zaten yaparken de hissetceksiniz kasların çalıştığını.
Şimdi gelelim hareketlere; bi yerden tutanarak yani destek alarak ilk başta sağ daha sonra sol bacağınızı açabildiiniz kadar yukarı kaldırıp indirioruz. Ama indirdiğinizde yere değmicek.Sora da sol bacak için aynısını yapın. 2 bacak bitince bu sefer yine sağ bacağınızı arkaya doğru uzatıp öne getiriosunuz 30 defa. Sonra da sol bacak için. İlk 1 hafta 30 ar defa daha sonra sayıyı arttırıoruz. Kolay gelsin şimdiden. İnş. hepimiz kurtuluruz şu dertten bi an önce =)

canım ben de bu hareketi yapıyorum ikinci anlattığını günde 100 tane falan :1rolleyes: sence daha da artırayım mı CADIARZU .ayrıca diğer hareketlerden de yapıyorum işte ama inş. hepimiz kurtuluruz şu basennnlerrdennn ben 5 cm eritmek istiyorum 3 ayda yapabilirim umarmmmm kaydirigubbakcemile3

canım ben de bu hareketi yapıyorum ikinci anlattığını günde 100 tane falan :1rolleyes: sence daha da artırayım mı CADIARZU .ayrıca diğer hareketlerden de yapıyorum işte ama inş. hepimiz kurtuluruz şu basennnlerrdennn ben 5 cm eritmek istiyorum 3 ayda yapabilirim umarmmmm kaydirigubbakcemile3

cnm 100 tane yapıosan gayet ii bence, önemli olan setler halinde yapmakmış nedense öle dior hoca:) yani 30 yap dur mesala 1 dakka sora yine 30 fln gibi. Bide ayağını kapatırken dier bacağa çok yaklaştırma, diğerine değmeden seri bi şekilde indir kaldır yani. Kesin incelirsin benm 1,5 ayda inanılmaz farkettirdi, insana benzemeye başladım yavaş yavaş hihoyyyt
bu arada bide yatağın ucuna doğru oturuz, bacaklarımızı birleştirip yukarı aşağı indirioruz. Aşağı indidikten sonra yukarı kaldırıp, dizlerini büküosun karnına doğru çekerek. bu harekette hem basen hem göbek için, aklında bulunsun :jeyyar:

ben de step almayı düşünüyorum bacaklarım biraz kalın ve malumbiraz basen var. hem yürüyüş olur hem de bacaklarıma işe yarar diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

cnm 100 tane yapıosan gayet ii bence, önemli olan setler halinde yapmakmış nedense öle dior hoca:) yani 30 yap dur mesala 1 dakka sora yine 30 fln gibi. Bide ayağını kapatırken dier bacağa çok yaklaştırma, diğerine değmeden seri bi şekilde indir kaldır yani. Kesin incelirsin benm 1,5 ayda inanılmaz farkettirdi, insana benzemeye başladım yavaş yavaş hihoyyyt
bu arada bide yatağın ucuna doğru oturuz, bacaklarımızı birleştirip yukarı aşağı indirioruz. Aşağı indidikten sonra yukarı kaldırıp, dizlerini büküosun karnına doğru çekerek. bu harekette hem basen hem göbek için, aklında bulunsun :jeyyar:

son anlattığın hareketi de yapayım ben hihoyyyt. çok sağ ol canım :1hug:. taş gibi olucaz taş gibi inşallah. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bendee bu hareketi deneyeyiimm bu hafta sınavlarım var ama haftasonu başlıyorum plates'i de kalça bacaka ağırlıklı hareketleriyle yaparsam umarım faydasını görürüm..hihoyyyt şakkıdı
duvara vurma olayına aklım yatmadı bitürlü ya kalça kemiğime geliyor ya bacaklarımın alt tarafına CADIARZU

slm ya ben bu duvara vurma isini anlamadim nasil vuracaksin anlatirmisiniz:)

ya arkadaslar bnmde sorunum basenlerımde ya ve spora gidiorm bende kilo veremıorm yemekte cok yemem nıe zayıflayamıorm bundan 1 yıl once 52 kıloydum ve suan63 kıloyum aglıcam yaa.bu arada 5in max diye bi hap varmıs supermıs kalcalar ıcın ozellıkle.kulanan varmıı ?????

Back
X