canim squatin bacak kalinlastirdigini okudum cesaret edemiyorumm..ikinci hareketi yapabilirim ama tam anlamadim kirmadan dümdüz kaldirip indiriyor muyuz kopek pozisyonundaSquat yap, inanilmaz faydasini goreceksin. 40 defa yapman ideal olur.
Birde köpek pozisyonuna geçip bacagini komple geriye it. Once sag bacagi 50 defa. Sonra sol bacagi.
Her aksam 10 dakikani ayirip istikrar saglarsan sonuca sen bile sasirirsin.
Olmuyor deme ben yaptim oldu :)
senin onerebilecegin seyler var mi canımsen devam et bak nasıl güzel sonuçlar alacaksın tabii ne yaptığında önemli :)
canim squatin bacak kalinlastirdigini okudum cesaret edemiyorumm..ikinci hareketi yapabilirim ama tam anlamadim kirmadan dümdüz kaldirip indiriyor muyuz kopek pozisyonunda
shakira poposuysa ne güzel sekillidir benimki bir seye benzemiyor genis dikdörtgen bildiğinShakira Poposu mübarek benim ki de
Her yerim erise ora erimiyor
Kardashian kız kardeşi gibiyim
Top gibi. .shakira poposuysa ne güzel sekillidir benimki bir seye benzemiyor genis dikdörtgen bildiğin
canim baldirlarin kalin mi senin benim kalin bir de kalinlastirdigini duydum yapmadim hic.. klasik squat mi yapiyosun senBacak mi kalinlastiriyor. Inanilmaz şaşırdım. Ust bacak bildigin sikilasiyor arti selulitlerde gidiyor.
Hayır kirarak geriye tekme atar gibi yapacaksin.
oo top gibiyse mis baya sexidir deTop gibi. .
Koca tüp gibi. .
Hiç beğenmiyorumoo top gibiyse mis baya sexidir de
boşver sekilsiz dikdortgen olmasindan iyidir :))Hiç beğenmiyorum
Sibel Can gibi
boşver sekilsiz dikdortgen olmasindan iyidir :))
canim baldirlarin kalin mi senin benim kalin bir de kalinlastirdigini duydum yapmadim hic.. klasik squat mi yapiyosun sen
ay yok yok oyle, millet kot giyiyo geciriyor gomlegi icerisine mis gibi görüntü ben aynisini yapiyorum hemen cikariyorum gomlegi hic estetik degilDikdörtgen değildir, sana öyle geliyordur
ay yok yok oyle, millet kot giyiyo geciriyor gomlegi icerisine mis gibi görüntü ben aynisini yapiyorum hemen cikariyorum gomlegi hic estetik degil
evet sana guvenmeyi cok istedim biraz daha arastiriyim basliyim insallahHayir kalin degil baldirlarim. Ama 51 kilo olmama ragmen bildigin basenli bi hatundum. Genisdi yani.
Dogumdan sonra iyice büyüdü.
Suan 58 kilo olmama ragmen bildigin fit duruyorum cunku popo kuculdu vucut sikilasti.
Yukarda yazmissin ya popom sekilsiz diye
Hem ovallesip sekil alacak hemde yavas yavas ebat olarak kuculecek. Korkma yani bana guven :)
Evet klasik squat. Egil kalk.
Birde ben firsat buldukca ayaklarimi tepeye dikip bisiklet ceviriyorum havada.
ne dersen de ben güzel oldugunu hissettim banane :))Arkadaşlar dalga geçiyor benle
2hatunluksun vesselâm diye
Off napalım ölelim mi
Yok yaw ..ne dersen de ben güzel oldugunu hissettim banane :))