squat bacagi da kalinlastiriyor diye duydum hep canim balon gibi olmayim kas yapayim derken göz cikarmiyimCanim hemen ya spor salonuna git ya da 8nternetten bakıp (tavsiye etmem ama maddi ya da zaman açısından kisitliysan) Squat a başla. Düzenli uygularsan 1 ay bilemedin 2 ay içinde harika sonuç alırsın. Popoyu diklestiriyor sikilastiriyor sekisllendiriyor.
Denenmistir
Walla simdi resm isterim gorursun heama gorseniz gayet sekilsiz rahatsiz ediyor estetik degil
aynen ya dengelemek icin ne gerekiyosa yaparım yeter ki biri çıksın şöyle şöyle yaptim eridi desinBende de var ya, yani kilo sorunum da yok ki. Baldırlar şu meşhur futbolcunun baldırları gibi, doğal olarak basenleri de kapsıyor tabi. Benim arka kısmın da maşallahı var, ne varsa alt kısımda toplanmış benim zaten.
Yok yani, gitmiyor, becerebilen varsa akıl versin bari.
Squat falan yapıyorum, spor programım var 1-2 ay bu programa bağlı kalacağım, bakalım olacak mı.aynen ya dengelemek icin ne gerekiyosa yaparım yeter ki biri çıksın şöyle şöyle yaptim eridi desin
ay su dertli halimle güldürdün uz beni :) ay biri çıksın sunu su kadar uyguladim basen kalmadi desin yapacagim oncesi sonrasi fotosu yayimlicam ibreti alem olsun dertli basenli bayanlara :))Walla simdi resm isterim gorursun he
bacaklarim da kalin benim daha da sisebilir squatla cesaretim yokSquat falan yapıyorum, spor programım var 1-2 ay bu programa bağlı kalacağım, bakalım olacak mı.
Yatarak da eritemeyince napayım ben debacaklarim da kalin benim daha da sisebilir squatla cesaretim yok
Dert ettigin seye bak..bende simdi sirf meraktan gittm olctum bel 74 basen 102 ama hicte tuaf gelmedim kendime:) gayet begeniorum kendimi ne giyeraemse yakisio zaten diyetteyim ama orantili olmasada umrumda degil begeniorm kendimi cunkuay su dertli halimle güldürdün uz beni :) ay biri çıksın sunu su kadar uyguladim basen kalmadi desin yapacagim oncesi sonrasi fotosu yayimlicam ibreti alem olsun dertli basenli bayanlara :))
popo ölçüsü iyiymis ya ne guzel benim 105 cmYatarak da eritemeyince napayım ben de
Benim popo 93 cm, ama basen var, olmasa iyi olacak da ahhh
Baseni hiç ölçmedim ama, bilemiyorum ele bayağı geliyor yanipopo ölçüsü iyiymis ya ne guzel benim 105 cm
ne mutlu sana canim benim :) ama daha gencim biraz oranti düzgün fizik istiyorum ne o oyle basen selulit bingil bingilDert ettigin seye bak..bende simdi sirf meraktan gittm olctum bel 74 basen 102 ama hicte tuaf gelmedim kendime:) gayet begeniorum kendimi ne giyeraemse yakisio zaten diyetteyim ama orantili olmasada umrumda degil begeniorm kendimi cunku
ben de dun bir seyler denerken yapistirdim iki bacagi birbirine baktim aynaya resmen iki yanda iki top aman allahimBaseni hiç ölçmedim ama, bilemiyorum ele bayağı geliyor yani
evet canim sürekli orda burda dolaniyorum ne cektimm beeHatırladım seni... :) Spor topiklerinde görüyorum nickini... sabırla devam etmelisin bu önemli... En fazla ne kadar devam edebildin egzersizlerine?
ben de dun bir seyler denerken yapistirdim iki bacagi birbirine baktim aynaya resmen iki yanda qiki top aman allahim[/QUO alemsin ya gece gece guldurdsn bizi
Ben de hiç memnun değilim kendimden yaben de dun bir seyler denerken yapistirdim iki bacagi birbirine baktim aynaya resmen iki yanda iki top aman allahim
ben yemekten kesince yüzümden gidiyor hadi bi de bununla ugras... ama yerim de laf aramizda tatliya dayanamamBen de hiç memnun değilim kendimden yaTamam şişman değilim ama şekilsiz olmak kötü, böyle jilet gibi bir görüntü yok, şu eski Yunan heykelleri gibi göbek, kocaman bacak üfff
Sıkıya aldım, saat 4'de yemek yedim en son, daha yeni uykum için süt içiyorum.