Basenlerim ayri bir dünya hicbir sey yakışmıyor

squat bacagi da kalinlastiriyor diye duydum hep canim balon gibi olmayim kas yapayim derken göz cikarmiyim

aynen ya dengelemek icin ne gerekiyosa yaparım yeter ki biri çıksın şöyle şöyle yaptim eridi desin

ay su dertli halimle güldürdün uz beni :) ay biri çıksın sunu su kadar uyguladim basen kalmadi desin yapacagim oncesi sonrasi fotosu yayimlicam ibreti alem olsun dertli basenli bayanlara :))
Dert ettigin seye bak..bende simdi sirf meraktan gittm olctum bel 74 basen 102 ama hicte tuaf gelmedim kendime:) gayet begeniorum kendimi ne giyeraemse yakisio zaten diyetteyim ama orantili olmasada umrumda degil begeniorm kendimi cunku

Dert ettigin seye bak..bende simdi sirf meraktan gittm olctum bel 74 basen 102 ama hicte tuaf gelmedim kendime:) gayet begeniorum kendimi ne giyeraemse yakisio zaten diyetteyim ama orantili olmasada umrumda degil begeniorm kendimi cunku
ne mutlu sana canim benim :) ama daha gencim biraz oranti düzgün fizik istiyorum ne o oyle basen selulit bingil bingil

Hatırladım seni... :) Spor topiklerinde görüyorum nickini... sabırla devam etmelisin bu önemli... En fazla ne kadar devam edebildin egzersizlerine?

Hatırladım seni... :) Spor topiklerinde görüyorum nickini... sabırla devam etmelisin bu önemli... En fazla ne kadar devam edebildin egzersizlerine?
evet canim sürekli orda burda dolaniyorum ne cektimm bee ( canim yaz boyunca her gün bir seyler yapmaya calistim callanetics 21 e kadar yaptim yan yatip basen hareketleri yaptim ama basen olcusu ayni kalca olcusu ayni sorun nerde anlamadim

ben de dun bir seyler denerken yapistirdim iki bacagi birbirine baktim aynaya resmen iki yanda iki top aman allahim
Ben de hiç memnun değilim kendimden ya Tamam şişman değilim ama şekilsiz olmak kötü, böyle jilet gibi bir görüntü yok, şu eski Yunan heykelleri gibi göbek, kocaman bacak üfff
Sıkıya aldım, saat 4'de yemek yedim en son, daha yeni uykum için süt içiyorum.

ahh ahh gülüyorum aglanacak halime :)) gercektren iki yanimda karpuz tasiyorum kizlar daracik kot giyiyor super fizik ozenmekle gecti hayatim

1.70im. 54 kiloyken bile vardı bacak basen.
Zayıfladıkça göbek gider bel incecik kalır yüzüm çöker ama oralar hiç gitmez

ben yemekten kesince yüzümden gidiyor hadi bi de bununla ugras... ama yerim de laf aramizda tatliya dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…