Evet çok gözel benim arkidisim :)ne dersen de ben güzel oldugunu hissettim banane :))
evet evet bence de oyle ne derse desin :))Evet çok gözel benim arkidisim :)
evet evet bence de oyle ne derse desin :))
Evet çok gözel benim arkidisim :)
benim de basenlerim var popom da top gibi değil bi de selulitlerim ha bi de catlaklarim var..Ölmüşüm de aglayanim yokYok gıı Şişkoyum
Teşekkür ederim canım ama sen daha güzelsin maşallahEvet çok gözel benim arkidisim :)
onlar düşük bel pantolondan oluyor derlerBnmde kar in yan yaglarim ole igrenc cikintilik yapiyor benden kilolu bile tsort gyince daha zayf grunuyor . Spor yani yuruyus cok ise yarar zayflmada
Sen bu boy bu kiloya böyle diyorsan ben ölüyim o. Zaman :))canim kemik yapısı derken neyi kastediyosun anlamadim evet kilo fazlam var 1 70 boy ve 66 kiloyum ve basen bolgesini Sıktığımda yag geliyor o yuzden anlamiyorum kemik yapisiyla mi alakali
Bende yok mubenim de basenlerim var popom da top gibi değil bi de selulitlerim ha bi de catlaklarim var..Ölmüşüm de aglayanim yok
Yaaa itiniyiriimTeşekkür ederim canım ama sen daha güzelsin maşallah
yok da bıl kullanmadım isteyen kullansın diyor zatn ebru şallısanirim denemeye deger baktim simdi dambil vardi onlari da kullandiniz mi
benim kilomdan fazla benden kisa arkadasim var, kizda basen diye bir sey yok benden cok daha orantili duruyorSen bu boy bu kiloya böyle diyorsan ben ölüyim o. Zaman :))
Canım dert ettiğin kadar olduğunu sanmıyorum,bak bende 170 boyundayım 58 kiloyum biraz zayıfla daha iyi duruyor,benimde basenim var ama ben seviyorum :)canim kemik yapısı derken neyi kastediyosun anlamadim evet kilo fazlam var 1 70 boy ve 66 kiloyum ve basen bolgesini Sıktığımda yag geliyor o yuzden anlamiyorum kemik yapisiyla mi alakali
onlar düşük bel pantolondan oluyor derler
sanirim biraz kilo versem iyi olcakCanım dert ettiğin kadar olduğunu sanmıyorum,bak bende 170 boyundayım 58 kiloyum biraz zayıfla daha iyi duruyor,benimde basenim var ama ben seviyorum :)
tatli direk basen yapar.tatliyi ve aksam 6-7gibi en son ye ve gunde 1 saat kadar normal hizda yurursen yapabileceklerini yapmis olursun.geriside zaten anatomik yapi malesefben yemekten kesince yüzümden gidiyor hadi bi de bununla ugras... ama yerim de laf aramizda tatliya dayanamam
Evet canım ez az 6 kilo vermelisin bencesanirim biraz kilo versem iyi olcak
yürüyüşe baslamayi düşünüyorum basenlerim gitmese de bacaklarim incelir selulitlerimm gider belkitatli direk basen yapar.tatliyi ve aksam 6-7gibi en son ye ve gunde 1 saat kadar normal hizda yurursen yapabileceklerini yapmis olursun.geriside zaten anatomik yapi malesef