ne olur genetigi sansli hatunlardan olsaydikkbenimkide bağımsızlığını ilan etti yahu ne yesem orada sanki gitmiyor oradan kilo
benim basen daha da genis neden böyle canim ya ben de orantilli olmak istiyorum aynrn benim de direk yüzden gidiyoryok valla benim 70 cm basen 107 düşün iğrenç bi görüntü oluyo ve zayıflayınca yüzümden belimden zayıflıyorum
kac cm inceldiniz o videoda çok alet var hepsini temin edemembunun için kesinlikle ebru şallı skinny jean videosu çookkk etkili yapın ve sonucu görün
ben lastikli bölümleri önceden lastikle yapıyordum canım çok acıyordu artık lastiksiz yapıyorum
hep pantolon giyiyorum benaylarca spora gittim, bazenler erimedi
kıyafet seçimini vücuda göre yaparsanız yakışanı da oluyor aslında.
Etek tercih ederim genelde, arkadaşlar yakıştığını söylerler, bilemicem.
Vucut olculern nsl.uzuldugn kadar var mi bakalmhep pantolon giyiyorum ben
elleyince elime yag geldiği icin cozum bulabilirim gibi geliyor ama yok yok yokVucut yapinla alakali o zmn yaoacak bisi yok uzulmeye degmez kendinle barisik ol..
bel 72 basen 108Vucut olculern nsl.uzuldugn kadar var mi bakalm
İyi de hayatım ben bayan olduğum halde dümdüz popo görünce Ayy ne biçim diyorum. Kavisli kalçalar her zaman daha estetiktir. Geçti o dümdüz kadın modası..basene genetik diyolar ama gobege kimse genetik demiyor( istiyorum ki dar paca kot giydigimde jilet gibi olsun mesela gomlegi pantolana gecirebiliyim kendimi begenmek istiyorum
tamam da gecirince beğenmiyorum tamam popo var ama bildigin büyük sekilsiz bi popo bi de ustune basen nerde kaldi estetikİyi de hayatım ben bayan olduğum halde dümdüz popo görünce Ayy ne biçim diyorum. Kavisli kalçalar her zaman daha estetiktir. Geçti o dümdüz kadın modası..
3 yıllık evliyim ne kendi eşimde ne de arkadaşlarımın eslerinde zayıf dümdüz kadın seven tanımıyorum. (Arkadaşlarım söylüyor tabi)
Sen giy pantolonunu spk yine gömleğini basenlerin seni daha seksi gösterecek bence..
sanirim denemeye deger baktim simdi dambil vardi onlari da kullandiniz mibüyük çemberle 1 hareket yapıyor
lastikle çok hareket var ama bana ağır geldiği için kullanamıyorum
büyük topla 2-3 hareket
en önemlisi küçük top çocukların toplarını bile kullanabilirsiniz
lastigi kalın külotlu çoraplar var onun yerine kullanabilirsiniz
çok düzensiz yapmama rağmen üç haftada 5 cm incelmiştim en az
ama görünürde daha fazla incelmiş gibi görünüyordum
Biraz var ama abarttgn gibi degil ya bende cok kotu fln sandm.mankenlr 60-90 oluo arada 30 fark var sen 72-107 toplasan 5 cm fazla sikma caninibel 72 basen 108
Canim hemen ya spor salonuna git ya da 8nternetten bakıp (tavsiye etmem ama maddi ya da zaman açısından kisitliysan) Squat a başla. Düzenli uygularsan 1 ay bilemedin 2 ay içinde harika sonuç alırsın. Popoyu diklestiriyor sikilastiriyor sekisllendiriyor.tamam da gecirince beğenmiyorum tamam popo var ama bildigin büyük sekilsiz bi popo bi de ustune basen nerde kaldi estetik(
ama gorseniz gayet sekilsiz rahatsiz ediyor estetik degilBiraz var ama abarttgn gibi degil ya bende cok kotu fln sandm.mankenlr 60-90 oluo arada 30 fark var sen 72-107 toplasan 5 cm fazla sikma canini