Basel Paylasim Alani(Tanisma)

herkese iyi bayramlarr.....

kizlarrr artik bende tamamen baselli oluyorum :)))

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
is ve ev bulurbulmaz baselliyim :) evet yaa bu cumartesi bi kahve icsek kizkiza

olabilir,ama bayanlar arasi mi diyorsunuz?

pardon pardon!
basel demissiniz :) sanirim benim icin zor olur.....

arkadaslar bu cumartesi benim icin pek uygun degil..esim 10 gundur seyahatte yarin donuyor ve cumartesi icin planimiz var....baska bir zaman artik

Ecrin Istanbul nasildi?? buralar gecen hafta cok sakindi,hatta bu hafta bile sakin.nerdeyse herkes tatilde.incin birlikte top oynadik buralarda...ben ancak okul noel tatiline girince gidebilecegim.aralik ortasi gibi..cok uzun zaman....

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
Ecrin,
burasi cok sakin evet ama Istanbulun da o kalabaligi beni yoruyordu.Artik yaslaniyorum herhalde..Burayi seviyorum aslinda.Yani soyle iyi birkac arkadas,ailen olsa keyfine doyum olmaz...

bara gitmek icin Bernden Basele mi geliyorsunuz?herhalde ozel biseyler yapmak icindir..genclik iste ne yaparsin:)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
Koyu kahve sen su an nerde yasiyorsun? is ve ev bulup gelmen zaman alacak gibi :)

canim ben st.galleninin bi köyünde oturuyorum avusturya sinirinda. sanirim aralik ocak gibi olur anca ama insallah allah yüzüme bakarda cabucak olur okadar beklemem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…