Basel Paylasim Alani(Tanisma)

ecrin seni ve esini yürekden kutluyorum.doya doya yasiyorsunuz.benimde basele tasinmak istememim önemli sebeblerinden biri havaalani olmasi bizde ayda 1-2 defa istanbula kacmayi istiyoruz cünkü :)) eger dedigin gibi kisa zamanda schengen olayi olursa beni kimse tutamaz buralarda :teytey:

Haklisin evde otur,eh birde gelen giden olmayinca..buradaki herkes gibi kendini disari atiyor insan..Benim esim ve bende gezmeyi seviyoruz ama genelde gunduzleri bar hayati icin biz biraz yorgunuz galiba..
merak ettim nasil olacak avrupa birligi ulkelerine vizesiz gecis?benim 6 aylik vizem vardi gelecke ay dolacak,tekrar nasil,nerden alsam diye dusunuyorum..

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
ins. haberci beyin söyledigi gibi 5 aralikdan itibaren uygulanir cünkü yillardir ha bu yil ocak yok önümüzdeki yil kasim bilmem ne deyip duruyorlarr bu yil bari olsunda bizde rahat edelim .

ins. haberci beyin söyledigi gibi 5 aralikdan itibaren uygulanir cünkü yillardir ha bu yil ocak yok önümüzdeki yil kasim bilmem ne deyip duruyorlarr bu yil bari olsunda bizde rahat edelim .

Evet haber cok hos ama ben bu konuda biraz karismis durumdayim.Bu yaz basi Istanbuldayken Isvicre konsoloslugundan bu bilgiyi almistim.Bana Kasim ayinda uygulamanin baslanacagi soylendi.Ancak buraya geldikten sonra Türk konsoloslugunu aradim ve bilgi almak istedim uygulama hakkinda bana verilen cevap kisaca pasa pasa gidip vizenizi alin ceklindeydi.Oyle bir soylenti var ama uygulamaya gecilmesi su an icin mumkun gozukmuyor dendi..Hangisi dogru acep?CADIARZU

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:

Sen Almanya dogumlu musun?Himm Almancada orada geliyor herhalde.
Benim simdilik vizem var gidip geliyorum komsu taraflarina kimseninde vize falan sordugu yok zaten sinirda..Ozellikle Lörracha gidiyoruz hemen her cumartesi,kucuk bir pazar yeri var hem taze hemde fiyatlari cok uygun...ve de bir Hint Lokantasi var himmm!tam agzima layik!cokacimcoook

Ecrin uamrim uygulanir,cunku Schengen icin cok ugrastim Istanbulda..Ayni evraklari isterlerse burda ne yaparim bilemiyorum!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:

aha..tamam o zaman!Alamncayla basimiz derte oldugunda sana basvurabilir herhalde..?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:

Ecrincim 2009 da anne olmayi dusunuyorsan simdiden calismya basladin demektir..umarim hersey istedigin sekilde gelisir..biz calismalara gecen sene basladik ama sonuc alamadik bugune kadar.artik disardan destek alacaz anlasilan.hatirlar misiniz size sormustum bir fikriniz var mi tup bebek konusunda diye.bugun baseldeki universite hastanesine tup bebek icin basvurduk.ilk gorusmeyi yaptik,artik tahlillerle devam edecegiz,gelecek ay sanirim bir fikir edinmis olacaz..gelismeler nasil olacak v.s. umarim hersey yolunda gider...bende anne olmaya hazirim:CüvCüv:

ne kadar güzel ikinizide simdiden tebrik ederim :) benim anne olmaya daha cok zamanim var en azindan 2 yil gibi gözüküyor...

ecrin bence cok yerinde bir karar vermissin bebisini kendin yetistirmek konusunda yurtdisindaki ailelerin en temel sorunu zaten bu, anne baba calisalim para biriktirelim derdinde olduklari icin cocuklar allaha emanet büyüyor ve ortaya mutsuz sagliksiz bi nesil cikiyor.

is konusuna gelince spielgruppe acsana okadar cok ihtiyac varki özellikle büyük sehirlerde

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…