- 7 Aralık 2007
- 46
- 0
-
- Konu Sahibi rosa30
esimle cogunlukla haftasonlari bern disina cikiyoruz.Zürich,Basel,Cenevre,Lozan gibi yerlere gidiyoruz.Ya da Istanbul`a gidiyoruz iste.Genclikle ilgisi yok aslinda,ikimizde hareketi seviyoruz.
Aralik ayini bekliyoruz.Schengen ülkelerine vizesiz gecis hakkim olunca hafta sonlari avrupa ülkelerini gezmeyi düsünüyoruz.Yoksa bukadar monotonlukla cekilmez buralari...
esimle cogunlukla haftasonlari bern disina cikiyoruz.Zürich,Basel,Cenevre,Lozan gibi yerlere gidiyoruz.Ya da Istanbul`a gidiyoruz iste.Genclikle ilgisi yok aslinda,ikimizde hareketi seviyoruz.
Aralik ayini bekliyoruz.Schengen ülkelerine vizesiz gecis hakkim olunca hafta sonlari avrupa ülkelerini gezmeyi düsünüyoruz.Yoksa bukadar monotonlukla cekilmez buralari...
ins. haberci beyin söyledigi gibi 5 aralikdan itibaren uygulanir cünkü yillardir ha bu yil ocak yok önümüzdeki yil kasim bilmem ne deyip duruyorlarr bu yil bari olsunda bizde rahat edelim .
Uygularni mi uygulanmaz mi ben de bilemiyorum?!...
ama uygulanmazsa napalim türk konsolosun dedigi gibi pasa pasa gidip vizemi alirim... Almanya`ya gitmeyi cok istiyorum,arkadaslarima söz verdim gelecegim diye,ayrica dogup büyüdügüm yerleri mutlaka tekrar görmek istiyorum.Agustos`ta gidecektim,Aralik ayini bekledim.Eger Aralik`ta da olmazsa n`apalim vizemi alir giderim a.s
Uygularni mi uygulanmaz mi ben de bilemiyorum?!...
ama uygulanmazsa napalim türk konsolosun dedigi gibi pasa pasa gidip vizemi alirim... Almanya`ya gitmeyi cok istiyorum,arkadaslarima söz verdim gelecegim diye,ayrica dogup büyüdügüm yerleri mutlaka tekrar görmek istiyorum.Agustos`ta gidecektim,Aralik ayini bekledim.Eger Aralik`ta da olmazsa n`apalim vizemi alir giderim a.s
Evet canim Almanya dogumluyum.Ilkokulu Almanya`da bitirdim.Sonra ailemle birlikte Istanbul`a döndük.Her iki ablam da Istanbul`da Alman Kolejine devam ettigi icin zaten onlarla cogunlukla almanca konusuyorduk.Benim de okulda yabanci dilim almancaydi .Sonrasinda da üniversite`de almanca ögretmenligi bölümünü okudum ; yani almaca ögretmeniyim :1rolleyes:
aha..tamam o zaman!Alamncayla basimiz derte oldugunda sana basvurabilir herhalde..?
Hayir canim calismiyorum.Zaten dört ay oldu Isvicre`ye geleli.Allah nasip ederse 2009`da anne olmayi düsünüyorum :CüvCüv:Tabiki egitimci oldugum icin olsa gerek cocugumu kendim yetistirmek ve egitmek isiyorum.Belki ilerde birseyler yaparim aklimda birkac proje var ama acele etmek istemiyorum,nabiz yoklamam lazim.Yani birseyler yaparsam da kendi isim olsun istiyorum;e o da ani kararla olmuyor...