bende buralardayim..kucuk baselde:)
ama son birkac gundur siteye girmekte sorun yasadim.hala da yasiyorum yada sitede bir sorun var...ne var ne yok gorusmeyeli..basel taraflarina geldin mi bu aralar? herbstmesse basladi bu haftasonu..cok canli basel.
merhaba basel,herkese hayirli bir yil diliyorum. bende baseldeyim, forumlari okudum ama fazla katilim yok tarihler cok eskileri göyteriyor.herkese güzel paylasimlar
ve si be sende hos geldin evet baseldekiler uyusuk ciktik bir geliyoruz bir daha ne zaman en son nisanda yazmisti mond bak ta eylül sonun yine yazmis:)))
ve si be sende hos geldin evet baseldekiler uyusuk ciktik bir geliyoruz bir daha ne zaman en son nisanda yazmisti mond bak ta eylül sonun yine yazmis:)))
basel, basel-land nerelerdesiniz forum acayip yanliz ve öksüz kalmis canlandiralim biraz
hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kolay gelsin serpilinha bebek yoksa sansin yüksek önce almanca isini hallet canim yas kac.ben 12 yasimda geldim basele.baslarda cok SIKILIRSIN ama sonra alisiyor insan
yasim 38,bebek henuz yok ama olsun istiyorum,bebek olana kadar da dil olayini bitirmek lazim haklisin.gerci esim cocuk olunca birlikte ogrenirsin diyor bana ama oyle degil tabi..sen ne yapyiorsun,calisiyor musun,cocluk cocuk??