Basel Paylasim Alani(Tanisma)

biz buradayiz da sen nerelerdesin ?

bende buralardayim..kucuk baselde:)
ama son birkac gundur siteye girmekte sorun yasadim.hala da yasiyorum yada sitede bir sorun var...ne var ne yok gorusmeyeli..basel taraflarina geldin mi bu aralar? herbstmesse basladi bu haftasonu..cok canli basel.

ayy kaç senedir herbst messeye katılamıyorum ..kokusu tüttü burnumda şimdi..
kleinhünningen den arkadaşlar var mı?

slm kizlöar nasilsniz bnde baselland dan,bu arada bnde messeye gittimk cok guzeldii,

merhaba basel,herkese hayirli bir yil diliyorum. bende baseldeyim, forumlari okudum ama fazla katilim yok tarihler cok eskileri göyteriyor.herkese güzel paylasimlar

ve si be sende hos geldin evet baseldekiler uyusuk ciktik bir geliyoruz bir daha ne zaman en son nisanda yazmisti mond bak ta eylül sonun yine yazmis:)))

hosbulduk feyzakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
nasilsin? baseldemi kaliyorsun?

ve si be sende hos geldin evet baseldekiler uyusuk ciktik bir geliyoruz bir daha ne zaman en son nisanda yazmisti mond bak ta eylül sonun yine yazmis:)))

slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasilsin ..........................

merhaba arkadaslar,
var mi bir hareket buralarda yoksa eskisi gibi az ve oz konusmaya devam mi?:):çok üzgünüm:

basel, basel-land nerelerdesiniz forum acayip yanliz ve öksüz kalmis canlandiralim biraz
hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar türkiyeden hepinize selamlar.isviçre harika bi yer ordaki arkadaşlarla tanışmak isterim.hadi şu forumu canlandıralım biraz :)

slmmmmmmmmmm beseldekiler valla cok yogunuz bir ugruyouz bir ay yokkuz diger topikler ucuyor bizim topik uyuyor :)

hihoyyytkaydirigubbakcemile2:sm_cool:gamyoncuiremsu:icecream:kaydirigubbakcemile5
bak smilerler bile m burda :roflol:

arkadaslar ben 6 ay once basele geldim..hala alismaya calisiyorum.once tabi ki almanca ogreniyorum..daha dogrusu ogrenmeye calisiyorum..ya sizler?

kolay gelsin serpilinha bebek yoksa sansin yüksek önce almanca isini hallet canim yas kac.ben 12 yasimda geldim basele.baslarda cok SIKILIRSIN ama sonra alisiyor insan

yasim 38,bebek henuz yok ama olsun istiyorum,bebek olana kadar da dil olayini bitirmek lazim haklisin.gerci esim cocuk olunca birlikte ogrenirsin diyor bana ama oyle degil tabi..sen ne yapyiorsun,calisiyor musun,cocluk cocuk??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…