vaaaaayyyy :):) ilahi yaaa bisküvi üstü çikolata ve krem peynir diyosuuuuunnn :) tebrik ettim kardeşim seni
benim hayal gücümü aşıyor valla:)
benim en fazla yaptığım saçmalık şu olabiliyordu emzirirken tabi
turşu üzeri ketçap mayonez
çok içimi bayardı ekşi ekşi arkasından mutlaka 2-3 kaşık sarelle yerdim
oda çok bayardı tatlı tatlı havucu limonlayıp falan yerdim
böyle saçma salak geçişlerim olmuştur benimde
sonra al işte sana tosun gibi kilocuklar :)
turşu üstü ketcap mayonezmı:)))))bu da benım hayal gucumu asıyor vlla:)))ınsan kusar be:)))
ah keşke kusaymışım be yemezdim en azından :) ama baklava börek yanında halt etmiş o derece severdim yani :):)
üniversitede ilk 2 sene yurtta kalmıştım gece çok acıkan arkadaşlar hemen benim adresi bulurlardı bilirlerdiki bende her daim ketçap mayonez vardır :)
o senelerde kilo problemi yok tabi ye yiyebildiğin kadarrrrr :)
bende onlardan etimek alırdım değiş tokuş usulü karınlar doyardı gece gece :)
bi arkadaşım kızım sen nerdeyse suyun üstüne sıkcan yicen şunları ha derdi :) o derece yani :) :)
ketcapa mayoneze cok duskunlugum yokda benım ben hamıleyken tatlıya cok dusmustum ondan bukadar kılo aldım zaten gecenın bı yarısı kalkar kızartma yapardım kendıme:))))ama hedef kıloma ulastıktan sonra bıle 2 kasık kızartmadan baska yemem gıdım gıım yıcem yanı bıde benım yumurtalıklarımda kıst var sekerım yukselıyo hep yanı benım sekerlı seyler yememem lazım suan pırınc bıle yemıyorum dusun kii onuda yagsız sıcak suda ıslatıp yeme sansım var orn..1 bardak prınce 2 bardak kaynar su koyup agzı kapalı cekene kdr bekletıp yıyebılırım ama asla yemem ıcınde seker var cunku.......
ara öğünüm
muzlu kakao yada kakaolu muz ne dersen ama bu sefer fazla attım galiba kakaolu muz oldu
yanında da 1 fincan yeşilçay
ayyy sen bu işe fena taktın kızzzzz:)))yeşil çay dedınde bı fıncan daha içem bariiiiiiii:)))))aksam yemegımı yedım müsli den gına geldı yaaaaaaa yarın sabah kendıme 1 dılım kızarmıs ekmekle 25 gr keçi peyniri yıyem barı yanındada domates salatalık falan müsli den tiksincem yoksa:)))))
:) takdım dimi bencede
napim yaaa çikolata isteğimi köreltiyor biraz :)
yoksa adet döneminde canım çok istiyordu iyi oldu böyle
ya aklıma geldi sen emziriyordun dimi aslında sen çok yeşil çay içmesen bence
çünkü biliyosun anne sütüne geçiyor
bebeğini etkilemesin sonra neden kilo almıyo bu çocuk dersin haaaa :)
valla şaka bi yana çok içme bence yada kontrole falan gittiğinde sen yada bebiş yani
bi sor bakalım belki günde 1 taneye falan izin çıkabilir canım
dikkat et kendine de bebişine de tatlım
gelelim akşam menümüz
çok süper bi menemen yaptım
yeşil biber,soğan,aczık biber salçası 2 domates ve 1 yumurtayla.
bol pul biber attım çok acı oldu ama yanında 1 kase yoğurtla çok güzel oldu
hemde hafif oldu
1 dilim çavdar ekmeği yedim yanındada
birazdan da yeşil çayımı içerim
akşama yürüyüş yapmam lazım bugün
birde extra mekik tabi dünü da dahil edersem 200 yapmam lazım
hadi bakem Allah güç versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?