Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

turşu üstü ketcap mayonezmı:)))))bu da benım hayal gucumu asıyor vlla:)))ınsan kusar be:)))

turşu üstü ketcap mayonezmı:)))))bu da benım hayal gucumu asıyor vlla:)))ınsan kusar be:)))

ah keşke kusaymışım be yemezdim en azından :) ama baklava börek yanında halt etmiş o derece severdim yani :):)

üniversitede ilk 2 sene yurtta kalmıştım gece çok acıkan arkadaşlar hemen benim adresi bulurlardı bilirlerdiki bende her daim ketçap mayonez vardır :)
o senelerde kilo problemi yok tabi ye yiyebildiğin kadarrrrr :)

bende onlardan etimek alırdım değiş tokuş usulü karınlar doyardı gece gece :)

bi arkadaşım kızım sen nerdeyse suyun üstüne sıkcan yicen şunları ha derdi :) o derece yani :) :)

ketcapa mayoneze cok duskunlugum yokda benım ben hamıleyken tatlıya cok dusmustum ondan bukadar kılo aldım zaten gecenın bı yarısı kalkar kızartma yapardım kendıme:))))ama hedef kıloma ulastıktan sonra bıle 2 kasık kızartmadan baska yemem gıdım gıım yıcem yanı bıde benım yumurtalıklarımda kıst var sekerım yukselıyo hep yanı benım sekerlı seyler yememem lazım suan pırınc bıle yemıyorum dusun kii onuda yagsız sıcak suda ıslatıp yeme sansım var orn..1 bardak prınce 2 bardak kaynar su koyup agzı kapalı cekene kdr bekletıp yıyebılırım ama asla yemem ıcınde seker var cunku.......

bende yemiyorum güzelim yaaa hasret kaldım pirinç pilavına ama napalım şimdilik böyle
o konuda yanlız değilsin canım yani :)

zaten diyette yasaklıların başında geliyor kendisi...

günaydınnnnnnnnnnnnn

önce akşamdan başlayım
teflonda çok azyağ ile tavuk ızgara yaptım
yanında da yeşillik salatası
yarım dilim ekmek

akşam 50 dak yürüyüş yaptım ama mekiğe fırsat kalmadı onuda bugün telafi ederim artık :)

bu sabah
1,5 dilim kepekli ekmek (çavdarım kalmamıştı)
1 dilim az yağlı peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 yeşil zeytin
açık çay

birazdan yeşil çayımı içerim

bugün ofisimize yurt dışından misafirlerimiz geliyor.
her gelmeyede kutu kutu çikolatalar getirirler sağolsunlar hatunlar kendileri incecik olduklarından :) ama bende her seferinde onları kebapçı tatlıcı gezdirir 2 kilo aldırmadan göndermem :)
şimdi yine gelip ooowwwww bura çok sıcayyyykkkkk ama zuuperrrrrr demeye başlarlar :) :)

yessssssssssss ben geldim

öğle yemeğim
1 kase domates çorbası
1 tabak zeytinyağlı barbunya
3-4 kaşık yoğurt

ekmek yemedim

ay hatunlarda benim gibi takıldı iyi oldu be
ev yemeği yedik hep berabercek akşama onları diğer arkadaşlar kebaba götürecekler ben gelemicem işim var dedim iyi oldu :) sıramı savdım en azından :)

elin belçikalısı ne bilir zeytinyağlıdan işte demeyin valla ikişer porsiyon yediler hem taze fasülye hem barbunya hıımmmmmmm zuperrrrrr diye diye
yiyinde acık mideniz bayram etsin dedim bende :) bide ayranlar tasların içinde geldi oohhhhh tam türkiş oldular valla köpüklü ayranı hüpletirken :) ayran bıyıklı resimlerini çektim biçarelerin çok hoşuna gitti
süs püs makyaj son sistem ama sen gel ayranı köpükle iç senin forsunu 1 dakkada söndürüm işte kadınnnnn :)

şaka bi yana çok iyi arkadaşlarım arkalarından atıp tutmuyom yani yüzlerine de diyorum :)

bak bende bi eksiklik var diyorum işteeeee kakaomu almadım bugün :)

birazdan 1 küçük muz üzeri kakaolu hhııımmmmmmmm zuuperrrrr :)

ara öğünüm
muzlu kakao yada kakaolu muz ne dersen ama bu sefer fazla attım galiba kakaolu muz oldu
yanında da 1 fincan yeşilçay

ara öğünüm
muzlu kakao yada kakaolu muz ne dersen ama bu sefer fazla attım galiba kakaolu muz oldu
yanında da 1 fincan yeşilçay

ayyy sen bu işe fena taktın kızzzzz:)))yeşil çay dedınde bı fıncan daha içem bariiiiiiii:)))))aksam yemegımı yedım müsli den gına geldı yaaaaaaa yarın sabah kendıme 1 dılım kızarmıs ekmekle 25 gr keçi peyniri yıyem barı yanındada domates salatalık falan müsli den tiksincem yoksa:)))))

:) takdım dimi bencede
napim yaaa çikolata isteğimi köreltiyor biraz :)
yoksa adet döneminde canım çok istiyordu iyi oldu böyle
ya aklıma geldi sen emziriyordun dimi aslında sen çok yeşil çay içmesen bence
çünkü biliyosun anne sütüne geçiyor
bebeğini etkilemesin sonra neden kilo almıyo bu çocuk dersin haaaa :)
valla şaka bi yana çok içme bence yada kontrole falan gittiğinde sen yada bebiş yani
bi sor bakalım belki günde 1 taneye falan izin çıkabilir canım
dikkat et kendine de bebişine de tatlım

gelelim akşam menümüz
çok süper bi menemen yaptım
yeşil biber,soğan,aczık biber salçası 2 domates ve 1 yumurtayla.
bol pul biber attım çok acı oldu ama yanında 1 kase yoğurtla çok güzel oldu
hemde hafif oldu
1 dilim çavdar ekmeği yedim yanındada

birazdan da yeşil çayımı içerim

akşama yürüyüş yapmam lazım bugün
birde extra mekik tabi dünü da dahil edersem 200 yapmam lazım
hadi bakem Allah güç versin inşallah

fazla deılkı en fazla 2 fıncan

yarın bende öğlen menemen yapıyım:)))

ya buradan bir itirafta bulunmak istiyorum
burası iyi güzel hoşda ben artık gün gün ne yediğimi yazmaktan rahatsız olmaya başladım iyice
sonuçta burası herkese açık bir forum
buraya hergün yüzlerce insan giriyor yorum yapmasa bile okuyup çıkıyor

e ben mesela kendimden bahsedeyim sadece yazıyorum işte tavuk ızgara yedim,balık yedim onu yedim bunu yedim

ya bi düşündüm bunları alıp yiyemeyen bir sürü insan olabilir bunları okuyup canı sıkılan insan olabilir,

Allah içimi biliyor ya bunu biraz geç fark ettim bunu başta düşünseydim böyle bir işe girermiydim bilmiyorum

kendimizi düşünüp bencillik ediyoruz gibime geliyor...sırf burda 3-5 kilo için bu yapılmalımı diyorum ama yapılmamalı gibi geliyor bana

en azından ben kendi adıma böyle düşünmeye başladım

kul hakkından korkarım ben kimsenin hakkını yemek yada farklı bir şekilde kul hakkını almak istemem.o yüzden bu yaptığım doğru değil gibi geldi bana bilemiyorum yaaaa aklım karıştı.

insanlar nelerle uğraşıyolar bizde burda 3 kilo için debeleniyoruz.

üffffffffffffff aklım karıştı yaaaaa en iyisi ben hedefime en kısa sürede yani hazirana kadar ulaşayım ve buralardan çekileyim artık ,

gerçekten vicdanım rahat etmiyor çünkü napimmmmm

ben yemiyorum diye evdekilere de eziyet etmeye başladım galiba

kek börek hamur işi tatlı falan yapmaz oldum ev ahalisi isyanlarda

ben bi güzellik yapayım bu akşam onlara :)

en zararsız ne bulursam bi bakimde girişeyim bari

yessssssssss ben geldim

akşamdan başlıyorum yine

yemek sonrasında evde biraz ev işleriyle oyalandıktan sonra 1 saat yürüyüş yaptım ve 200 mekik çektim :):)

aferin bana ilk zamanlar 20 yi bile zor yaparken ama alıştıkça yapılıyor yaaa
günde 10 tane artırıncs bile oluyor yani
diğer topikte bir arkadaşım var kız hergün 2000 taneye banamısın demiyor valla
onu okudukça bende gaza geliyorum :)

akşam en zararsız ne olabilir dedim ya tatlı türü

sakızlı muhallebi yaptım şekeri çok az koydum tadı hiç fena olmadı

kızımın kasesinin üzerini damla çikolata ile süsledim

1 tanede sade kendime ayırdım haftada 1 kez sütlü tatlı yiyeceğim artık

en azından içinde neler var biliyorum hazır olmadığı için rahatım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…