• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

ayy cnm benım ya bende un kendı sayfamdan yazıcaktım ama moralım bozuktu benımkıde dıyet psıkolojısı herhalde.....senınde kutlu olsun canımcımmmmm:16: yanarım yanarımda esım ılk anneler gunumu kutlamadı ona yanarım:5:

canım sanırım bu senin yani sizin ilk anneler gününüz
o yüzden acemiliğine ver canım kocanın yaaaa bilerek yapmamıştır sanırım.

zaten erkeklerden bu günlerde çok ince şeyler beklemeyelim bence :) beklentiyi çok yüksek tutmayalım ki hayal kırıklığımız o kadar az olsun :)

babalar günü geliyor sen onun gününü çok güzel kutla çalışıyorsa işyerine çiçek gönder...büyüklük sende kalsın :)
ayrıca evdede güzel ve anlamlı şekilde kutlaki utansın bir dahada unutmaz sanırım :)

arada yeşil çay ile 8-10 tane kuru erik yedim

sonrada türk kahvemi hüplettim

öğlen menüm,

zeytinyağlı taze fasülye
1 bardak ayran
2 adet etiform

akşam survıvor da şu ayşe kadın fasülyeye ayşe fasülye dediler sürekli yaaaa çok güldüm :)

Allah'ım sen aç bırakma kimseyi yarabbim ...

üstüne birde sıcak olunca fena oluyordur sanırım bu durumun tek artısı deli gibi kilo veriyorlar ne güzel :)

şu kakao işine fena sardım ben
ev yetmedi ofisede stok yaptım :) bugün 1 küçük kavanozda getirdim.

yanımda elma getirmiştim bugünde ara öğünde kakaolu elma deneyim bari

bu fikri kim çıkardıysa Allah bin kere razı olsun valla

10 çikolataya bedel

artık canım hiç çikotala (kızımın deyişiyle ) istemiyor :)

ama abartmadan yiyorum 1 muza 1 çay kaşığı serpiyorum mesela
kayısınında içine aynı ölçüde koyuyorum:)

canım sanırım bu senin yani sizin ilk anneler gününüz
o yüzden acemiliğine ver canım kocanın yaaaa bilerek yapmamıştır sanırım.

zaten erkeklerden bu günlerde çok ince şeyler beklemeyelim bence :) beklentiyi çok yüksek tutmayalım ki hayal kırıklığımız o kadar az olsun :)

babalar günü geliyor sen onun gününü çok güzel kutla çalışıyorsa işyerine çiçek gönder...büyüklük sende kalsın :)
ayrıca evdede güzel ve anlamlı şekilde kutlaki utansın bir dahada unutmaz sanırım :)

canım cıcek gondermesıne gonderıyımde onun parasıda ondan cıkıcak canım:)))sımdı onada para verdım dıye kızar:)))))ben evde yapaıcam bıseyler en sevdıgı pastayı yapıcam basta zaten:)))))))ınsallah ozaman kadar kılo verırım:)))))gozu ınsanlık gorsun dıyosun yanı:)))))aksam survıvoru bende ısledım ayyy aclık cok kotu gercektende hayimde ufak bı mallaşma baslamıs:))))))adalar birleşirken komikleri gosterıyodu konseyde hayim oy verirken kamerayı bulamamışyaaaa o çok komikti acunn.comda izle......

Kakaonun Faydaları:

* Uyarıcı etkisi ile yorgunluğu giderir ve vücuda dinçlik verir.
* Kalbi kuvvetlendirir.
* İştah açıcıdır.(ama bende böyle bir etki yapmadı aksine şeker isteğimi köreltiyor)
* Hazmı kolaylaştırır ve idrar söktürür.
* Bağırsak ve idrar yolu spazmlarını çözer.
* Böbrek hastalıklarında faydalıdır; Böbrek iltihaplarını gidermeye yardımcı olur.

canım cıcek gondermesıne gonderıyımde onun parasıda ondan cıkıcak canım:)))sımdı onada para verdım dıye kızar:)))))ben evde yapaıcam bıseyler en sevdıgı pastayı yapıcam basta zaten:)))))))ınsallah ozaman kadar kılo verırım:)))))gozu ınsanlık gorsun dıyosun yanı:)))))aksam survıvoru bende ısledım ayyy aclık cok kotu gercektende hayimde ufak bı mallaşma baslamıs:))))))adalar birleşirken komikleri gosterıyodu konseyde hayim oy verirken kamerayı bulamamışyaaaa o çok komikti acunn.comda izle......

:):):) hahahah ay çok güldüm mallaşma başlamış tabirine
izledim o hallerine çok güldüm yaa hayimin gözler boş boş bakıyor ama bakıyorda göremiyor zaten koca kamerayı :)

evet canım babalar günü ile ilgili şımart şımartabildiğin kadar sende değerini anlasın :)

:):):) hahahah ay çok güldüm mallaşma başlamış tabirine
izledim o hallerine çok güldüm yaa hayimin gözler boş boş bakıyor ama bakıyorda göremiyor zaten koca kamerayı :)

evet canım babalar günü ile ilgili şımart şımartabildiğin kadar sende değerini anlasın :)
7

aclıktan napsınlar proteın alamıyorkı sureklı hındıstan cevızı oda cok kotu bı tatı var ya bende aldım burdada tatlı zannettım kıreclı su gbı aynı tadı içindeki sütun tadı...aldıgıma alacagıma pişman oldum.....hayim oyunlardada çok komik.....izlerken onu cok guluyorum....:1:

Kakaonun Zararları:

Kakao fazla kullanıldığında, uyarıcı etkisi nedeniyle çarpıntı, baş ağrısı, terleme, titreme, depresyon, bağımlılık gibi rahatsızlıklara neden olabilir.

faydalarını yazdık zararlarınıda yazalım bari

abboooooo evet bağımlılık :) sanırım ben bağımlı oldum kakaomu getirin banaaaaaa :) kakao kavanozum nerdeeeeeeeee
ellerim titriyor bak almadımmı 1 doz alma vaktim gelmiş benim :)

7

aclıktan napsınlar proteın alamıyorkı sureklı hındıstan cevızı oda cok kotu bı tatı var ya bende aldım burdada tatlı zannettım kıreclı su gbı aynı tadı içindeki sütun tadı...aldıgıma alacagıma pişman oldum.....hayim oyunlardada çok komik.....izlerken onu cok guluyorum....:1:

bende en çok ona gülüyorum
hani yoldan geçerken çevirmişler abi adaya bi eksik kaldı sen gel be katıl demişler gibi duruyor

$hayim.png şunun tipe baksana:))))))

akşama tavuk yapsam diyorum
gerçi daha dün yedim ama napim kolay yemek oluyor

teflon tavada süper olur bol kekikli ve pul biberli

yanınada salata yapayım.

afiyet olsun tatlım
bende ne yerim onlardan kızım küçükken
süte batırıp batırıp yerdim :) cahiliye dönemimdi tabi 3-5 kesmezdi o zamanlar :)

rejıme baslamadan once benımde oyleydıde suan 3 ıle yetınıyorum..bende cıkolata suruyodum ustune krem peynır bıde:))))ama rejımdeyım zaten onları yıye yıye bu hale geldım hamıleyken ne ıstersem yedım abur cubur yemeseydım sımdı vermek zorunda kalmıcaktım canım.....ama bana ders oldu buuu.....3taneyıde zorla yedım metabolızma durasın dıye yoksa esıme pasta yapıyorum onlardan ben:)))))ama suan kılo aldırırcı hıcbısey yapmam asla....:20:

rejıme baslamadan once benımde oyleydıde suan 3 ıle yetınıyorum..bende cıkolata suruyodum ustune krem peynır bıde:))))ama rejımdeyım zaten onları yıye yıye bu hale geldım hamıleyken ne ıstersem yedım abur cubur yemeseydım sımdı vermek zorunda kalmıcaktım canım.....ama bana ders oldu buuu.....3taneyıde zorla yedım metabolızma durasın dıye yoksa esıme pasta yapıyorum onlardan ben:)))))ama suan kılo aldırırcı hıcbısey yapmam asla....:20:

vaaaaayyyy :):) ilahi yaaa bisküvi üstü çikolata ve krem peynir diyosuuuuunnn :) tebrik ettim kardeşim seni
benim hayal gücümü aşıyor valla:)

benim en fazla yaptığım saçmalık şu olabiliyordu emzirirken tabi
turşu üzeri ketçap mayonez
çok içimi bayardı ekşi ekşi arkasından mutlaka 2-3 kaşık sarelle yerdim
oda çok bayardı tatlı tatlı havucu limonlayıp falan yerdim
böyle saçma salak geçişlerim olmuştur benimde
sonra al işte sana tosun gibi kilocuklar :)

vaaaaayyyy :):) ilahi yaaa bisküvi üstü çikolata ve krem peynir diyosuuuuunnn :) tebrik ettim kardeşim seni
benim hayal gücümü aşıyor valla:)

benim en fazla yaptığım saçmalık şu olabiliyordu emzirirken tabi
turşu üzeri ketçap mayonez
çok içimi bayardı ekşi ekşi arkasından mutlaka 2-3 kaşık sarelle yerdim
oda çok bayardı tatlı tatlı havucu limonlayıp falan yerdim
böyle saçma salak geçişlerim olmuştur benimde
sonra al işte sana tosun gibi kilocuklar :)

turşu üstü ketcap mayonezmı:)))))bu da benım hayal gucumu asıyor vlla:)))ınsan kusar be:))):1:

Back