Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bihtercim merhaba kilo çizelgesi yapsana kendine![]()
merhaba nora
evet aslında yapmam lazım ama üşeniyorum o işlere :)
şu hefedimi bi göreyim yani 68'i bak sen o zaman kalpli çiçekli böcekli ne varsa süsler yaparım artık
Kaç kiilosun şu an da ki:26:
tatlım 72 yim ama bugün adet oldum ve bitinceye kadar hatta bitip üstünden 2 gün geçene kadar tartılmayim diyorum
evet öyle yap ayrıca seninde tatlı krizlerin oluyorsa sabah kalkınca 2 tane kuru kayısı ye, canın tatlı fln istemiyor![]()
bugün sabahtan itibaren dışarıda olduğum için gerekli sporumu yaptım kalorileri harcadım diye düşünüyorum ama bugün henüz yeşil çay içmedim yaaa
birazdan içem bari :) üstüne bide denge sıvımdan hüpletirim çift etkili olur :)
misafirlerime ayıp olmasın ben kaçarrrrrr
Allah'ım duy sesimi lütfen bu maçı fener alsın :)
yoksa valla kocamın hali çekilmez olur surat asar oturur çocuk gibi küser :) kendine gelene kadar hayat bana ızdırap yani lüffen lüffen... :)
ben gidimde biraz totem yapim hadi kızlarrrrrrrrrrrrr oturmayamı geldiniz :)
hehe:))))cimbom galatasaray galatasaray şampiyon.....sana kolay gelsın canım.....Allah sabır versin....
selam fıstık
tebrik ederim kardeş :)
ne diyim valla bizimki pazar gününün güzelliği ve kendi gibi fb li arkadaşlarının desteği ile toparlanmaya başladı biraz biraz
e bide anneler günüydü ya fazla uzatamadı bu sefer
anneler günün kutlu olsun canım bebeğinle eşinle ailenle daha nice günlere inşallah