Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)
- Konu Sahibi bihter_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yürüyerek kilo vermek sanıldığı kadar kolay bir şey değil. İnsanların ortalama bir tempo ile yürüyerek saatte 400 kalori verdiğini farz edersek 2 saatte 800 kalori, 4 saatte 1600 kalori 18 saatte ise 7200 kalori harcayacağı ortaya çıkmaktadır. Oysa bir kg vücuttaki yağ kütlesini eritmek için gerekli olan kalori miktarı da 7200 kaloridir. Dİğer bir deyişle 1 kilo zayıflamak için 18 saat yürüyüş yapmak gerekiyor. Tabi bunda yürüyüşün metabolizmayı hızlandırıcı etkisinin tüm güne yayılarak ortalama 200 kalori de fazladan enerji harcatmasını hesap etmiyoruz. Yani onu da hesaba katsak ortalama 12 saat yürümek gerektiği ortaya çıkıyor. Günde 1 saat yürüyüş yapan birisinin ayda 3 kilo zayıflama kilo verme olanağına kavuştuğu buradan ortaya çıkıyor.
alıntıdır...
GÜZEELLLLL DOĞRU YOLDAYIM İNŞALLAH :)
alıntıdır...
GÜZEELLLLL DOĞRU YOLDAYIM İNŞALLAH :)
Bihtercim merhaba kilo çizelgesi yapsana kendine
merhaba nora
evet aslında yapmam lazım ama üşeniyorum o işlere :)
şu hefedimi bi göreyim yani 68'i bak sen o zaman kalpli çiçekli böcekli ne varsa süsler yaparım artık
merhaba nora
evet aslında yapmam lazım ama üşeniyorum o işlere :)
şu hefedimi bi göreyim yani 68'i bak sen o zaman kalpli çiçekli böcekli ne varsa süsler yaparım artık
Kaç kiilosun şu an da ki:26:
Kaç kiilosun şu an da ki:26:
tatlım 72 yim ama bugün adet oldum ve bitinceye kadar hatta bitip üstünden 2 gün geçene kadar tartılmayim diyorum
tatlım 72 yim ama bugün adet oldum ve bitinceye kadar hatta bitip üstünden 2 gün geçene kadar tartılmayim diyorum
evet öyle yap ayrıca seninde tatlı krizlerin oluyorsa sabah kalkınca 2 tane kuru kayısı ye, canın tatlı fln istemiyor
evet öyle yap ayrıca seninde tatlı krizlerin oluyorsa sabah kalkınca 2 tane kuru kayısı ye, canın tatlı fln istemiyor
ay evet ya o krizler kayısı ile çok güzel atlatılıyor bağırsaklarada yarıyor 1 taşla 2 guşşşş :)
bu aralar kakaoya sardım deli gibi kayısının içine koyup yiyorum
heheyyytttttt
akşam iş çıkışı arkadaşlarla yemeğe gittik
benim menü belliydi zaten gitmeden... sadece ızgara balık ve boooooolllll salata yedim yanında bişe içmedim.
eve geldiğimde canım deli gibi şekerli bişeler istedi hemen kayısı kako ikilisine başvurdum çok fayda etti valla
sonra çamaşırları yıkadım astım kızımla oynadık arada derede 50 dak yürüyüşümü yaptım valla
oh beeee yarın temizlik yok yıttık abicim yırtıkkk :) gerçi yarın yokta pazar var sanki ben yapmıcakmışım gibi seviniyorum bende :)
şimdide yeşil çayımı içiyorum bi yandan 1 kadın 1 erkeği izliyorum
benimde hayalim ama yaaaa bende pastane açmak istiyorum...inşallah ileride oda olur :)
akşam iş çıkışı arkadaşlarla yemeğe gittik
benim menü belliydi zaten gitmeden... sadece ızgara balık ve boooooolllll salata yedim yanında bişe içmedim.
eve geldiğimde canım deli gibi şekerli bişeler istedi hemen kayısı kako ikilisine başvurdum çok fayda etti valla
sonra çamaşırları yıkadım astım kızımla oynadık arada derede 50 dak yürüyüşümü yaptım valla
oh beeee yarın temizlik yok yıttık abicim yırtıkkk :) gerçi yarın yokta pazar var sanki ben yapmıcakmışım gibi seviniyorum bende :)
şimdide yeşil çayımı içiyorum bi yandan 1 kadın 1 erkeği izliyorum
benimde hayalim ama yaaaa bende pastane açmak istiyorum...inşallah ileride oda olur :)
yürüdüm ama çok yoruldum yaaaa,
ilk günler yatmaya alışık olduğumdan dengem şaştı valla
belimde ağrıyordu zaten çok önemsemedim devam ettim
inat ettim bu sefer böyle deneyeceğim bakalım
aslında adet döneminde metabolizmanın normalden daha fazla çalıştığını bilmiyordum
bugün nette araştırken bununla ilgili bir bilgiye ulaştım sanırım uzman tv de idi.
ilk günler yatmaya alışık olduğumdan dengem şaştı valla
belimde ağrıyordu zaten çok önemsemedim devam ettim
inat ettim bu sefer böyle deneyeceğim bakalım
aslında adet döneminde metabolizmanın normalden daha fazla çalıştığını bilmiyordum
bugün nette araştırken bununla ilgili bir bilgiye ulaştım sanırım uzman tv de idi.
şu anda metabolik denge sıvısı hazırlıyorum kendime :) çok havalı dimi :) bildiğimiz metabolizma hızlandırıcı yani
diyetisyen selahattin dönmezin bir tarifi var sitesinde daha önce yapmıştım aslında bir çok şeyi aynı anda yaptığım için o dönem hangisinden dolayı kilo verdim bilemedim bunun işe yarayıp yaramadığını ama kendisi çok faydalı olduğundan bahsetmiş.
tekrar deneyim dedim haftasonu içer bitiririm
şöyleki,
2 adet yeşil ekşi elma
1 adet limon
1 tatlı kaşığı karabiber (çekilmemiş,tane olandan)
1 tatlı kaşığı karanfil
1 çubuk tarçın
elma ve limonları kabukları ve çekirdeklerini de atmadan dörde bölüyoruz
hepsini 2 litre su ile kaynatıyoruz ve yemeklerden sonra sıcak olarak içiyoruz
ben bu aralar hararet yaptığım için buzlu içerim sanırım :)
su kaynatmadan vereydim şu kiloları iyiydi
su vereydi iyiydi :):)
diyetisyen selahattin dönmezin bir tarifi var sitesinde daha önce yapmıştım aslında bir çok şeyi aynı anda yaptığım için o dönem hangisinden dolayı kilo verdim bilemedim bunun işe yarayıp yaramadığını ama kendisi çok faydalı olduğundan bahsetmiş.
tekrar deneyim dedim haftasonu içer bitiririm
şöyleki,
2 adet yeşil ekşi elma
1 adet limon
1 tatlı kaşığı karabiber (çekilmemiş,tane olandan)
1 tatlı kaşığı karanfil
1 çubuk tarçın
elma ve limonları kabukları ve çekirdeklerini de atmadan dörde bölüyoruz
hepsini 2 litre su ile kaynatıyoruz ve yemeklerden sonra sıcak olarak içiyoruz
ben bu aralar hararet yaptığım için buzlu içerim sanırım :)
su kaynatmadan vereydim şu kiloları iyiydi
su vereydi iyiydi :):)
selammsssss
valla çok yorucu bi gündü be
sabah kahvaltıda annemlerleydik
ama abartmadım cıçmadım kaçırmadım yani çavdar ekmeğimi de yanıma almıştım zaten
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
yarım domates
1 salatalık
2 yeşil zeytin ve açık çay içtim,
ara öğünü yapamadım bugün dışardaydım çünkü
akşamüstü de akşam yemeğimi yedim
salata
3 köfte
3-4 kaşık bulgur pilavı
yarım bardak ayran
1 saat sonrada
2 çilek
yarım muz
1 ısırık ananas yedim
valla çok yorucu bi gündü be
sabah kahvaltıda annemlerleydik
ama abartmadım cıçmadım kaçırmadım yani çavdar ekmeğimi de yanıma almıştım zaten
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
yarım domates
1 salatalık
2 yeşil zeytin ve açık çay içtim,
ara öğünü yapamadım bugün dışardaydım çünkü
akşamüstü de akşam yemeğimi yedim
salata
3 köfte
3-4 kaşık bulgur pilavı
yarım bardak ayran
1 saat sonrada
2 çilek
yarım muz
1 ısırık ananas yedim
bugün sabahtan itibaren dışarıda olduğum için gerekli sporumu yaptım kalorileri harcadım diye düşünüyorum ama bugün henüz yeşil çay içmedim yaaa
birazdan içem bari :) üstüne bide denge sıvımdan hüpletirim çift etkili olur :)
misafirlerime ayıp olmasın ben kaçarrrrrr
Allah'ım duy sesimi lütfen bu maçı fener alsın :)
yoksa valla kocamın hali çekilmez olur surat asar oturur çocuk gibi küser :) kendine gelene kadar hayat bana ızdırap yani lüffen lüffen... :)
ben gidimde biraz totem yapim hadi kızlarrrrrrrrrrrrr oturmayamı geldiniz :)
yoksa valla kocamın hali çekilmez olur surat asar oturur çocuk gibi küser :) kendine gelene kadar hayat bana ızdırap yani lüffen lüffen... :)
bugün sabahtan itibaren dışarıda olduğum için gerekli sporumu yaptım kalorileri harcadım diye düşünüyorum ama bugün henüz yeşil çay içmedim yaaa
hehe:))))cimbom galatasaray galatasaray şampiyon.....sana kolay gelsın canım.....Allah sabır versin....
hehe:))))cimbom galatasaray galatasaray şampiyon.....sana kolay gelsın canım.....Allah sabır versin....
selam fıstık
tebrik ederim kardeş :)
ne diyim valla bizimki pazar gününün güzelliği ve kendi gibi fb li arkadaşlarının desteği ile toparlanmaya başladı biraz biraz :)
e bide anneler günüydü ya fazla uzatamadı bu sefer
anneler günün kutlu olsun canım bebeğinle eşinle ailenle daha nice günlere inşallah
dünü atladım evet çünkü nete girme imkanım yoktu
sabah kahvaltıya davetliydik attım ekmeğimi çantama öyle gittim
2 dilim çavdar ekmeği ile klasik kahvaltımı yaptım
sadece 1 çay kaşığı reçel yedim ekstradan.
öğle ve akşamı bir yaptım yine ama arada kakaolu muz yedim ve metabolizma hızlandırıcı çayımı içtim yarım litre
ekmeksiz tavuk kıyma yedim
akşamda 1 dilim çavdar ekmeği
yoğurt
2-3 çilek yedim
dün yürüyüş yapamadım ama dışarda gezdim zaten çok yorulduğum için dünkü sporum kaldı
sabah kahvaltıya davetliydik attım ekmeğimi çantama öyle gittim
2 dilim çavdar ekmeği ile klasik kahvaltımı yaptım
sadece 1 çay kaşığı reçel yedim ekstradan.
öğle ve akşamı bir yaptım yine ama arada kakaolu muz yedim ve metabolizma hızlandırıcı çayımı içtim yarım litre
ekmeksiz tavuk kıyma yedim
akşamda 1 dilim çavdar ekmeği
yoğurt
2-3 çilek yedim
dün yürüyüş yapamadım ama dışarda gezdim zaten çok yorulduğum için dünkü sporum kaldı
selam fıstık
tebrik ederim kardeş :)
ne diyim valla bizimki pazar gününün güzelliği ve kendi gibi fb li arkadaşlarının desteği ile toparlanmaya başladı biraz biraz
e bide anneler günüydü ya fazla uzatamadı bu sefer
anneler günün kutlu olsun canım bebeğinle eşinle ailenle daha nice günlere inşallah
ayy cnm benım ya bende un kendı sayfamdan yazıcaktım ama moralım bozuktu benımkıde dıyet psıkolojısı herhalde.....senınde kutlu olsun canımcımmmmm yanarım yanarımda esım ılk anneler gunumu kutlamadı ona yanarım