ayy cnm benım ya bende un kendı sayfamdan yazıcaktım ama moralım bozuktu benımkıde dıyet psıkolojısı herhalde.....senınde kutlu olsun canımcımmmmmyanarım yanarımda esım ılk anneler gunumu kutlamadı ona yanarım
canım sanırım bu senin yani sizin ilk anneler gününüz
o yüzden acemiliğine ver canım kocanın yaaaa bilerek yapmamıştır sanırım.
zaten erkeklerden bu günlerde çok ince şeyler beklemeyelim bence :) beklentiyi çok yüksek tutmayalım ki hayal kırıklığımız o kadar az olsun :)
babalar günü geliyor sen onun gününü çok güzel kutla çalışıyorsa işyerine çiçek gönder...büyüklük sende kalsın :)
ayrıca evdede güzel ve anlamlı şekilde kutlaki utansın bir dahada unutmaz sanırım :)
canım cıcek gondermesıne gonderıyımde onun parasıda ondan cıkıcak canım:)))sımdı onada para verdım dıye kızar:)))))ben evde yapaıcam bıseyler en sevdıgı pastayı yapıcam basta zaten:)))))))ınsallah ozaman kadar kılo verırım:)))))gozu ınsanlık gorsun dıyosun yanı:)))))aksam survıvoru bende ısledım ayyy aclık cok kotu gercektende hayimde ufak bı mallaşma baslamıs:))))))adalar birleşirken komikleri gosterıyodu konseyde hayim oy verirken kamerayı bulamamışyaaaa o çok komikti acunn.comda izle......
7:):):) hahahah ay çok güldüm mallaşma başlamış tabirine
izledim o hallerine çok güldüm yaa hayimin gözler boş boş bakıyor ama bakıyorda göremiyor zaten koca kamerayı :)
evet canım babalar günü ile ilgili şımart şımartabildiğin kadar sende değerini anlasın :)
7
aclıktan napsınlar proteın alamıyorkı sureklı hındıstan cevızı oda cok kotu bı tatı var ya bende aldım burdada tatlı zannettım kıreclı su gbı aynı tadı içindeki sütun tadı...aldıgıma alacagıma pişman oldum.....hayim oyunlardada çok komik.....izlerken onu cok guluyorum....
Eki Görüntüle 415409 şunun tipe baksana:))))))
Eki Görüntüle 415419 işte buldum:))))))
ara öğünüm
1 fincan sütlü nescafe
2 adet kepekli bisküvi
ayy canım bende sımdı yesıl cayımın yanına 3 adet petıbor bıskuvı yedım metabolızmam durmasın dıye
afiyet olsun tatlım
bende ne yerim onlardan kızım küçükken
süte batırıp batırıp yerdim :) cahiliye dönemimdi tabi 3-5 kesmezdi o zamanlar :)
rejıme baslamadan once benımde oyleydıde suan 3 ıle yetınıyorum..bende cıkolata suruyodum ustune krem peynır bıde:))))ama rejımdeyım zaten onları yıye yıye bu hale geldım hamıleyken ne ıstersem yedım abur cubur yemeseydım sımdı vermek zorunda kalmıcaktım canım.....ama bana ders oldu buuu.....3taneyıde zorla yedım metabolızma durasın dıye yoksa esıme pasta yapıyorum onlardan ben:)))))ama suan kılo aldırırcı hıcbısey yapmam asla....
vaaaaayyyy :):) ilahi yaaa bisküvi üstü çikolata ve krem peynir diyosuuuuunnn :) tebrik ettim kardeşim seni
benim hayal gücümü aşıyor valla:)
benim en fazla yaptığım saçmalık şu olabiliyordu emzirirken tabi
turşu üzeri ketçap mayonez
çok içimi bayardı ekşi ekşi arkasından mutlaka 2-3 kaşık sarelle yerdim
oda çok bayardı tatlı tatlı havucu limonlayıp falan yerdim
böyle saçma salak geçişlerim olmuştur benimde
sonra al işte sana tosun gibi kilocuklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?