• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

bu sabah uyandığımda midem kazınıyordu sanki günlerdir açım

karnımdaki şişlikte gözle görülür şekilde inmişti dedim hazır böyleyken pazarı falan beklemiyim tartılayım da eğer kilo verdiysem moral osun ama veremediysem ara önlem alayım

bi tartıldım 71.6 :) süperrrrr 72 nin belini bükmüş bulumaktayım sıra sende 71 kardeş

ofise gelmeden evde 1 dilim ananas ve 2 ceviz yedim
ofistede 1 bardak sütle küçük bi kase nesfit yedim

öğlene ne yicem bilmiyorum yanımda yemek getiremedim bakalım Allah büyük :)

birazdan yeşilçayımı içeceğim

bu sabah uyandığımda midem kazınıyordu sanki günlerdir açım

karnımdaki şişlikte gözle görülür şekilde inmişti dedim hazır böyleyken pazarı falan beklemiyim tartılayım da eğer kilo verdiysem moral osun ama veremediysem ara önlem alayım

bi tartıldım 71.6 :) süperrrrr 72 nin belini bükmüş bulumaktayım sıra sende 71 kardeş

ofise gelmeden evde 1 dilim ananas ve 2 ceviz yedim
ofistede 1 bardak sütle küçük bi kase nesfit yedim

öğlene ne yicem bilmiyorum yanımda yemek getiremedim bakalım Allah büyük :)

birazdan yeşilçayımı içeceğim

ayyy bihter ne guzel yaaaaa bende bu hafta sadece 1 kılo verebılmısım sabah wcye cıkamadan tartıldım sıslık var gıttım sımdı eczaneden ilaç aldım aksam yatarken ıcecegım sabah tekrar tartılacagım eczacı bu kabızlık ıcın greyfurt onerdı onu posasıyla ye dıye tadından dolayı yıyemıyorum eksı eksı:))))hamıle olaydım hıc acımazdım:)))))anlamadıgım gece 4te tartılayım dedım 69du sabah kalktım 70 anlamadım yanı bıde yarın tuvalete cıktıktan sonra tartılayım bakalım ne olcak

ayyy bihter ne guzel yaaaaa bende bu hafta sadece 1 kılo verebılmısım sabah wcye cıkamadan tartıldım sıslık var gıttım sımdı eczaneden ilaç aldım aksam yatarken ıcecegım sabah tekrar tartılacagım eczacı bu kabızlık ıcın greyfurt onerdı onu posasıyla ye dıye tadından dolayı yıyemıyorum eksı eksı:))))hamıle olaydım hıc acımazdım:)))))anlamadıgım gece 4te tartılayım dedım 69du sabah kalktım 70 anlamadım yanı bıde yarın tuvalete cıktıktan sonra tartılayım bakalım ne olcak

canım tebrik ederim ne güzel haftada 1 kilo süpersin bana göre:)
aslında greyfurt o kadarda ekşi değil canım ya yiyemiyorsan portakal ye oda aynı görevi görür
bana diyetisyen demişti sabahları aç karnına portakal yersen tuvalete rahat çıkarsın diye
bende hamileyken ekşiye düşmüştüm senindemi bebişin kızdı yaaa demedin hiç ?

kızım gece 4 de tartılırmı insan hiç yat uyu güzel rüyalar gör :) gün içerisinde farklılık gösterebilir sonra kafaya takarsın stres yapma kendine ,biliyosun strese girincede kilo veremezsin

2 güne 1 tartıl istersen bende kendimi tutamıyorum merak ediyorum ama haftada 3 falan tartılınca daha rahat oluyorum canım
sen bilirsin yinede
ama süpersin haftada 1 kilo haaaa bak kıskandım valla yaaaaa :) :)

canım tebrik ederim ne güzel haftada 1 kilo süpersin bana göre:)
aslında greyfurt o kadarda ekşi değil canım ya yiyemiyorsan portakal ye oda aynı görevi görür
bana diyetisyen demişti sabahları aç karnına portakal yersen tuvalete rahat çıkarsın diye
bende hamileyken ekşiye düşmüştüm senindemi bebişin kızdı yaaa demedin hiç ?

kızım gece 4 de tartılırmı insan hiç yat uyu güzel rüyalar gör :) gün içerisinde farklılık gösterebilir sonra kafaya takarsın stres yapma kendine ,biliyosun strese girincede kilo veremezsin

2 güne 1 tartıl istersen bende kendimi tutamıyorum merak ediyorum ama haftada 3 falan tartılınca daha rahat oluyorum canım
sen bilirsin yinede
ama süpersin haftada 1 kilo haaaa bak kıskandım valla yaaaaa :) :)

bebısım kız canım....herkes erkek dıyodu ama :)))ıyıkıde kız olmus:))))ALlah sevdıgı kullarını kız evlat nasıp edermıs:))))amannn npıyım gıtsınde nasıl gıdıyosa gıtsın havalar duzeleydı dısarda yurrudum eczacıda oyle dedı ya portakal yada greyfurt bakalım denerım belkı:))))gece 4 demı kımın aklına gelırkı benden baska :))))bu ay toplam 3 kılo verdım ay sonuna daha cok var umarım 2-3 kılo daha verebılırım

bebısım kız canım....herkes erkek dıyodu ama :)))ıyıkıde kız olmus:))))ALlah sevdıgı kullarını kız evlat nasıp edermıs:))))amannn npıyım gıtsınde nasıl gıdıyosa gıtsın havalar duzeleydı dısarda yurrudum eczacıda oyle dedı ya portakal yada greyfurt bakalım denerım belkı:))))gece 4 demı kımın aklına gelırkı benden baska :))))bu ay toplam 3 kılo verdım ay sonuna daha cok var umarım 2-3 kılo daha verebılırım

canım hiç canını sıkma çok güzel gidiyorsun
valla bak ben dışardan bir gözle söylüyorum pohpohlamak için değil
zaten haftada 2 fazla olur sağlıksız olur
bence ne yapıyorsan devam et ve ayda 4 kilo süperdir canım hem sen emziriyosun bide bebişinin sütünden kesme sakın kilona takılıp

canım hiç canını sıkma çok güzel gidiyorsun
valla bak ben dışardan bir gözle söylüyorum pohpohlamak için değil
zaten haftada 2 fazla olur sağlıksız olur
bence ne yapıyorsan devam et ve ayda 4 kilo süperdir canım hem sen emziriyosun bide bebişinin sütünden kesme sakın kilona takılıp

yok canım onun saglıgı herseyden onemlı ben nasıl olsa verırım kıloları:))))bozmıcam zaten tam gaz dewam.....bozupta bastanmı alıyım yanı 13 gundur dıyetteyım zatıiiiiiiverdıgım 3 kıloyuda gerı almak ıstemıyorum...zatn az yıyorum emzırıyorumda dedıgım gbı gıtsınde nasıl gıdıyosa gıtsın sabırsız davranmayalım :))))

pazartesi günü 1 tane max yemiştim kiloma yansımasından korkmadım çünkü zaten sporumu ihmal etmiyorum ve günün geri kalanını da buna göre dengelemiştim zaten.üstelik yerken stres yapmadım allahım ben ne yapıyorum demedim.

çok şükür kiloma yansımamış hatta kilo bile vermişim ama eğer verememiş olsaydım cezam hazırdı zaten kendime :)
hemde adetim henüz bitmeden tartıldım :):)

birşeyi abartmadan ,ölçüsünde ve kararında kendini kaptırmadan diyetini bozmadan yediğinde eğerki sporunuda yapıp destekliyorsan
korkmamalı bence

ama bi yedim bişe olmadı bi daha bi daha denirse olmaz tabi coşar gidilir sonra önünü alamazsın.

öğlen saydıklarımın hiçbirini yemedim valla

çökelek kavurması
1 domates
1 ayran
1 kase yoğurt
1,5 dilim çavdar ekmeği yedim

hafif oldu iyi oldu

off sıcaklarda yenmiyor bişey yaaaaaa

ya şu yeşil çaya biraz tat lazım yaaa limon ve elmalı içiyorum ama
kabak tadı verdi denir ya oda içtikçe bıktırıyor valla

ben ona güzel bi formül bulurum :)

şimdi bi türkiş kahve hüplettim ohhhh kendime geldim yahuuuuu

benim iştahımı acayip kesiyor bu kahve ya

gerçi daha acıkmadım ama sanki burnuma kadar tokum şu anda :)

bana tshırt alacak olan canım arkadaşım bana bugün bi paket göndermiş
içinede çok beğendiğim ama henüz daha 68 kiloya inmediğim için almadığım eteği almış koymuş yaaaa canım benim yaaaaa

içinede not yazmış

al beni giy beni :):)

giycem seni bekle inşallah az kaldı :):)

seni çok seviyorum candostum

biliyorum burda da yanlız bırakmıyorsun sen beni :)

ohhh kuzey güney günü yaşasınnnnnnnnnnnn
kendimi kaptırıp bi buçuk saat yürürüm artık izlerken
üstünede 500 mekik çekermiyim ?
ohaaa
o kadar yapamam :)

ama hadi gene kendi kendime söz verimde yapamazsam da ezik olayım

akşam 50 dak yürüyüş ve 250 mekik veriyorum kendime

hadi bakem yapmayan ne olsun

ezik olsun ezilsinnnnnn iyice küçücük kalsın:)

evvveetttt geldim sonunda ohhh be

aman yarabbi ne yoğun karışık bir gündü yahu

önce bizim belçikalı hatunlarla ofis dışındaydık birkaç yere uğradık işleri toparladık,sonra onları havaalanına bıraktım geldim işler yine yığınla,onları toparladım kendime bi nesfit hazırladım ve daha yeni girebiliyorum

çok yoruldum çookkkk pilim bitti valla şimdiden...

amaaaaa bu kadar yorgunluğa günün güzel haberi :)

sabah tartıldım 71.2 ye düşmüşüm işte budur yaaa:) valla gerçekten hız kesmeden ilerliyorum haaa :)
dünden bugüne farkım -400 gr Allah'ım sen büyüksün yarabbim
çok şükür sana

akşam o kadar yorgundum ki ama sırf buraya yazdım kendime söz verdim diye adım atmaya mecalim yokken kalktım 50 dak yürüdüm
allahtan kuzey vardıda zaman nasıl geçti anlamadım :) bi daha buraya yazmadan öyle ezik mezik falan diye bi daha düşüncem valla:)
250 de mekik yaptım üstüne ve tamamen bittim nasıl uyudum hatırlamıyorum bile

Back