Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

ay yürüyüş yaptım çok yoruldum
50 dak yürüdüm ama mekiğe halim kalmadı bugün baya yorulmuşum

akşamda
4 kaşık zeytinyağlı barbunya
1 kase yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı yedim
bide 1 ısırık tost

şimdi bi yeşil çay yapem kendime

dur acık kendime gaz verim...

topukla bihter topukla

kalk bihter kalk

iç bihter iç

hadisene kzıım hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

...........................

biri beni durdursun

ya bu insanlar aleminin yeni bölümleri çok komik olmuş heheheheheh

tülayyyyy kızım 10 numarasın yaaaaaa:)

tamam bana bahane çıktı

yeşil çayımı hazırlayimde şunu seyrederken içem bari :)

günaydınlarrrr

haftanın son günü gelsin tatilller :)

bugün ilk kez ballı limonlu ılık su ile başladım.

sabah 1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
açık çay

elma kabuklu,naneli suyumdan 2 kocaman bardak içtim.

bugün sabah sabah moralim yerine geldiiiiii

uzun süredir giymediğim bir pantolonum vardı siyah belimi çok sıktığı için rahatsız ediyordu dolaba kaldırmıştım bende bekleeeeeeeeeeeee seninde sıran gelecek demiştim:)

sanırım o gün bu günmüş

sıkmakta lafmı resmen bollaşmış hemde yıkamıştım ütülü duruyordu esnememişti bile yani

çok sevindim yaaaa :) çok şükür oh beeee :)

kendime ne ısmarlasam bunun şerefine acep? yeşilçay yanında da kuru erik güzel olur zannımca :) :)

benim adet çok uzun yoldan geliyor herhalde gelemedi daha
kendisinden önce stresi geldi valla ama pazar günü benim tartılma günümdü yaaaaa
şimdi bu aralar fazla çıkacağımı bile bile tartılmak istemiyorum kaldı benim tartılma işim o zaman

neyse bu arada yürüyüşlere gaz verirsem daha güzel yansır inşallah

maşallah canım benim
kaçamaklarla da olmayan pantolonların içine giriliyormuş demek maşallah

maşallah canım benim
kaçamaklarla da olmayan pantolonların içine giriliyormuş demek maşallah

çok teşekkür ederim tatlım desteğine :)

kaçamak denilen şeyin sana tam ebadını tarif edeyim
sucukları halka halka doğrarız ya tavada yaparken
işte o halkanın yarısıydı yediğim :)

öğlen canım hiç yemek yemek istemedi

peynirli tost ve 1 bardak bol buzlu meyve suyu içtim

adet dönemindeyken metabolizma daha hızlı çalışırmış ve verilen kiloyu adet bittikten 48 saat sonra net olarak görebilirmişiz

hadi bakalım o zaman ben bu pazar değil önümüzdeki pazar tartılıyorum

büyük gün :) bekle beni bekleeeee:)

çok sıcak oldu be yine

tüh ya havuz işi yattı benim haftaya kadar
bende yüzerim ve yürüyüş yaparım diyodum

genelde adet dönemlerimde bi uyuşukluk çöker halsizlik,bitkinlik kolumu kaldıramam yani değil yürüyüş odadan mutfağa giderken üşenirim
bu sefer ne kadar yorgunda olsam tam tersini yapayım bakim 1 haftada neler olacak göreyim :)

denemesi bedava ...

ara öğünüm

1 fincan yeşil çay (tatlandırıcı yok)

asla normal çay içemeyen ben şimdi bide üstelik :) yeşil çay içiyorum

helal valla diyodum şu yeşil çayı içene Allah'ım günah yazmasın ama tadı çok iğğrreenç gelmişti bir yudum alabilmiştim ilk denemem ve son olmuştu.

bol limon kabuğu doğrayarak başlamıştım bu diyet işi ayağına aylar önce vede 1 tatlandırıcı ile

şimdi sade içiyorum vay beeeee kendimede helal olsun yani hakkımı yemeyim dimi :)

olmaz olmazmış :)

dur ya ben şimdi buraya yazim de kendi kendime söz vermiş olayım
sonra okuduğumda eğer yapmamışsam eziklik duymayayım :)

akşam 50 saat tempolu yürüyüş verdim kendime bugün inşallah yani Allah'ın izniyle ...

yapmayan ne olsun acabaaaaaa?

bi düşüneyim ben bunu...

50 saatmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yuh bana 50 dakika yahuuuuuuu

e beni toplarlardı artık koşu bandına asfalt olurdum heralde 50 saate :)

e buldum ben cezamı

evin tüm balkonları yıkanacak ve tüm ev viledalanacak hemde yarın gezmece tozmaca gününde yani elalem gezsin sen temizlik yap

yada

dizi seyrederken yürüyüş keyfimi

yok kararlıyım yürüyüş :)

yarında giderim havuza giremesem bile ayaklarım ı sokup serinler benim minnoşlarla su tabancası ile eğlenirim biraz

benim kızda bayılıyor zatiii onada eğlence çıkar :)

Yürüyüş deyip geçmeyin. O kadar çok yürüyüş şekli var ki, bilseniz şaşırırsınız. Aslında yürüyüş şeklinden ziyade, yürüyüşle yapılan farklı kombinasyonlar demek daha doğru olur. Mesela bilek ağırlığı takıp yürüyüş yapmaktan tutun da, eğimli arazide tırmanış yapıp, aralara da birkaç set, şınav sokmaya kadar pek çok değişik şey var yürüyüşle ilgili yapabileceğiniz. Aslında yürüyüşünüze biraz ivme kazandırarak daha çok kalori yakabilirsiniz. Koşmayın yürüyün: Eğer hızınızı saatte 5.6 kilometreden 7.2 kilometreye çıkarabilirseniz, yüzde 50 daha fazla kalori yakarsınız. Bunun anlamı şu, 68 kiloluk bir kadın, bu yolla, yarım saat içerisinde 130 kalori yerine 230 kalori yakabilir. Eğer hızınızı 8 kilometreye çıkarırsanız, kalori yakma hızınız bir yüzde 50 daha artar. Ancak şunu unutmayın, 8 kilometre, aşırı yoğun bir egzersizdir ve neredeyse koşmaya başlama noktasıdır, çünkü koşmanın yürümekten kolay geldiği bir safhadır. Ancak düzenli yürüyüşle daha çok kalori yakabilirsiniz, bunun için yürüyüşe sarılın. Hızınızı sabitleyin: Aynı hızla yürüyüşe devam edebilmek için adımlarınızı saymak işe yarayabilecek bir formüldür. Dakikada 120 adım atarsanız, hızınız 4.8 km'lik, 135 adım atarsanız 6.4 km'lik (bu hızda gerçek anlamda kalori yakmaya başlayabilirsiniz) ve 150 adımda 7.2 ila 8 km arasında bir hıza ulaşırsınız. Ya da bu durumu formüle etmek gerekirse, 20 saniye boyunca attığınız adımları sayıp, bunu 3'le çarpın. Çıkan sonuç, dakikada attığınız adım sayısıdır. Denge-hız ilişkisi: Vücut ağırlığınızı nereye ve nasıl yoğunlaştırıyorsanız bunlara odaklanın. Dengeyi ne kadar iyi kurarsanız, o kadar da hızlı yürüyebilirsiniz. Dik durun ve ağırlığınızı ayağınız üzerindeki iki noktaya dağıtın. Birinci nokta, ayağınızın ön tarafında, baş ve ikinci parmakların birleştiği noktanın hemen altıdır. İkincisi de, topuklarınızın dış kısımlarıdır. Ağırlığınızı bu noktalara dağıttığınızda, tam anlamıyla dengedesiniz demektir. Yürürken de, bunu uygulamaya çalışın: Topuğunuzla basın ve ayak parmaklarınız üzerinde kavislenin. Hızlı yürüyüşün faydası: Ne kadar hızlı yürürseniz, adımlarınız kısalır ve daha çok kalori yakarsınız. Uzun adımlar yerine, dakika başına daha uzun adımlar atmaya çalışın. Bacaklarınızı bu şekilde daha çok kullandıkça, onların daha da güçlendiğini hissedeceksiniz.

alıntıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…