• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

Kim tutar seni bihter bu hızla gidersen verirsin canım kılolarını sende bu azim bu hırs olduktan sonra

yok canım ben hırslı bi insan değilim hırsta kibir gibi çok tehlikeli ve affı olmayan şeylerdir bana göre.
azim doğru olabilir ama hırs yoktur bende hırslı insanlara da imrenmişimdir hep.

bu 18 kiloyu ben 1,5 senede verebildim
hırslı olsaydım bu zaman çok daha kısa olurdu inan

sağlık olsun yeterki her şey yapılır..gerisi boş.

aslında hiç bir şey yazmadan geçecektim ama şunu belitmeden geçmeyeyim dedim bir önce ki takıldığın topikte yazdıklarını okudum inan bana benim içimden geçenleri yazmışsın nazi kampında gibi kilomu verilir ne o öyle orada yazmadım bunları çünkü tartışmak istemiyorum kimseyle ama seninle aynı fikirde olduğumu bilmeni istedim :34: biri reis dierleride müridler gibiydiler yani her gün girip okuyorum o topiği ve inan bana acıyarak okuyorum birinin egolarını tatmin etmek için birikmiş fikri olmayan insan topluluğu ötesi yok neyse bu kadar yorumun ardından umarımki hızla verirsin kiloları bende finallerden sonra başlayacağım o zamana kadar sadece dikkat ediyorum umarım ondan sonra bende size katılabilirim kolay gelsin tatlım :34:

Merhaba,
topiğime uğradığın için teşekkür ederim,hoşgeldin sefalar getirdin arkadaşım,...

Evet çocukluk dönemimden itibaren anlatmaya başlamayacağım valla darallar basar beni biraz aceleciyimdir:) olay bu noktaya şöyle geldi,

genel olarak her evli çiftin başına gelen evlendik kilo aldık durumu bizide yanlız bırakmadı sağolsun..işten gel yemek hazırla zaten akşamdan akşama görüştüğün kocanla iki lokma yicem diye onuda bekleyim derken aldık kiloları beraber ohhhh ye iç ye iç modundaydık...sanki akşama kadar ofiste aç bırakıyolardı bizi e bide yeni ev herşeye heves alışveriş yap yemek yap falan filen neyse uzatmayim...

sonraki aşamada hamilelik,hamileyim diye şımarmaktan yemeler,doğum,süt olsun diye yemeler yedikçe şımarmalar falan derken dönüm noktam tartıda 92 yi görmemle başladı.

Üzerine birde kendimi hani şu mağazaların önünden geçerken vitrine bi kamera koyarlar bide kocaman tv kendini görürsün yaaa ben kendimi görmemle orda kalakaldım dondum bakıyorum kendime gelemiyorum :) arkadaşım durumu fark etti kızım 10 kilo fazla gösterir onlar aldırış etme desede ben tabi o anda bittim yani o derece...dedimki ahanda buraya kadar kızıııımmmm
görüntü yarım dünyalık durumu çoktan aşmış kendine gel silkelen uyan bu gaflet uykusundan :) falan filan neyse sonrasında diyetisyen maceram başladı
listelere uyduk...
spora başladık...zaman içinde arttırarak devam ettik
işede geri dönünce de koşturmacadan e tabi günden güne daha çok bilinçleniyor olmanın verdiği bir güvenle 18 kilomu verdim Allah'ıma binlerce şükür...

Bugün 72,3 ile devam ediyorum ve Allah'ın izni ile kalan 6-8 kiloyuda verebileceğimi düüşünüyorum

yolun başında isen inan zor değil arkadaşım hatta yolu yarıladıysan eğer ne mutlu sana bak...tek yapman gereken şimdiye kaadar nasıl verdiysen aynen devam etmek,yılmamak

AMAAAAAAAAAAAAAAN KİLO DİYE KAFAMIZA TAKTIĞIMIZ ŞEY NEDİR YAAAAA
ALINDIĞI GİBİ VERİLİR 404 İLE YAPIŞTIRMADILAR YA :) sloganımı bumu yapsam acep :)

YÜCE RABBİM BAŞKA DERT VERMESİN...

Canım hayırlı uğurlu olsun, ben de seninleyim ruhu ince arkadaşım benim :)))

aslında hiç bir şey yazmadan geçecektim ama şunu belitmeden geçmeyeyim dedim bir önce ki takıldığın topikte yazdıklarını okudum inan bana benim içimden geçenleri yazmışsın nazi kampında gibi kilomu verilir ne o öyle orada yazmadım bunları çünkü tartışmak istemiyorum kimseyle ama seninle aynı fikirde olduğumu bilmeni istedim :34: biri reis dierleride müridler gibiydiler yani her gün girip okuyorum o topiği ve inan bana acıyarak okuyorum birinin egolarını tatmin etmek için birikmiş fikri olmayan insan topluluğu ötesi yok neyse bu kadar yorumun ardından umarımki hızla verirsin kiloları bende finallerden sonra başlayacağım o zamana kadar sadece dikkat ediyorum umarım ondan sonra bende size katılabilirim kolay gelsin tatlım :34:

selam,
finaller falan dediğine göre öğrencisin,
e öğrenci olduğuna göre gençsin,
e bide genç olduğuna göre metabolizman hızlı çalışır,
e durum böyle oluncada kolay kilo verirsin
:)

beklerim tatlım şu üzerime 404 ile yapışmayan kilolarımdan kurtulana kadar burdayım ben :)

sana başarılarrrr

sabahları ceviz ye ben öğrenciyken çok yerdim :) anne baba tavsiyesiydi bana sanada abla tavsiyesi olsun :)

Merhaba,
topiğime uğradığın için teşekkür ederim,hoşgeldin sefalar getirdin arkadaşım,...

Evet çocukluk dönemimden itibaren anlatmaya başlamayacağım valla darallar basar beni biraz aceleciyimdir:) olay bu noktaya şöyle geldi,

genel olarak her evli çiftin başına gelen evlendik kilo aldık durumu bizide yanlız bırakmadı sağolsun..işten gel yemek hazırla zaten akşamdan akşama görüştüğün kocanla iki lokma yicem diye onuda bekleyim derken aldık kiloları beraber ohhhh ye iç ye iç modundaydık...sanki akşama kadar ofiste aç bırakıyolardı bizi e bide yeni ev herşeye heves alışveriş yap yemek yap falan filen neyse uzatmayim...

sonraki aşamada hamilelik,hamileyim diye şımarmaktan yemeler,doğum,süt olsun diye yemeler yedikçe şımarmalar falan derken dönüm noktam tartıda 92 yi görmemle başladı.

Üzerine birde kendimi hani şu mağazaların önünden geçerken vitrine bi kamera koyarlar bide kocaman tv kendini görürsün yaaa ben kendimi görmemle orda kalakaldım dondum bakıyorum kendime gelemiyorum :) arkadaşım durumu fark etti kızım 10 kilo fazla gösterir onlar aldırış etme desede ben tabi o anda bittim yani o derece...dedimki ahanda buraya kadar kızıııımmmm
görüntü yarım dünyalık durumu çoktan aşmış kendine gel silkelen uyan bu gaflet uykusundan :) falan filan neyse sonrasında diyetisyen maceram başladı
listelere uyduk...
spora başladık...zaman içinde arttırarak devam ettik
işede geri dönünce de koşturmacadan e tabi günden güne daha çok bilinçleniyor olmanın verdiği bir güvenle 18 kilomu verdim Allah'ıma binlerce şükür...

Bugün 72,3 ile devam ediyorum ve Allah'ın izni ile kalan 6-8 kiloyuda verebileceğimi düüşünüyorum

yolun başında isen inan zor değil arkadaşım hatta yolu yarıladıysan eğer ne mutlu sana bak...tek yapman gereken şimdiye kaadar nasıl verdiysen aynen devam etmek,yılmamak

AMAAAAAAAAAAAAAAN KİLO DİYE KAFAMIZA TAKTIĞIMIZ ŞEY NEDİR YAAAAA
ALINDIĞI GİBİ VERİLİR 404 İLE YAPIŞTIRMADILAR YA :) sloganımı bumu yapsam acep :)

YÜCE RABBİM BAŞKA DERT VERMESİN...

Canım hayırlı uğurlu olsun, ben de seninleyim ruhu ince arkadaşım benim :)))

aaa hoşgeldin
çok teşekkür ederim güzel düşüncen için

öğretmeniiiimmmmmm canım benim canım benim :)

eveeeeeet nerde kalmıştık

akşam yemeğimden sonra yarım halka ananas yedim

sonra kızımla vakit geçirdim biraz 50 dak yürüyüş yaptım ve şu an yeşil çayımı içiyorum.

karnım gurulduyor yahu insan karın gurultusundan mutlu olurmu ben oluyorum valla

çünkü akşam yemeğimi erken yemeye çalışyorum en geç 7.30 gibi bitiriyorum,sonra meyve ama oda hergün değil...

saat 12 gibi yattığım için e haliyle bu saate kadar acıkıyorum ama bişe yemiyorum işte :)

sabah çok hafif uyanıyorum buda herşeye değiyor valla:)

bugün 80 mekik yapabildim aslında amacım 150 yi devirmekti ama kızımın uyku saatini daha fazla geçirmek istemedim.

ama yarın 120 yaparım sanırım heralde inşallah yani kesin galiba :)

toto eridi de şu göbek sinirimi bozuyor biraz bide simitler çıkıyo azcık

onlarıda enseme viledanın sapını alıp 5 er dakikalık setler halinde 5 kere yapsam beşi beş kuruştan 200 gr veririm heralde :)

ilk dönemler sadece yürüyüş yapyordum ama şimdi kesmez oldu bi arkadaş günde 2000 mekik dedi dedim neeeee?

gaza getirdi beni hatun teşekkürler wınstonlıght:)

yarın akşam çocukluk arkadaşlarımla olağan 15.kahve ve kaynatma partimiz var
bi arkadaşımız yurt dışından tatile geldi her gelmeyede çeşit çeşit çikolatalar getirir akşam mesaj atmış
çileklimi üzümlümü yoğurtlumu

canım sen yürüyen bombamısın dedim yaaaa

kap gel bi meyveli soda en güzeli de elmalı onla içiyoz canım artık biz türkişler olarak dedim

bakalım :)

getirsin vallada yemem billada yemem :)

evet canım kaçamak yaptığımda çok üzüldüm daha yeni bişey çünkü bu diyet benim için.ama ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi devam ettim.bu haftayı daha dikkatli geçiricem inşallah.daha önümde çok uzun bir yol var moral bozmak yok:16:

darlingim :) yeni başladığını söylemişsin hani belki eski alışkanlıklarından vazgeçme döneminde olduğun için diyetini bozdun ama en azından koyvermemişsin

bu bile kilo verebilmek için önemli bir şeydir bana göre.

bende kola hastasıydım biliyomusun onsuz bi hayat olamazdı bana göre ama azalta azalta bıraktım

birden olmadı olamazdı zaten bağımlılık bi anlamda

ama son 1,5 aydır hiç içmedim

bu konuda kendimle gerçekten gurur duyuyorum yapamam sanıyodum

istersen sana bikaç örnek menü ayarlayalım

selam,
finaller falan dediğine göre öğrencisin,
e öğrenci olduğuna göre gençsin,
e bide genç olduğuna göre metabolizman hızlı çalışır,
e durum böyle oluncada kolay kilo verirsin
:)

beklerim tatlım şu üzerime 404 ile yapışmayan kilolarımdan kurtulana kadar burdayım ben :)

sana başarılarrrr

sabahları ceviz ye ben öğrenciyken çok yerdim :) anne baba tavsiyesiydi bana sanada abla tavsiyesi olsun :)

canım yaaa evet öğrenciyim ama anneyimde aynı zamanda :ssz: yaşımda 32 :6: anlayacağın geç kalan öğrencilerdenim ben ama olsun tavsiyene uyacağım ama bir ablan olarak :42: bu arada burayı sürekli takip edeceğim emin ol seni ve seninle yürüyenleri gıpta ile izleyip gaza gelmeye çalışacağım :51: hepinize kolay gelsin kızlar dua edin bana finallerim iyi geçsin daha bir motive olup geleyim kilo vermeye öptüm hepinizide :54:

darlingim :) yeni başladığını söylemişsin hani belki eski alışkanlıklarından vazgeçme döneminde olduğun için diyetini bozdun ama en azından koyvermemişsin

bu bile kilo verebilmek için önemli bir şeydir bana göre.

bende kola hastasıydım biliyomusun onsuz bi hayat olamazdı bana göre ama azalta azalta bıraktım

birden olmadı olamazdı zaten bağımlılık bi anlamda

ama son 1,5 aydır hiç içmedim

bu konuda kendimle gerçekten gurur duyuyorum yapamam sanıyodum

istersen sana bikaç örnek menü ayarlayalım

evet canım ben daha 1 mayısta başladım ve 2 kere kaçamak yaptım.bu hafta daha güzel olacak inanıyorum.kola konusunda ben de bağımlı gibiydinm 1 hafta öncesine kadar 1 haftadır ağzıma sürmüyorum arıyormuyum evet deli gibi ama bu kilolar biraz da onun yüzünden oldu tam bir ay sonra ödül günümde kendime 1 bardak kola ısmarlıcam:1:
örnek menü yazarsan da çok sevinirim canım:52:

eveeeettt bağlantımın kurulmasıyla bildirimlerime başlıyorum

bu sabah itibari ile kilom 72.0

sabah kahvaltım,

1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 yeşil zeytin
çok az peynir
açık çay

ara öğünümde elmalı yeşil çay ve 4 tane çilek yedim

8 haziranda yani tam 1 ay sonra kuzeninim düğünü var ve bende nikah şahidi olacağım Allah nasip ederse.

o güne kadar hedefimi 68 olarak belirledim bakalım eğer 68 e düşersem ki inşallah evlendiğim günden dahada zayıf olacağım.

haftada 1 vererek ilerlersem ne mutlu bana...

havalar çok ısındı havuz mevsimi açıldı şükür...

5-6 yaş grubu kayıt dönemlerimizde başladı bende onlara yüzme dersi veriyorum hafta sonları.Ders bittikten sonrada ne kadar yorgun olsamda kendime bir yarım saat ayırabilirim.çok özlemiştim iyi olacak.su olmadan duramam çünkü :)

8 haziranda yani tam 1 ay sonra kuzeninim düğünü var ve bende nikah şahidi olacağım Allah nasip ederse.

o güne kadar hedefimi 68 olarak belirledim bakalım eğer 68 e düşersem ki inşallah evlendiğim günden dahada zayıf olacağım.

haftada 1 vererek ilerlersem ne mutlu bana...

havalar çok ısındı havuz mevsimi açıldı şükür...

5-6 yaş grubu kayıt dönemlerimizde başladı bende onlara yüzme dersi veriyorum hafta sonları.Ders bittikten sonrada ne kadar yorgun olsamda kendime bir yarım saat ayırabilirim.çok özlemiştim iyi olacak.su olmadan duramam çünkü :)

:) kiloda hedefde ayni yani ilk hedef bende 15 haziranda türkiyeye izine gitmek istiyorum ve en azindan 67 olmak istiyorum :)

:) kiloda hedefde ayni yani ilk hedef bende 15 haziranda türkiyeye izine gitmek istiyorum ve en azindan 67 olmak istiyorum :)

inşallah canım süper olur sanada banada yaaa :)

92 leri görmüş biri olarak ben 72 'yi gördüysem eğer 68 'i de başarırım evelallah diyorum.

hangi ülkedesin?

Örnek bir menü ;

SABAH
1 DİLİM AZ TUZLU PEYNİR YADA 1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
2 DİLİM TAHILLI EKMEK
DOMATES-SALATALIK –YEŞİL,KIRMIZI BİBER,MAYDONOZ,TERE GİBİ YEŞİLLİKLER

ARA
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
1 MEYVE

ÖĞLEN
3 KÖFTE KADAR ET YADA TAVUK (HAŞLAMA-IZGARA OLABİLİR)
1 DİLİM EKMEK
SALATA YADA YOĞURT YADA AYRAN

ARA
1-2 GALETA
YEŞİL ÇAY

AKŞAM
6-8 KAŞIK ZEYTİNYAĞLI SEBZE YEMEĞİ
1 KÜÇÜK KASE YOĞURT (YAPABİLİYOSAN EV YOĞURDU DAHA SAĞLIKLI OLUR) YADA SALATA

ARA
YEŞİL ÇAY

öğlenle akşam yer değiştirilebilir ve değişim listesine göre (internette her yiyeceğin değişim listeleri var) sıkıldığın zaman menünü bu yönde değiştirebilirsin.

meyve süt yada ayranla tüketilebilir

Back