Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)
dün kınaya gelen ve profesyonel fotoğraf makinesi olan arkadaşın çektiği resimlere gerçekten dışarıdan bir gözle baktım da ben olmuşum yaaaa...
aslında böyle ay aman şöyle inceldim böyle zayıfladım görenler şaşırıp kalıyor diyet listemi istiyor gibisinden böbürlenip o tarz laflar etmeyi sevmiyorum ben sadece kendime objektif bir gözle baktım da hani gören aman sen niye çabalayıp duruyosun nerenden kilo vercenki bişe kalmamış zaten der ama ben önce kendim inanmalı va kendim artık benimsemeliyim yeni halimi.
kilolu olmanın bendeki en büyük hasarı beynimin henüz zayıflayamamış olması...
artık 38 beden etek ve 40 beden pantolonlarımla daha ne isteyim ki :) buna şükrediyorum her defasında ama insan nefsi uçsuz bucaksız dipsiz kuyu işte hep daha çok daha çok ister durur...
ama ben kararlıyım 65 de duracağım ve bundan sonra kilo almamaya alsam bile kendime eziyet etmeden aynı hızla onlar yerleşmeden vermeye çalışacağım...
ama çok daha bilinçli olduğum için sonrasında beni üzecek şeyler yapmamaya çalışacağım...
ismi çok havalı olan çayımı hazırlayacağım :) hazır ofiste kimsecikler yokken
yoksa ona anlat buna anlat merak edip duruyolar bende 1 tutam karabiber 1 tutam karanfil şeklinde anlatırken gerçekten kendimi iksir hazırlayan büyücüler gibi hissediyorum :))))))))
ya bide ortak çıkıyolar hımmm tadıda güzelmiş diye valla kovalarım sizi süpürgemle hıııııııııııııııı :) dağılın !!!
tavuk haşlama mercimek çorba 1 dilim tam buğday ekmeği acı yeşil biber de olmazsa olmazım ben buna çok alıştım yaaaa yemeden duramıyorum valla yemeklerin yanına
şimdi kayısılı form çayı içeceğim içine limon dilimleri de attım
hala acıkmış değilim çok ilginnçççç:)
ama birazdan yine 2-3 tatlı kaşığı yiyeceğim lapamdan:)
normalde her öğün için 1 çay bardağı hazırlanıyor ama ben daha sabah için olan hakkımı bitiremedim,öğlende onu yersem akşam kendime eve gidince tazeden hazırlarım artık.