Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

dün kınaya gelen ve profesyonel fotoğraf makinesi olan arkadaşın çektiği resimlere gerçekten dışarıdan bir gözle baktım da ben olmuşum yaaaa...

aslında böyle ay aman şöyle inceldim böyle zayıfladım görenler şaşırıp kalıyor diyet listemi istiyor gibisinden böbürlenip o tarz laflar etmeyi sevmiyorum ben sadece kendime objektif bir gözle baktım da hani gören aman sen niye çabalayıp duruyosun nerenden kilo vercenki bişe kalmamış zaten der ama ben önce kendim inanmalı va kendim artık benimsemeliyim yeni halimi.

kilolu olmanın bendeki en büyük hasarı beynimin henüz zayıflayamamış olması...

artık 38 beden etek ve 40 beden pantolonlarımla daha ne isteyim ki :) buna şükrediyorum her defasında ama insan nefsi uçsuz bucaksız dipsiz kuyu işte hep daha çok daha çok ister durur...

ama ben kararlıyım 65 de duracağım ve bundan sonra kilo almamaya alsam bile kendime eziyet etmeden aynı hızla onlar yerleşmeden vermeye çalışacağım...

ama çok daha bilinçli olduğum için sonrasında beni üzecek şeyler yapmamaya çalışacağım...

ara öğün

8-10 badem
8-10 kuru erik
1 fincan limonlu yeşil çay

akşama da

şehriyeli tavuk çorba ve salata yapacağım inşallah

günaydınlarrrrrrrrrrr

dün akşam itibari ile başlıyorum,

akşam menüm
çoban salata
yoğurt
2 kaşık yüzük çorbası

1 saat yürüyüş
60 dak
6,4 speed
6.2 km
475 kalori

sabah kahvaltım,
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1 çay kaşığı nutella

bu sabahki kilom 67,2

bugün ofise yine malzemelerimi getirdim

ismi çok havalı olan çayımı hazırlayacağım :) hazır ofiste kimsecikler yokken

yoksa ona anlat buna anlat merak edip duruyolar bende 1 tutam karabiber 1 tutam karanfil şeklinde anlatırken gerçekten kendimi iksir hazırlayan büyücüler gibi hissediyorum :))))))))

ya bide ortak çıkıyolar hımmm tadıda güzelmiş diye valla kovalarım sizi süpürgemle hıııııııııııııııı :) dağılın !!!

bugün yine omaga-3 ümü aldım kahvaltıdan sonra

şimdi limonlu yeşil çay içeceğim iş iş işşşş bugün çok yoğunum

sonra görüşürüz bakem :)

Eyvallah '' ne güzel sözdür...

Bazen kabulleniş, bazen boşveriş, bazen yol veriş...

Ama sonunda hep bi rahata eriş...

O zaman Herşeye, Herkese EYVALLAH..!

öğle yemeğim,

henüz yemedim sipariş verdim birazdan gelir :)

tavuk haşlama
mercimek çorba
1 dilim tam buğday ekmeği
acı yeşil biber de olmazsa olmazım ben buna çok alıştım yaaaa yemeden duramıyorum valla yemeklerin yanına

geçen gün kahvaltıda bile canım istedi yedim :)

ufff sanki dünyaları yedim
yediğim 1 kase çorba ve 2 but tavuk

ama çorbadan sanırım şiştim

neyse

birazdan

metabolizma hızlandırıcı çayımı içeyim

bu topiği kapatırken tüm bu kilo verme çabalarım içerisinde yapmış olduğum kaçamaklarıda yazacağım

arada yazıyorum mesela bugün sabah 1 çay kaşığı nutellam ve az önce 1 kare çikolatam var

geçen gün 1 dilim baklava yemiştim

hımmm bide gece yediğim 2 tatlı kaşığı dondurma:)

tüm bunları toplayıp alt alta sıralayacağım sonunada verdiğim kiloyu not edeceğim

çok eğlenceli olacak:)

aslında bu kadar kaçamağın yanına birde yaptığım spor ve harcadığım kalorileri yazsam daha anlamlı olur !!!

günaydınnnn

ben bugün pirinç lapası diyeti yapıyorum

daha önce bu forumda birçok kez okudum ama yapmamıştım bugün denemeye karar verdim

akşamdan hazırladım attım dolaba yanımda getirdim

içine bol miktarda yoğurt ve baharat koydum

tadı hiç fena değil acıktıkça gidip gelip kaşıklayacağım

ara öğünlere de devam bu arada :)

akşam 1 saate yakın yürüyüş yaptım

55 dak
6,2 speed
6 km
460 kalori

sabah kahvaltım

4-5 tatlı kaşığı pirinç lapası
1 tatlandırıcı ile çay

ara öğünde de yeşilçay ve badem var

ara öğünde yeşilçay yerine sütlü nescafe içtim

şimdi kayısılı form çayı içeceğim içine limon dilimleri de attım

hala acıkmış değilim çok ilginnçççç:)

ama birazdan yine 2-3 tatlı kaşığı yiyeceğim lapamdan:)

normalde her öğün için 1 çay bardağı hazırlanıyor ama ben daha sabah için olan hakkımı bitiremedim,öğlende onu yersem akşam kendime eve gidince tazeden hazırlarım artık.

bu arada 1 lt suyu tamamladım.

omega 3 ümü aldım.

az önce biraz acıkır gibi oldum sadece yarım çay bardağı kadar beyaz leblebi yedim çayla birlikte

şimdi yeşil çay içeceğim

hala aman aman bi açlığım yok gayet iyi gidiyor bakalım yarın sabah tartıda neticeyi de görürsem süper olacak:)

bugün spor tatilim spor yok dinlenmece var :)))))))))))

cumartesi günü benim tatlı godiklerimle sabah 1 saat yüzme dersimiz var ben her zamanki gibi dersten sonra 1 saate yakın yüzerim

pazar günüde inşallah sabah kahvaltı öncesinde 1 saat yürüyüş yaparsam süper olur

birde pazar akşam yemeğe davetliyiz ama zaten arkadaşımda benim kafadan olduğu için en zararsız neyse onu yapar,muhtemelen balık salata meze olur :)

offff tatil geldi yaşasınnnnn

yar saçların lüle lüle
cuma sana güle güle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…