Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bihtercim merhaba,
Sık sık okuyorum yolculuğunu, çok güzel gidiyorsun. 38 beden eteğe girmişsin daha ne olsun :)
Bi şey sormak istiyorum Bihter. Boyun kaç acaba? Kilon 70di sanırım.
bırazonce 1 fıncan yogurdun suyunu ıctımmm dogall kefırrrr:))))))))))))))
senin meşhur yoğurtmu kızzz? nasıl oldu çok güzel dimi
teşekkür ederim canım çok sağol bende seni takipliyorum bazen tartı fikride senden geldi aklıma bi ineyim şu 6 lara çekip koycam dedim :)
boyum 1.68
kilomda 70.7 de takılı kaldı artık tartının bozuk olduğunu düşünmeye başladım...bu benim bahanem de olabilir :)
Benim boyum da 1.60 cm. Demek ki bmi 24 civarı olunca 38-40 beden olunuyo.
Tartı çok da objektif bir ölçüm sağlamıyor canım. Tartının sürekli eksik göstermesi ödem hatta kas kaybını gösteriyor bence. Sen yağlarını kasa çevirerek kas kütleni arttırıyorsan şu an kilon azalmaz ama inceliyorsundur. İstersen mezurayla ölçüm yapıp not al bi kenara. O daha belirleyici aslında.
Ben albüm yapmayı planlıyorum fotolardan :) Sen de çek koy canım. Şöyle 65 gibi usturuplu kilolardaki azalmaları eşine de gösterebilirsin böyle:) Hayran olacaktır emin ol :))
Ben de 70den aşağı inmeye başlayınca bak dicem hergün tartılıyorum, inceliyorum görüyosun :)
aslında çok doğru diyosun çünkü ben her gün spor yapıyorum ve arasıra yüzüyorum zaten çocukluktan beri yüzücü olduğum için vücudumda belirli bir oran kas yapım vardı sadece hamilelik ve sonrasında bunların bi kısmı yağa dönüştü.
e şimdi bunlar yine kasa dönmeye başladı ve ben tartıda bunu takılma olarak görüyorum çok doğru.
ama tabiki şu içine giremediğim pantolonuma ve bugünkü 38 lik eteğe girdiğim için sıkılaşma oluyor yağlar kasa dönüyor yani.
şekerim bu adamların zaten bizle derdi ne bende anlamıyorum ulen herkes kendi göbeğine baksın yahuuuu sanki kendileri filinta 18 lik delikanlı görünümündelerde bizde yanlarında ablaları gibi kalıyoruz :) benim kocam olacak adam göbekli işte ama o benim minnacık göbeğime taktı :) bencede ıspatlı delilli gözlerine sokmak lazım :)
Kesin öyledir canım, kas ve ödem yoğunluğunu da ölçen bir tartı olmadıkça çok da umursama tartıdaki takılmaları. Ne güzel çok yoğun spor yapıyormuşsun. Ben de inşallah başlarım biraz kilo verince. Çok özendim valla.
Ya benim eşim aslında filinta gibi. Üzülüyorum diye bana da çok şey söylemiyor. Ama yine de insan paylaşmak istiyor başarısını, kızdırdığı zamanlar için pişman olsunlar istiyor :) Ama iyiki varlar ya. Allah eksikliklerini göstermesin de yine kızdırsınlar bizi :)
owwwwwwwwww çok sert :)))))) senin eşin filinta gibiyse ben koca bir çam devirmiş oldum bu durumda :))))))))))) çok özüüüürrr :)
aminnnnnnnnnn canım Allah tabiki onları başımızdan eksik etmesin uğraşıp dursunlar zaten bu didişmelerde olmasa hayatın tadı kalmaz 40 senelik evliler gibi kös kös oturuşup dururuz sonra o kahveye gider ben günlerde takılırım , amanın hayat daha sıkıcı olur:)
Yok canım önemli değil :)))
Tabi tabi hayatın tadı tuzu gerçekten. Senin bi de kızın vardı galiba, hayat sana bana güzel :)
evet canım bi kızım var
senin de mi kız ?
allah tüm yavruları annelere babalara bağışlasın inşallah
Yok canım çocuğum henüz. Mesajımdan öyle anlaşılıyor, yazınca farkettim :) Ay bu diyet benim cümle kurma yeteniğimi de yok etti :)
kızzz bı durdugun yerde durmuyon haaa parmak kası yaptımmmmmm sayende:))))))))))))))))))
oluyo bazen banada
gıdasızlıktan canım :)
ben bi ara evde herşeyi yanlış anlar olmuştum ayyyyyy çok komikti
eşim demişki benim işim bitince bi traşa gideyim ;
ben anlıyorum ben bir börek yiyeyim...
evde börek yok dedim
e gelirken alayım o zaman dedi :)))))))))
bende niye dışarı çıkıyosun börek almaya dedim:)))))))))))))
yahu ne böreği ben traşa gitcem diyorum ya diyorrrrr o derece yani sıyırmışım ogün :) ama ogün çok yeşillik yemiştim ondan koyunlaşmış olabilirim :)))))))))))
oluyo bazen banada
gıdasızlıktan canım :)
ben bi ara evde herşeyi yanlış anlar olmuştum ayyyyyy çok komikti
eşim demişki benim işim bitince bi traşa gideyim ;
ben anlıyorum ben bir börek yiyeyim...
evde börek yok dedim
e gelirken alayım o zaman dedi :)))))))))
bende niye dışarı çıkıyosun börek almaya dedim:)))))))))))))
yahu ne böreği ben traşa gitcem diyorum ya diyorrrrr o derece yani sıyırmışım ogün :) ama ogün çok yeşillik yemiştim ondan koyunlaşmış olabilirim :)))))))))))