Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

aferin benim güzel arkadaşımaaaaa tebrik ettim valla:)
çıtır anne olmak kolay değil şekerim :)

ya bende yoğurt çalıştırır diye biliyodum ama bide böylemi denesem dedim yaaa kafam karıştı
aslında bugün baktım nette eğer haftada 1 yada 2 kere çıkabiliyosanız kabız değilsinizdir yazıyor bu çok normalmiş.
1 haftayı geçerse ilça falan kullanılmalı diyor ama benim eskiden hiç şaşmazdı yaaaa sonradan bi durdu yani
sanki biz normal seyrine bıraksak olacak gibi ama tahammül yok kardeşim bizde :) doğuştan aceleciyim ben :)

canım daha kac gun kendı halıne bırakcaz...sen benım karnımı gorseydın 6aylık hamıle kesın derdın gecen hafta......valla ben pazar gunu gene ılac alıcam aslında kuru kayısı hemen halledıyorda kım gıtcek markete....gecen gıttıgımdede unutmusum....ya bu aralar bı miskinlik geldı valla canım bısey yapmak ıstemıyor......ben tembel tenekemıyım neyım.....annem hep ole derdı bana....

Son düzenleme:

al işte sana yürümek için bahane git al kayısı çözüyosa kızım ne uğraşıyosun ilaçla falan
ne kadar süte geçmez deselerde mutlaka bi miktar geçiyodur günah kızzzz

hemen hemen kalk yağmur yağmıyosa al bebişini at arabaya yürü markete
ilk hedefin kuru kayısı març marrşşşşş
yolunuda uzat hadi bakem :)

bende iş çıkışı bi tur atıp gitcem eve akşam yürüyüş yapamayabilirim ondan aradan çıksın bari

hadiiiiiii oturuyomusun daha :)

oturuyorum valla bırden hava kapandı ya aksam gbı oldu valla duydugum sey gokgurultusumu:))))))))(((((((aksam kocacıgımdan ısterım kızzzzzz........

su reglım bıtsın ve havalar bı acsın hem sabah 2 saat hemde aksamustu 2saat yuruyus burdakı herkese söz işte.......yapmayan panpiş olsun:)))))))

oturuyorum valla bırden hava kapandı ya aksam gbı oldu valla duydugum sey gokgurultusumu:))))))))(((((((aksam kocacıgımdan ısterım kızzzzzz........

valla bebişin var diye ısrar edemiyorum hava kötüyse üşütmesin diye

ama sen olsan valla illlallah ettirirdim seni diye diye

bi çocukluk arkadaşım var özlem bişeyi yap derim yapmaz ama hemen derki şimdi sen çok dersin beynimi yersin ben en iyisi yapayim :)

öööööle bizde sonuçta benim arkadaşımın iyiliği içinse valla yapana kadar düşmem yakasından :)

su reglım bıtsın ve havalar bı acsın hem sabah 2 saat hemde aksamustu 2saat yuruyus burdakı herkese söz işte.......yapmayan panpiş olsun:)))))))

ohaaa :)))))))))))))

yavaşşşş :)))))))))))))))))))) sabah 1 akşam 1 yter bacım nettin :)

bu arada panpiş olmaaaazzzzzzzzzzzzzz onlar gayet iyiler bize daha beter bişeler lazım :)

bebıs yokken yanı olmadan once ben saganagın altında yuruyus yapardım canım...tıpının altında parkda yurudugumu bılıyorum sonra 1 hafta hasta seklınde yattım ama neyse.....bebıs olmasa ooooooo gıyer yagmurlugumu cıkarım canım nolcak......

ah ulen 70 bırak artık yakamı yaaa bi düş yakamdan beeeee

kızzzzz ben 69 i görim bi buraya tartının resmini çekim koyim emi:))))

ayyyyyy bihterrrrrrr:)))))))))))))))))))süpersın kızzzz:))))))krıze gırdım gene:))))))))))))))))))))

ya valla işyerindekiler bana artık pek normal gözlerle bakmıyolar haaaaa :)
patlamayim diye böyle hönkürme ile hıçkırık arası bi kahkaha atıyorum ki evlerden ırak :)))))))))))))))

selam topik ben geldim

ayyyyyyyyyy dışarısı çok sıcakkkkkkk
bi çıktım geldim 300 gr vermişimdir kesin :) sudan yani :)

cumartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla canım tartı bana gösterecek 6 ları hadi bakem :)

bu arada cumartesi günü akraba günüm var kendi aramızda toplaşırız ara sıra kuzenler teyzeler falan
bu cumartesi bende şenlik var eğer sabah tartıda 6 ları görürsem herkese benden kısırlar,tiramisular ohhh börekler valla hepsi benden sözzzzz amma velakin olurda yine 70.7 de takılmış olursam herkese haşlama brokoli,karnıbahar ve bol bol sinameki çayı :)

ayıptır söylemesi çok güzel tiramisu yaparım ünüm bu yöndedir aile arasında,birine bi yemekli misafir gelecekse yada gün falan olacaksa hemen istenir bende itina ile hazırlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…