• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

canım ben beleşe gitme organizasyonu yaptım :))))))))))))) senin deyiminle vanaların açılması yani :)))))))))))))
yarın sabah ve cumartesi sabah
cuma günü spor tatilim ya o yüzden tartılma günüm cumartesi olsun dedim
o yüzden çarşamba ve cumartesi seyahat planı iyi olur diyorum ?

seyaat planı dedıgın wcmı kız anlamadım:44:

ayyy bıhter suan evım şahaneyı ızlıyorumda kadın 27 senedır yatak odaındakı dolabı kaldırmamıs arkasının tozunu almamıs valla 1 tomar toz cıktı kız dolabın arkasından........pasaklı kadın:))))

ayyyyyy inanmıyorum yaaa :) dün ne oldu bak akşamda ben kızı uyurutken genelde bizim yatakta beraber uyuyoruz ben sonra onu yatağına yatırıyorum
neyse bende bi yandan hikaye okuyorum bi yandan da aklım dolabın arkasının ne durumda olduğunda çünkü çeksen çekilmez itsen itilmez yani tozlanıyor tabi kocaaaaaaaaaa dolap
e kadın geldiğinde elinin yettiği yere kadar siliyo zaten
bende deli gibi kafayı oraya taktım son zamanlarda :)))))))))))))))))))

ayyyyyy inanmıyorum yaaa :) dün ne oldu bak akşamda ben kızı uyurutken genelde bizim yatakta beraber uyuyoruz ben sonra onu yatağına yatırıyorum
neyse bende bi yandan hikaye okuyorum bi yandan da aklım dolabın arkasının ne durumda olduğunda çünkü çeksen çekilmez itsen itilmez yani tozlanıyor tabi kocaaaaaaaaaa dolap
e kadın geldiğinde elinin yettiği yere kadar siliyo zaten
bende deli gibi kafayı oraya taktım son zamanlarda :)))))))))))))))))))

:))))))))))))))))kızım ıcını bosaltıp kocanla cekıstırsenıze....:))))gel erkeğim de dolabı herkül gücünle bı kaldıralım de:::)))))hadı pasam hadı aslanımmmmmm diye diye ben yaptırıyom:))))bu sana yol su elektrık olarak gerı donecek:))))))))))))dersın:))))))))))oda yerse tabı:))))))))))benımkı her defasında yıyo:))))))))))):52::12::12:

he canım yaaaa
uzun zaman gitmeyince seyahat gibi oluyor

hergün gitsem su yolu olacak :)) heheheh :)

ayy cok komıksın kızzzzz:))))))bencede valla sehırler arası yol gbı:))))))ben pazara kadar almıcam ılacı pazar gunu tartı gunuya hem adetım bıtmıs olucak hemde ctesınden ılacı ıctımmı sabaha koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

:))))))))))))))))kızım ıcını bosaltıp kocanla cekıstırsenıze....:))))gel erkeğim de dolabı herkül gücünle bı kaldıralım de:::)))))hadı pasam hadı aslanımmmmmm diye diye ben yaptırıyom:))))bu sana yol su elektrık olarak gerı donecek:))))))))))))dersın:))))))))))oda yerse tabı:))))))))))benımkı her defasında yıyo:))))))))))):52::12::12:

ayyyyy bazen benim kafa durur o dönemdeyim sanırım kız
valla akşam düşünürken hiç aklıma gelmedi desemmmm:) az yemekten galiba beyin algılayamadı napsın :)

evet senin metod çok işe yarar canım :))))))))) emin ol bizimkide yerrrrrrrrrr :)

ayyyyy bazen benim kafa durur o dönemdeyim sanırım kız
valla akşam düşünürken hiç aklıma gelmedi desemmmm:) az yemekten galiba beyin algılayamadı napsın :)

evet senin metod çok işe yarar canım :))))))))) emin ol bizimkide yerrrrrrrrrr :)

cocuk gbıler azıcık yalakalık yapınca her ıstedıgımızı yapıyolar kızzz.....yada bızmı cok ciniz acaba:)))))))))

ayyy bıhter evım sahanede fınal yaptılar..kadın sacmaladı ıyıce odayı gorunce...diyokı bız esımle bu odada ıkıncı baharımızı yasıcaz.....mannnnnnnnnnnnnnyaaaaaaaaaaak:))))

ayyy ınanmıyorum:)))ayyyy şahane olmus:))))ayy bayılıcam:))))dıyo...abuk sabuk hareketler....kocasıyla ogluda sasırdı:))hele mimarın bakısı cok komıktı nereye dustum der gbı:))))

ayyy bıhter evım sahanede fınal yaptılar..kadın sacmaladı ıyıce odayı gorunce...diyokı bız esımle bu odada ıkıncı baharımızı yasıcaz.....mannnnnnnnnnnnnnyaaaaaaaaaaak:))))

ayyy ınanmıyorum:)))ayyyy şahane olmus:))))ayy bayılıcam:))))dıyo...abuk sabuk hareketler....kocasıyla ogluda sasırdı:))hele mimarın bakısı cok komıktı nereye dustum der gbı:))))

yuh beeee
ulen ne ayıp onlarda varya reyting uğruna iyice makaraya sardılar haaa

kız bıhter zıyaret gırıs yapıp rontgenleyıp sonra üye girişimi yapıyon kız:)))))))

bu resımdekı senmısın:))))

yoooo nasıl anlamadım dediğini ?

evet benim nasılımmmm :)

üye girişi yapmadan okunuyoya konular msj yazamıyosun sadece demın kımse yokken bıtane zıyaretcı vardı sonra cıktı sen gırdın dedım herhalde rontgenlıyo gelen olursada msj yazıyo:))))

de get:)))))))süpersin:)))))))

$images10.jpg

aslında buda benımde çktırmıyorum::)))):52:

üye girişi yapmadan okunuyoya konular msj yazamıyosun sadece demın kımse yokken bıtane zıyaretcı vardı sonra cıktı sen gırdın dedım herhalde rontgenlıyo gelen olursada msj yazıyo:))))

de get:)))))))süpersin:)))))))

yok bacım benim gizli fanlarım var onlardır :)

bencede de get :)
ya eşim bana nette yazış takıl kızkıza diyet sitelerinde ama sakın resmini görmücem bi yerde demişti ondan koyamıyorum ama bu hatunla çok benzeriz ondan hevesimi alim dedim :) hhehehehehehe :)
adam istemiyo yaaaa neden diyorum ne gerek var diyo haluk gibi herşeye ne gerek
kıskanıyo zaaarrr çok güzelim ya :) hehehe

yok bacım benim gizli fanlarım var onlardır :)

bencede de get :)
ya eşim bana nette yazış takıl kızkıza diyet sitelerinde ama sakın resmini görmücem bi yerde demişti ondan koyamıyorum ama bu hatunla çok benzeriz ondan hevesimi alim dedim :) hhehehehehehe :)
adam istemiyo yaaaa neden diyorum ne gerek var diyo haluk gibi herşeye ne gerek
kıskanıyo zaaarrr çok güzelim ya :) hehehe

benımkıde oyle ya:)))caktırmadan okuyoda:)))ama benden kacmaz::))))))bende gecen gun dedımkı dıyet bolumunde herkes oncesı ve sonrası resımlerını koymus bende55 olunca sana ınat mını etek gıyıp koycam dedım kızdırmak ıcın hayatta yapmamda.........sen ne diypsun be dıye bı kükredi:)))))tamam aslanım tamam paşam diye diye sakınlestırdım:))))

benımkıde oyle ya:)))caktırmadan okuyoda:)))ama benden kacmaz::))))))bende gecen gun dedımkı dıyet bolumunde herkes oncesı ve sonrası resımlerını koymus bende55 olunca sana ınat mını etek gıyıp koycam dedım kızdırmak ıcın hayatta yapmamda.........sen ne diypsun be dıye bı kükredi:)))))tamam aslanım tamam paşam diye diye sakınlestırdım:))))

:))))))))) seninkide gaza gelmekten hoşlanıyo galiba
ben çok gaza getiremiyom sonra adım uyanığa çıkıyor :)

Back