şişşştttt godik hadi bakalım verelimmi sözümüzü seeeennn arkadakiiiiiiii fundaaaaa kalk kızım ayağa bakem
bugün hadi 1 saat olmasada 40 dak yürüyüş yada onun ayarında spor yapmayan monarıza olsunmu :)))))))))))))))
olsun bakalım...ama ben 50 mekık sozu verebılırım sana sadece...
Kız hava actı....kara bulutlar gıttı......bende yemegımı yıyemde yuruyuse cıkam 6,30 7e kdr yuruyem barı.....gorusuruz sonra tamammı seker.....
süperrrrrrrrrr kuzey günü :) hürrem günü :) arada birde çocuklar duymasın oh maşallah iyi bari kanal değiştirirken bile 3-5 gr eririm:)
neyse diziyi izlerkende 250 mekik yapsam daha ne:)
geçen gün eşime dedimki artık evde kumandalar yok farzet bana söyle ne istiyon ben yaparım kanalı değiştiririm,klimayı açarım falan filan işte kendime iş olsun işte deli saçması yani :)
yahu nerden dedim adam beni resmen harcadı yaaaa gözümün yaşına bakmadı valla onada eğlence çıktı tabi
kalk bakim ntv yi aç
olmadı müzik kanalı olsun
sesi kısıkmış onuda aç
yok o beni sıktı maç izleyim lig tv yi aç ooooooooooooooooooooo dedim teker teker gelin yaaa tabi pes diyemiyorum ne çabuk yoruldun dicek
valla bi oynadı benle dedim görüşürüz adaaaaaaaaaaaam senle :)
meraba kızlar daha öncede yazmıştım finallerim bitti ve geldim aranıza yani bende sizinle zayıflamak istiyorum lütfen destekleyin beni kendi başıma başlayamıyorum başlasam sonu gelmiyor falan yani klasik diyet öyküleri bende de var ama bu kez zayıflamak istiyorum finallere gidince anladım ki hakkaten acayip şişko olmuşum ben yaa fotograf falan çekindik kızlarla yani varya onların annesi gibi duruyorum nefret ettim kendimden ben yaayaşım 32 2 çocuğum var 65 kiloyum ve hedefim 60 olmak lütfen haydi başlayalım hemen hemde bana önerileriniz yöntemleriniz falan ne varsa yazarsanız çok makbule geçer herkese kolaylar gelsin tabii banada bu arada kpss ye hazırlanıyorum öyle çok yoğun birşeyler yapamam ama dikkat edebilirim en azından seviyorum hepinizi şimdiden teşekkür ederim öneriler için
kızzzz bıkerede 250 mekık yapıyınmuuuuolay kadınsın heeeee:))))))1 saat 10 dk yurudummmmm yemek yemeden cıkmıstımmmm 19,30a kaldı ondada 1 kase yogurt 4 lokma cavdar ekmegı...2 catal ıspanak yedımmmmm....3 ltde su+50 mekık vardı veeeeeeeee bu benım mıskın halım düşün:))))))))
günaydın şeker
yok be güzelim bir seferde derken yani 20 li setler halinde dura dura yapıyorum :)
vayyyyyy spora abanmışın bacım helal olsun be :)
evet canım bu kılaların yaz bıtmeden gıtmesı lazımmmmm.....tatıl planı olabılırrrrr.......
evet yaaaa tatil planııııııııııııııııı
siz nereye gidiyonuz bakem
kesın deıl canımmmmm antalya olabılır ama almanyadan gorumcemler geldı oraya gıdebılırız.......1 hafta olmasada 2 gunlugune gıdebılırız belkı ama denıze mutlaka gırerım yanıııı..bıde onlara kılolu gorunmek ıstemıyorum...onlar benı gorduklerınde yenı dogum yapmıstım baya kıloluydummm 55e dusmeden gıtmek ıstemıyorum sasırtmak ıstıyorummm aaaaa ne kadar zayıflamıssın demelerını ıstıyorum...::))))))))aaaa ne kadar kılo almıssın dedıklerı gbı:)))))))
zaten bu kendini bilmezler her yerdeler canım boşver sen :)
uzun süre birini görme sonra bir araya gel hemen oowwwww bu ne çok kilo almışsın kızzzzz yahu sanane senmi taşıyosun sırtında benim aldığım kiloları ben aldım benim onlar :) böyle diyenlere varya böyle içten bir sananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee demek istiyorum ama ayıp işte olmuyor :)
benim eltimde pek bi kıskançtır hiç kilo verim istemez en son gördüğünde beni yine zayıftım beni bi süzüşü var hep yakaladım beni keserken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?