Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

galıba:))))))evde canım sıkılıyo saracak adam arıyom ıste aksamda gelınce onunla eglenıyorum canım napıyımmm..bu mını etek hıkayesıde ben dıyete baslamadan once bana bı etek begenmıstı bı bana baktı bı etege baktı bunu gıymek ıcın fızık lazım deyınce benım kafamda ampul yandı:)))sen gorursun dedım ben zayıflayımda o etegın mınısını gıyıyım sende gor dedım ıcımden...pazar gunu 68ı gorunce tartıda artık zaıflayacagıma ınandı galıba mını etk gıyemessın dıyo..salak ben onu gıyerde dısarı cıkarmıyım deıl mını etek sen benı dısarda askılı tsırtle gordunu hıc dedım......alıcam ama evde gıycem....hevesımı alıyım en azından demı yanı:)))))ha sen ızın verdınde bende gıydım cıktım dedım sen ızın vermıyosun dıe gıyemem yanı demı dedım:)))))dıyokı kadın sana ıkı konuda yetısemıyorum bırı boğaz konusunda bırıde hazır cevablılıkta:)))))

:))))))))))))))))))) ay çok güldüm yaaaaaa bizdede öyle
benimkide bana senin şu kıvırma işine hayranım vallada billada kimse eline su dökemez der
bazen kızımda kendi işine geleni ona şirinlik yapmaya çalışarak yaptırmaya çalışır yada elinde şekerleme vardır mesela hadi banada ver der olmaaaaaaaaaaaz der kızım bunu bana doktor verdi kimseye veremem diye hah anası kılıklı işte der :)
bide ben çok güzel senaryo yazıp aynı zamanda kendi kendime de yazıp yönetip oynadığım için ona söylenir bide
nerden getirdin konuyu şimdi yani buraya der :) ama napim kadın milleti biraz bööle işte :)

bende oyleyım kız:))))))bende bazen gecmıste bı senaryoyu gunumuze uyarlayabılıyorum:)))kadın mılletı affeder ama asla unutmazzz:))))benımm kızımda aglayınca bıde sınırlenıp cıglık atınca dıyokı annen gbı çingenesin kızım:))))bıde dıyokı bız cocukluk arkadası olsaydık oyun oynarken ben senı hergun doverdım dıyo...manyak.....cok gulyorum ya:))))

Son düzenleme:

:))))))))))))))))))))
çok eğlenceli bir eşin varmış seninde :) tencere kapak olmuşunuz gibime geliyor :)

şekerim benim çıkmam lazım şimdi

bu arada bi sütlü nescafe içtim ben nereme içtim anlamadım yaaa bi baktım bardak geldi şimdi boşşş
valla sürmenaj oldum haaa gıdasızlıktan :) bak bu bile bi bahane :)))))))))))))

Kesinlikle çok doğru bir laf etmişsin aklın yolu birdir. Yoğurt ayran süt ve beyaz peynir her çeşiti aşırıya kaçmadan yenebilir. Ben sabahları genelde kepekli ekmeğe tost yapıyorum. Yanınada çay. Bazı diyetisyen olmayıp ta diyetisyenmiş gibi konuşanların ağızlarından çok saçma şeyler çıkıyor. Asla bu diyette meyva yok gibi. Meyvadaki şeker bu diyette olmaz. Daha saçma bir şey olabilir mi? Bu insanları aniden zayıflatmak ve birden kilo almalarına yönelik. Zaten herkes incecik manken gibi olamaz. Önemli olan sağlık. Ben mesela 4 kilodan fazla kilo versem tansiyon sorunu yaşıyorum. Bence insan ilk başta kendini sağlıklı hissedecek gerisi kolay. Ama iradesiz hiç bir şey olmuyor.

geçen burayada yazdım arkadaşlar bana canan karatayın kitabını almışlar dedim ben olmuşum bi karatay zatiiii gerek yok :)
insan kendini bilir ne yarar ne yaramaz tabiki hepimiz tek tip olmamalıyız zaten herkes kendi çapında sağlıklı olsun bıngılları göze batmasın yeter :)

akşam menüde

zeytinyağlı domatesli patlıcan yemeği,üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum süper oluyor

e yeter akşam için salataya gerek yok ekmekte yemem,
zaten yoğurt var

eğer ortam müsait olursa 1 saat yürüyüş yaparım

görüşürük topik :) ezik topik :)

[video=youtube;4osreKt3oKA]http://www.youtube.com/watch?v=4osreKt3oKA[/video]bu sarkı benden sana gelsın hacı:)))))

kop kop kop kop

Son düzenleme:
slm kızlar dün ugrayamadım okulda nöbetim vardı valla ben tartıyı kaldırdım en azında 3 gündür tratılmıyorum:)
valla
sabah kahvaltıda
yumurtayı haşlayıp maydonozla piyaz yapıp yedim küçük bir dilim kepek ekmekle
ara öğün olarak nescafe içtim sade şekersiz
öğlen üç biber dolması yedim ekmeksiz 3 kaşık yoğurt dolma biraz fazla oldu demineyse devam edeyim
akşamda 3 tane domatesi 2 tane mantarla bir kaşık yağda bol baharatlı sarımsaklı soteledim tuz kullanmadım küçük bir bardakla ayran yoğurt kalmadı evde yeni yaptıüğım için :) 3 tanede kepekli bisküvi yedim ayyyyyyyyyy yazınca baktımda çok yemişim demi benim yeme tarzım şu anda abartmadan diyet tadında takılıyorum bu ay bebek bekliyorum bu ay eger olmaz ise daha sıkı başlayıp ve sporla destekleyeceğim şuanda hem vücudumu şaşırtmak istiyorum hemde bakalım diyet yapmadan dengeyi kurarak bslenebiliyormuyum acaba diyeölçmek istiyorum:)

hadı hayırlısı....olur ınsallah....bebısın gelır bırazonce......inşallah....

günaydın,
bebiş bekliyosan dikkat et kendine canım :)sadece öğlen evet biraz fazla:)

herkese günaydııınnnnnnnnnnnnnn

bu sabah erkenciyim

şu an tostumu yiyorum yanındada nescafe bugün değişik olsun dedim :)

ara öğünde yeşil çay ve sonrasında türkiş kahve

şimdi biraz kuru kayısı ve kuru erik yiyorum bol suuuu yanmışım mübarek bugün ne su içtim yahuuu:)

öğle yemeğimi evden getirdim

zeytinyağlı domatesli patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği yicem inşallah

öğle arasında dşarı çıkıp 3-5 butikte elbise bakayim diyorum yaaa düğün için bakalım kaç beden olacak çok meraktayım.

en son aldığım elbise 42 bedendi geçen yaz:) bu sene hiç denemedim onu daha

eveeeetttttt işte budur yaaaa
valla üst bedende s/m denedim süper oldu
birde çok hoş bi pantolon denedim kızdan 42 sini istedim çok otursun istemedim çünkü 42 kalmamış 40 verdi o bile bol geldi yaaa inanamadım etiketine baktım yanlışlık olabilirmi diye :)

güzel elbise bulamadığım için denemedim hiç ama 40 olur artık diyorum

demekki çok fazla kiloma yansımamış olsa bile sıkılaşma süper diyebilirim :)

hızımı alamayıp birde mayo bikinilere baktım :) havuzda benim mayo iyice yıprandı bu yaz yeni almam lazım :)

ayyyyyyyyyyy bu sevinçle ben haftasonuna kadar tam gaz spora devam ederim artık

aaaaaaaaa bu arada dünkü spor bildirimimi unuttum

öyle bir geçer zamanki eşliğinde 1 saat yürüyüşüm var :) kemiksiz 1 saat :)

61 .dakkada bitirdim akşam :) 6.2 km yürüdüm 480 kalori yaktım :) bundan sonra bu değerlerimi de yazayım yaaa neden yazmadım hiç bilmem :)

Sebzeler
Ispanak
Lahana
Bezelye
Yeşil fasülye
Havuç
Bamya
Kabak
Sebze çorbaları

Baklagiller
Mercimek
Kuru fasülye
Bulgur

Meyveler
Elma (kabukları ile)
Armut (kabukları ile)
Kayısı
Karpuz
Kiraz
Muz (bilinenin aksine muz lif içerir)

Kuru meyveler
Kuru kayısı
Kuru mürdüm eriği (prune)
Hurma
Kuru incir

Diğer
Keten tohumu
Mineral yağı
Zeytin yağı (sabahları ufak bir kaşıkla)
Ayçekirdeği
Ceviz
Tarçın

Azaltılması gerekenler
İnek sütü
Yoğurt
Peynir
Şekerli ve çok yağlı yiyecekler

Ayrıca bolca hareket, spor ve egzersiz de bağırsakların daha düzenli çalışmasını sağlar.

alıntıdır...

ya ben yoğurt ve ayranı çok tüketiyorum belki kilom ondan takıldı

biraz ara verip deneyim bakalım

bugün aralarda kuru kayısı yicem ve birde doğadan form çayı içim yemekten sonra :)

çok fazla ilaç almak istemiyorum zorda kalırsam ...

50 mekık calıstım....ısınma hareketlerıde yaptımda saymıyorum onları...belkı bırazsonrada dısarı cıkarımmm..aksamda 50 mekık yaparım ettımı sana 100:)))))leslıdeen daha etkılı....bnde yogurdu sutu cok tuketıyorum....yesıl mercımek ve ıspanak yedım ben ama tık yok aslında yogurt calıstırı dıye bılıyorum ben ama neyse....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…