Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

ayyy bıhter sen supersın ya ben bgun bıraz kacırdım valla serbest gun oldu gbı:)))yarın gene muslımı yıcem tabıkı:)))amannn napıyım haftada 1de olsa mıdemıs bayram etsın dimi:)))):)

oda gerek canım yaaa ara sıra yeme düzenini değiştirmen lazım
tabiki çok zararlı şeyler yememek şartıyla

ben hatırlıyorum geçen sene kilo vermem uzunca bir süre durmuştu bende çok sinir yaptım şimdi burda adını vermeyeceğim bişe yedim
hani bizim ofisin yanında var diyodum ya ondan işte
sonraki gün tartıda 1 kiloya yakın düşüş vardı
demekki arsıra gerekiyomuş tatlım
her zaman yapmıyosunya ,
e bir kuzu falanda yemedğinine göre :)

bencede...aksammmm yatarken kabızlık ıcın ılac alıcam o zaman hepsı gıder:)))))))

Tabii canım, insanın spora gönlü olsun vileda sopası bile yeter de artar
Bacım bizim grubun İstanbul şubesi 2 haziranda kahvaltı organize ediyor.
Ben de grupta daha 90 kiloyken 50li kilolarda dolanan se_zen adlı arkadaşa hasetlenip, (insan 50 kilo olup daha ne diyeti yapar değil mi )onunla hep yarıştım.Sağolsun o da beni fiştekledi.Derken arkadaş, baktı ki bizim son 3-5 kilomuz kalmış,dedi 2 haziranda buluştuğumuzda tartıları da getirelim,teyit edelim, hedefine ulaşmış olana diğer yenilmiş olan hediye çeki versin.
Tabii spora gelince kalkmayan toto, afedersin sidik yarışında hemen hareketlendi, heyyt dedim o yarışmayı da ben kazanacağım, çeki de
Bizim 2 haziran mezuniyet öyle çıktı ortaya.Şart değil yani.2 haziranda hedefe ulaşamamışsak bile devam edeceğiz grubumuzda.
İkimizin de son kiloları olduğu gibi eskisi gibi hızlı gitmiyor, ee bir 5 aydır da diyet yapıyor olmamızın verdiği bıkkınlık ve kaçamak özlemi ve de bazen iradesiz boğazlarımız da olunca bu süre uzuyor.
Yani özetle yarışmak bahane, güzel güzel sohbetler kurup bu dobişlik yolunda yeni dostlar edinmek şahane.
Umarım ikimizde kazanırız ve umarım herkes hedefine sağlıkla kısa sürede ulaşır.

Bu arada hedefime ulaşsam bile buralardan kopmam, görüşmemiş olsak bile burada epey şey paylaştık.Herkesin herkes üzerinde hakkı var diye düşünüyorum."Ben zayıfladım, sizin canınız cehenneme dobişler" ya da "ayy sadece günde yarım dilim ekmek yedim bir ayda 30 kilo verdim" diye saçmalamalar yerine zayıflayanlar da hedeflerine nasıl ulaştıklarını paylaşmaya devam ederlerse diğer arkadaşlara da motivasyon ve yol gösterici fayda sağlarlar diye düşünüyorum.

Amma uzattım, özetle; evet hepimiz bu mapusluktan, dobişlikten sağlıklı bir biçimde kurtulalım ama paylaşımlarımıza da devam edip, hem kilomuzu koruyalım hem de bu yola yeni başlamış arkadaşları yaşadıklarımızla aydınlatıp, kilo vermenin imkansız bir şey olmadığına inandırıp, isteyen herkesin bunu başarabileceğinin de altını çizelim derim ben.

Neyse bacım, gelişmeleri 2 haziranda güzel güzel yazarım inşallah.
Herkese mutlu ve hafif bir haftabaşı diliyorum şimdiden.

çok doğrusun,burada yardım isteyen bir kişiye bile 1 gr hayrımız olursa daha ne olsun ki...
çok kısa bir sürede olmasa bile bizde nihayetinde kilolarımızın büyük bir kısmından kurtulmuş bulunmaktayız tabiki yardımımızı isteyen herkese ucundan faydamız dokunursa ne mutlu bize :)

iyi o zaman seni buralarda görmek yazdıklarını okumak çok keyifli olacak yine çok sevindim valla tamam buluşun sarılın koklaşın ama dönün yine yaaa :)

görüşürüz bacım iyi bak kendine :) gruptaki herkese selamımı ilet
kim diye sorarlarsa gizli bi hayran dersin :)

iiveeettttt gelelim haftanın en sevilen günü canımın içi pazartesi ye

sabaaaaaanan :)
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim az yağlı peynir
açık çay

bugün yeşil çay yerine doğadan form içtim

henüz ara öğün yapmadım yapmam lazım ama

uuvvvv sporumu demeyi unuttum

akşam 1 saat yürüyüşüm var...kemiksiz 1 saat :)

belim ağrıyodu mekiği yapamadım ama at fena yaptı beni be nerden bindim sanki çok güseldi amaaaa:)
bu sabah yine biraz sızlıyordu düzelince başlıcam inşallah

benimde midemde fasülye filizlenecek az kaldı :)

cumartesiden beri yiyorum ne bereketliymiş arkadaş bitmedi valla bitek ben yiyorum evde ondan olabilir mi acaba ;:):)

bugünde işyerine getirdim artık kalanı napim bitsin bari valla daha göremicem yani bu hafta yeter :)

:))))))fasulye yenmesmı yaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))bende dun alacaktımda kartlaşmışlardı:)))))))))yagsız kavurması guzel oluyo valla:)))))))))))haslayıp ustune yumurta kırıyorum ben ıcıne yesıllık koyuyorum yumurtanın......zzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr oluyo........cok uzun oldu yaaaaaaaaaaaaaa

öğle arası yuppiii :)
yemeğimi yicektim ama 1 bardak çay içtim şimdi birazdan yerim artık
senin dediğini biliyorum karadenizli bi arkadaş fasülye turşusundan yapardı bunu
ya severim bende çok ama gına geldi 3 günde
öğlen yine kaçarım yok yicem :)

bir kadın için erkeğin evrim süreci ...
sempatik
yakışıklı
zeki
güçlü
saygın
kıskanç
maço
hayvan
ayı
mal
kıro
odun
öküz
öküzzzz
öküüüüüüzzzzzzzzzzz

bir erkek için kadının evrim süreci...
canım
aşkım
sevgilim
minnoşum
manolyam
bebişim
bitanem
kadınım
hanım
karım
bizim hanım
evdeki hatun
bizim karı
evdeki bulgur :)))))))))))))))))))))))))))))))))

hahahahah :)

ben ıkıdebır esıme öküz diyorumya sona gelmıısm.benım esımde gelmek uzere sondan 5.:)))))

ben ıkıdebır esıme öküz diyorumya sona gelmıısm.benım esımde gelmek uzere sondan 5.:)))))

:):):)

biz verelimde kiloları o zaman görürüm ben evdeki bulgurmu oluruz yoksa patos cips mi :):) ne benzetme haaa
hani şekli uzun ve ince ya o bakımdan yani bide tek atımlık çıtır ya ondan işte :)

benimki diyo zaten ohh erittin valla iyice toto göbek kalmadı diye sıra bende benimde göbeği eritmem lazım diyor ama diyo yani sadece hayali işte :)
hadi beraber yürüyelim diyorum sen yürü ben yanında arabayla eşlik ederim diyo bide utanmaz :):)

akşam benim yürüdüğümü görüyor nasıl kan ter içinde kaldım bide ben kızı uyuturken makarna yapmış kendine gel yiyelim hadi yanlız yemeyim diyo
ya dedim sen napıyon iyimisin saat 11 olmuş tınlamadı bile valla hüpletti koca tabak makarnayı

sen biliyomusun o makarnalar şimdi göbek olarak sana geri dönecek dedim
ama ekmeksiz yedim ne olcak kilo yapmaz diyo he he anlat dedim dinlemesi güzel oluyo :):)

benzetmen cok zekice::))))benımkı ondan dunden berı 1 tabak kızartmayı bıtıremedı bgun kahvaltıda yedı aksamda yer.....benım elımmı bol anlamadım:))))))bence evdekı bulgur olmaya dewam ederısde yalnız ince bulgur oluruz:))))patos cıps olmam ıcın benım esımın öküzlkten vazgecmesı gerek..olsun olsun ben kocamı sevıyorum cok..o benım bıtanemm..aşkım...iyiki var......öküz deılde süt danası gbı cokk tatlı..:))))

Son düzenleme:

süt danası mııııı :):) ilahi alemsin yaaaa

bende bi kere koca göbiş demiştim şimdi kızım göbişli babaaa diyor :)

he ya göbişli falan ama bende çok seviyorum valla keratayı :)

çok şükür fasülyenin dibini gördüm

öğlen;

7-8 kaşık taze fasülye
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

evet süt danası gbı kıııııı lokmacık 66 kılo 1,70 boya:)))))tabı bana gore bı lokmacık:))))ben şişko oldugumdan:))))

evet ya bı lokmacık aynı süt danaları gbi:)))))zayıfda ondan yada ben kılolu old.bana oyle gelıyor:)))

evet ya bı lokmacık aynı süt danaları gbi:)))))zayıfda ondan yada ben kılolu old.bana oyle gelıyor:)))

bu ne laaaaaa 3 defa yazmıs mesajı:)))))))benım esım kızımızı süt danası dıye sevıyoda:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…