• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

sabahtan beri 2 lt su içmişimdir heralde

yemekten 20 dak sonra içilmesi gerekiyormuş yeşil çayın geçen gün diyetisyen söyledi
ben hep ara öğünlerde içiyordum ama birde böyle deneyelim bakalım

tartı günüm pazar

eğer kilo verememiş olursam o gün bütün gün bana müstahak olsun diye
yürüyüşüde 2 katına çıkarıcam ceza olarak

ama eğer verdiysem bi ödülüm var onu alcam kendime
hep spor la söz verecek değilim ya birazda ödülle kandırayim kendimi :)

dün akşam yürüyüş yaparken arkadaşım aradı
e sen belim ağrıyo demiyomuydun yatıp dinlensen ya dedi
bende olmaz günlüğüme söz verdim yapmayan top olsun diye yazdım dedim

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sana inanamıyorum sen neler yazıyosun öyle kızım deli divanemisin diyo çatlak diyo

he dedim öyle napim buraya yazmayınca akşam kaytarmak istemedim:)

arkadaşlar bana diyetteyim diye geçen gün canan karatayın kitabını almışlar

dedim ben olmuşum bi karatay zaten gerennkk yok :)

şöyle bir baktımda ekmek kesinlikle yok ve protein ağırlıklı beslenme şekli
iyi tamam güzel hoş ta biz bunu 3 ay yapıp kilo verip bırakmıcazki hayat boyu devam edecek olan bir beslenme alışkanlığı kazanıyoruz aynı zamanda
yani ben ekmeği yemeden dururum evet belki diyet boyunca ama ya sonra ?

o yüzden bana göre değil ıııhhh :)

arkadaşlar bana diyetteyim diye geçen gün canan karatayın kitabını almışlar

dedim ben olmuşum bi karatay zaten gerennkk yok :)

şöyle bir baktımda ekmek kesinlikle yok ve protein ağırlıklı beslenme şekli
iyi tamam güzel hoş ta biz bunu 3 ay yapıp kilo verip bırakmıcazki hayat boyu devam edecek olan bir beslenme alışkanlığı kazanıyoruz aynı zamanda
yani ben ekmeği yemeden dururum evet belki diyet boyunca ama ya sonra ?

o yüzden bana göre değil ıııhhh :)

ekmegın gunde bı dılımde olsa yenılmesı gerekıyomus canım zaten dıyetısyenlerın verdıgı lıstede gunde 6 dılım hakkın oluyo....3 tatlı kasıgı yag hakkın oluyo....bız zaten bunları yapmıyoskıııı...yag kullanmıyorum ben...ekmekte daha yenı bu öğünde yedim..1 dılım aksam zaten müsli yicem:)))))))))gunde 1 dılımde olsa ye yanı....sonra verılen kılolar gerı kolay alınıyomus...

ekmegın gunde bı dılımde olsa yenılmesı gerekıyomus canım zaten dıyetısyenlerın verdıgı lıstede gunde 6 dılım hakkın oluyo....3 tatlı kasıgı yag hakkın oluyo....bız zaten bunları yapmıyoskıııı...yag kullanmıyorum ben...ekmekte daha yenı bu öğünde yedim..1 dılım aksam zaten müsli yicem:)))))))))gunde 1 dılımde olsa ye yanı....sonra verılen kılolar gerı kolay alınıyomus...

ben doğumdan sonra ilk diyetisyene başladığımda günde 6 dilim ekmek hakkım vardı ve yemek zorundaydım
canım istemedi yemedim olayına çok kızıyordu zaten ekmeği kestiğimde kilo vermem duruyordu

mesela zeytin yağıda öyle
salatalara 1 tatlı kaşığı koyman lazım ondan gelen yağa vücudun ihtiyacı var o enzimlerle karbonhidrat yakılıyormuş.

mesela sebze yemeklerine 1 çorba kaşığı zeytinyağı koyuyorum ben şimdiye kadar hep böyle yaptım

ben doğumdan sonra ilk diyetisyene başladığımda günde 6 dilim ekmek hakkım vardı ve yemek zorundaydım
canım istemedi yemedim olayına çok kızıyordu zaten ekmeği kestiğimde kilo vermem duruyordu

salatalara 1 tatlı kaşığı koyman lazım ondan gelen yağa vücudun ihtiyacı var o enzimlerle karbonhidrat yakılıyormuş.

mesela sebze yemeklerine 1 çorba kaşığı zeytinyağı koyuyorum ben şimdiye kadar hep böyle yaptım

yemege koymamda salataya eklemeye baslayım bariii 1 tatlı kasıgından ne olcak...zaten 1 corba kasıgı sıvıyagda 123 kalorı varmıs 123/2:61 kalorı eder:)))

yemege koymamda salataya eklemeye baslayım bariii 1 tatlı kasıgından ne olcak...zaten 1 corba kasıgı sıvıyagda 123 kalorı varmıs 123/2:61 kalorı eder:)))

eczaneden sorunlarımla ilgili 2 ilaç aldım bakalım hayırlısı

bi tanesi bağırsak düzenleyici 1 ay boyunca kullanmam lazımmış

şu anki durumumdan bahsettim biraz diyette normal dedi

o kadarda su içmeme rağmen anlamadım neden böyle oluyor e hareket desen zaten oda var ...

neyse deneyelim bakim

öğlen ıspanak yedim akşama ne yesem acep

gerçi 3 günlük taze fasülye küründen sonra hala ot çöp derdindeyim ama böyle olunca daha hafif oluyo iyi geliyo bana

bide tartıya yansısa pazar günü hadi yaaaaaa 70 i görmek istiyorum

pazara kadar şöyle bir spor planı geliştidim kendi kendime

şöyleki

salı yürüyüş+koşu
çarşamba yüzme (yarım saat)
perşembe plates (arkadaşımın gittiği yere uğrucam bakalım denicem biraz)
cuma serbest gün :))))))))))))))))))))))))

cumartesi yüzme derslerim var ama kendim için yarım saat yine aralıksız yüzerim

pazar tartıııııııııııııııııı

ulen tartı yine beni aynı göster pillerini söker eline veririm senin haaaaaa :)

aaaaaaaaaa cuma günü lesli bacıyı çağırayım bize yaaaa pineklemeyim evde boş boş

boş geçmesin yazık olur :)

Selam Bihtercim ))

Nasılsın, diyetin nasıl gidiyor, güzel gelişmeler var mı?
Eminim ki vardır, azimli insansın zaten olmasa şaşarım ))
Bir uğrayıp halini hatrını sorayım istedim,
eski dost düşman olmaz derler ))
Sevgilerimle

Selam Bihtercim ))

Nasılsın, diyetin nasıl gidiyor, güzel gelişmeler var mı?
Eminim ki vardır, azimli insansın zaten olmasa şaşarım ))
Bir uğrayıp halini hatrını sorayım istedim,
eski dost düşman olmaz derler ))
Sevgilerimle

düşman mı estağfurullah hiç öyle birşey deme sakın lütfen
çok teşekkür ederim sevindim uğramana da gerçekten,valla güzel gidiyo işte çabalamaya koşturmaya devam sende de umarım herşey istediğin gibi gidiyordur ki öyle olsun çok isterim...

havalarında etkisiyle insan duramıyor tabi daha çok hareket daha az kilolu olmak istiyor:)
hain tartının sağı solu belli olmuyor bazen o kadar harekete rağmen sabitleyebiliyor ama anlımızın akıyla çıkarız hepimiz bu sınavdan inşallah...

düşman mı estağfurullah hiç öyle birşey deme sakın lütfen
çok teşekkür ederim sevindim uğramana da gerçekten,valla güzel gidiyo işte çabalamaya koşturmaya devam sende de umarım herşey istediğin gibi gidiyordur ki öyle olsun çok isterim...

havalarında etkisiyle insan duramıyor tabi daha çok hareket daha az kilolu olmak istiyor:)
hain tartının sağı solu belli olmuyor bazen o kadar harekete rağmen sabitleyebiliyor ama anlımızın akıyla çıkarız hepimiz bu sınavdan inşallah...

Espriydi canım benim ))
Bende herşey hala aynı, tartı beni üzmüyor ben tartıyı şimdilik ))
spora başladım sanırım onun etkisi büyük, yoksa bu kadar kilo verdikten sonra artık sabitlerdi...
8 kilo kaldı hedefime, onun için uğraşıyorum ama sanırım 5 kilo daha ekliyeceğim hedefe...
Bakalım bir hedefe ulaşayım ondan sonra karar vereceğim (eğer görüntü beni hoşnut etmezse))

bu arada maşallah spor konusunda bayaa aktifsin, tebrik ederim valla !
Tartıya da çok takılma, arada sapıtır biliyorsun ))
Geçenlerde Yaseminde deliriyordu tartı yüzünden, meğer tartısı bozulmuş o yüzden hep aynı çıkıyormuş, yeni tartı aldı da kurtuldu )))
Bu sınavıda bu kadar sporla mutlaka vereceğine inanıyorum, zaten çok bir şey kalmamış,
Başardın, başaracaksın, başarıyorsun ;)
Sevgilerimle ))

evet ben akşam eve giderken kabak almaya ve kıymalı kabak yemeye karar verdim

yine sebze olacak ama kıymalı bu sefer.hem evdekilerde yer onlara ayrı yemek yapmama gerek kalmaz

bide o dert var bende oyy oyyyyy

yarın işede getiririm hem ne yicem derdi olmaz

zzuuppeerrrrrrrrr :):)

evet ben akşam eve giderken kabak almaya ve kıymalı kabak yemeye karar verdim

yine sebze olacak ama kıymalı bu sefer.hem evdekilerde yer onlara ayrı yemek yapmama gerek kalmaz

bide o dert var bende oyy oyyyyy

yarın işede getiririm hem ne yicem derdi olmaz

zzuuppeerrrrrrrrr :):)

1 kılo kabaga 1 tatlı kasıgı yag koydum domateslı salca ve pırınc yok kendı suyuyla kısık ateste pısıyor....su katılmıs yıceklerde kılo yapıyomus:))))lıgt yogurd ve salata var yarın 1 dılımde ekmek

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaar

bu sabah kahvaltım

1,5 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 fincan çay

Back