Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bana diyetteyim diye geçen gün canan karatayın kitabını almışlar
dedim ben olmuşum bi karatay zaten gerennkk yok :)
şöyle bir baktımda ekmek kesinlikle yok ve protein ağırlıklı beslenme şekli
iyi tamam güzel hoş ta biz bunu 3 ay yapıp kilo verip bırakmıcazki hayat boyu devam edecek olan bir beslenme alışkanlığı kazanıyoruz aynı zamanda
yani ben ekmeği yemeden dururum evet belki diyet boyunca ama ya sonra ?
o yüzden bana göre değil ıııhhh :)
ekmegın gunde bı dılımde olsa yenılmesı gerekıyomus canım zaten dıyetısyenlerın verdıgı lıstede gunde 6 dılım hakkın oluyo....3 tatlı kasıgı yag hakkın oluyo....bız zaten bunları yapmıyoskıııı...yag kullanmıyorum ben...ekmekte daha yenı bu öğünde yedim..1 dılım aksam zaten müsli yicem:)))))))))gunde 1 dılımde olsa ye yanı....sonra verılen kılolar gerı kolay alınıyomus...
ben doğumdan sonra ilk diyetisyene başladığımda günde 6 dilim ekmek hakkım vardı ve yemek zorundaydım
canım istemedi yemedim olayına çok kızıyordu zaten ekmeği kestiğimde kilo vermem duruyordu
mesela zeytin yağıda öyle
salatalara 1 tatlı kaşığı koyman lazım ondan gelen yağa vücudun ihtiyacı var o enzimlerle karbonhidrat yakılıyormuş.
mesela sebze yemeklerine 1 çorba kaşığı zeytinyağı koyuyorum ben şimdiye kadar hep böyle yaptım
ben doğumdan sonra ilk diyetisyene başladığımda günde 6 dilim ekmek hakkım vardı ve yemek zorundaydım
canım istemedi yemedim olayına çok kızıyordu zaten ekmeği kestiğimde kilo vermem duruyordu
mesela zeytin yağıda öyle
salatalara 1 tatlı kaşığı koyman lazım ondan gelen yağa vücudun ihtiyacı var o enzimlerle karbonhidrat yakılıyormuş.
mesela sebze yemeklerine 1 çorba kaşığı zeytinyağı koyuyorum ben şimdiye kadar hep böyle yaptım
Selam Bihtercim ))
Nasılsın, diyetin nasıl gidiyor, güzel gelişmeler var mı?
Eminim ki vardır, azimli insansın zaten olmasa şaşarım ))
Bir uğrayıp halini hatrını sorayım istedim,
eski dost düşman olmaz derler ))
Sevgilerimle
düşman mı estağfurullah hiç öyle birşey deme sakın lütfen
çok teşekkür ederim sevindim uğramana da gerçekten,valla güzel gidiyo işte çabalamaya koşturmaya devam sende de umarım herşey istediğin gibi gidiyordur ki öyle olsun çok isterim...
havalarında etkisiyle insan duramıyor tabi daha çok hareket daha az kilolu olmak istiyor:)
hain tartının sağı solu belli olmuyor bazen o kadar harekete rağmen sabitleyebiliyor ama anlımızın akıyla çıkarız hepimiz bu sınavdan inşallah...
evet ben akşam eve giderken kabak almaya ve kıymalı kabak yemeye karar verdim
yine sebze olacak ama kıymalı bu sefer.hem evdekilerde yer onlara ayrı yemek yapmama gerek kalmaz
bide o dert var bende oyy oyyyyy
yarın işede getiririm hem ne yicem derdi olmaz
zzuuppeerrrrrrrrr :):)