Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

bugün kendime spor tatili ilan ettim

spor yok
yürüyüş yok
mekik yok
koşturmaca yok

hadi bakem verdiğin bu sözü de tut bakalım

akşam menümde

5-6 kaşık etli türlü
1 kase yoğurt

şu anda dizi keyfi yapıyorum minnoşumuda uyuttum

oh be ayağımı uzatıp oturayım bi bende insanım bende nişantaşı çocuuuuyyuummm :)

bugün spor yapmadım bari kalkınca ilk iş tartılayım hain tartı belki kendine gelmiştir :)

yarın havuz var 1 saat
çantalar hazır kahvaltımızı yapıp soluğu havuzda alacağız inşallah

benim godikler bugünden aramaya başladılar :)

ya niye bütün dondurma reklamları arka arkayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaa sinirleniyorum ama yiyen var yiyemeyen var kardeşim

bihteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr....nerdesın kız bıtmedımı dersın.....ayy dun dızıyı seyrederken oldum gulmekten yawww...ozan zeynebın yaptıgı pastayı parmaklayınca zeynep dıyoya at toynağı gbı:)))))en cok ona güldüm yaaaaaa bide krema esprısıne:))))cok komıklr ya....

at toynağına bende çok güldüm yaaa sokmuş koca parmağını ver allah verrrrr evet ayrıca sapık ozinin krema espriside iyiydi
çok seviyorum bu tipleri yaaaaaa :)

evet ben bu sabah neler yedim ?

2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
2 çatal yumurta

sonra havuza gidip geldim orda yeşil çayımı içtim iki arada bi derede :)

eve gelince de kakaolu muz yedim inanmazsın :)

haaaa bide kayısı çıkmış ondan almıştım dün atmıştım yıkayıp dolaba 2 tanede ondan yedim az önce

bu akşam bizimki var hayiiimmmmmmmmmmmmmm yine yürüyüşümü akşama bıraktım o yüzden
akşam survıvor ı izlerken yürüyim dedim daha iyi oluyor

ha bu arada hain tartı kendine geldi

bugün 71.2 yim yine

çok yorucuydu valla bugün biraz daha kalabalıktık e yaz yaklaştıkça millet yeni uyandı ,
benim kızıda götürüyorum yanımda e tabi kıskanıyor biraz o ortamda ben diğerleriyle ilgilenince ama gönlünü aldık çok şükür

anne yaaaaa bırak onları suda kalsınlar kendi kendilerine yüzsünler diyo :) çocuk işte ...bir tanede egemiz var oda ciddiye aldı hemen geldi yapıştı bacağıma bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaa diye Allah'ım deliler evine düştüm dedim:)

neyseki çocuklardan çıktıktan sonra 20 dak yüzdüm iyi geldi beeee

Beyaz dostum merhaba,
Topiğin hayırlı olsun diyeceğim de biraz geç oldu, maşallah hedefine ulaşıp gideceksin yakında
Hala biz dobişlerin kullandığı çizelgeyi sen kullanmıyorsun diye sana pek bizden biri gibi bakmıyorum ama neyse
Havuz konusuna gıptayla baktım, ne güzel spor yapmak için çok güzel bir fırsatın var.
Hoş, insanın elinde bir adet merdane olmadı vileda sopası ya da bilemedin odun bile olsa oturduğu yerden spor yapar ya yeter ki içinde o aşk olsun Yoksa ben gibi "benim havuzum yok, spor yapamıyorum, olsaydı şimdiye 0 bedendim" diye kendi kendine mızıklanır

Neyse ben vileda sopamı kapıp, az biraz hareket edeyim.
Umarım hepimiz sağlıkla en kısa sürede hedef kilolarımıza ulaşırız.

ayyyy çok mutlu oldum seni burda gördümmmmm :)
çok teşekkür ederim yaaaaaaaaaa

ya zaten senden sonra şu değnekçi lafı meşhur oldu bizime evde.eşime bahsetmiştim senin bu tabirden hah dedi şimdi oldun işte :)
bende bazen evde vileda sopasıyla yanları ezme hareketi yapıyorum :) sonra önüme geleni kovalıyorumelimde değnekle :):)
yaaa ama diyelim siz veremediniz istediğiniz kiloyu nolcak mezun olamıcaksınız o zaman e gitmezsiniz o zaman dimi ? gitmezsiniz dimi ? gitmezsiniz:)
bende fatmagülün abisine bağladım iyice:)

neyse yaaa bencil olmayim inşallah sizlerde dallll gibi hatunlar olarak buradan ayrılırsınız :)

evvveeet pazarımızı genel olarak özetlersek

sabah 9 da kalkış

10 da arkadaşlarla köy kahvaltısına oturuş eeeee neler yendi nelerrrrrr:)
valla ben biraz köy ekmeği yedim şu sacın üzerinde yapılandan kepekli undan yapılmıştı yufka ekmeği deniliyor ondan işte
1 yumurta
bol domates salatalık peynir
3 yeşil zeytin 1 siyah zeytin
maydonoz
1 ceviz 1 kuru kayısı

çayı ne kadar içtim hatırlamıyorum valla muhabbet ederken biri dolduruyodu ben içiyodum ama hiiiiiiiiiiç sayamadım :)

arkasından da türk kahvelerimiz içtik

sonra yürüyüş yaptık tabi eritelim dedik biraz

atlar falanda vardı binmek için ama kimse cesaret edemedi bi süper bendim aralarında atladım ata valla ama sahibi yanındaydı 1-2 tur attım :) çocukluktan kalma çok severim dedem çok bindirirdi.

öğlen gibi geldik eve biraz temizlik yaptım çamaşır astım evi bir viledaladım

arada 1 tane nektar yedim

öğleden sonra
5-6 kaşık zeytinyağlı fasülye
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

şimdide 1 soda içtim artık bişe yemicem çünkü yürüyüş beni bekliyorrrrrrr

salı günü tartı günüm bakalım 70 leri görelim artık yaaaaaa hatta direk 69 olsa da olur süper olur :)

2 gün üst üste sebze yedim çok bişe canım istemiyor bu aralar fena halde iştahsızım

bu iyimi kötümü bilemedim

çünkü yemediğim zaman sporu devam ettirdiğim için sanırım vücut halsiz kalıyor ve kilo vermem duruyor

o yüzden hem yemem hemde sporu aksatmamam lazım ki hedefe ne kaldı şurdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

ben yürüyüşe kaçar
tam yürüyüş havası var serinlik çıktı iyice:)

haydi bakalım hop hop hop...

önümüze geleneeee bir tekme :) :)

ayyy bıhter sen supersın ya ben bgun bıraz kacırdım valla serbest gun oldu gbı:)))yarın gene muslımı yıcem tabıkı:)))amannn napıyım haftada 1de olsa mıdemıs bayram etsın dimi:)))):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…