Başarılı olsa sana mı bakardı!!!

Doğru söylüyorsunuz.

Aslında evet espri .
Ama siz, bir erkek tarafından duyunca içerlemişsiniz. . Belki kız arkadaşınız dese gülerdiniz..

Benim yakın çevremle öyle seviyesiz saçma sapan muhabbetlerim esprilerim oluyor .
Yakın çevre bu yüzdendir zaten . Kafan dağılır.

Birlikte saçma sapan şeylere gülersin.

Yakışıklı birinden bahsederken ;
Hee yaa o bizi napsin , bize mı kaldı. der
Kendimizi aşağılariz.

Hiç zorumuza gitmez

Boş muhabbettir, ya da evet insan kendini hayatını bilir. Hakikaten yani çok ünlü adam beni ne yapsındir.

Bu sadece güzellik merkezli bir durum değil ki.

Ünlü insanlarin çevresinde de ünlü olmasa bile o tarz insanlar oluyor. O camiaya uygun. O camianın yapısını kaldırabilecek yapıda.

Hemen bu sizi çirkin yapmaz.
Ama taş gibi dedi diyorsunuz ısrarla.
bu bir kalıp sonuçta.. ünlülerden bahsederken yanında manken tipli kadınlar olduğu algısı var zihinlerimizde ..
Yani bir an için o kelimeyi kullanmistir.

nihayetinde çok resmi bir yerde ciddi konuşma yapmıyor ki kelimelerini özenle seçsin.
iki samimi arkadaş dertleşiyor, gülüyor. Saçmalıyor.

insan arkadaşı ile de konuşurken bu kadar kasıyorsa çok samimi değildir .

Bu kadar özürler, araya insan koymalar. .
Ne bu kapris ay ..

Ya zaten densiz bir şaka olduğunda hemfikiriz, sadece buna bu kadar takılmanız absürt geldi. Eşimle ilgili yorum yapılması başka, bana yürüyen biriyle ilgili yorum yapılması başkadır ayrıca, aynı kefeye koyamayız. Biri beni eşime yakıştırmasa ve bunu yüzüme söylese bu cidden iyice hadsiz bi şaka olur ama bozulup iyice koz vermezdim yani böyle bir şaka yapan birine. Çalış senin de yakışıklı/başarılı/zengin kocan olsun derdim

Birde bu '' şaka '' yaptığını sanan akıllı topikler sınırı aşınca ve uyarıldığında sana '' alıngansın '' damgasını vuruyorlar ya en çokta ona kıl oluyorum Hayır herkesin bi hassas noktası, söylenmesinden rahatsız olduğu durumlar vardır ben mesela yakın arkadaşımın dahi bana küfür edip, argo kelimeler kullanmasından hoşlanmam bunu da hep söylerim hoşlanmıyorum diye mantıklı ve gerçek olan arkadaş dinliyor birde laubali takılan ise '' ay sende çok alıngansın '' diyor Böyleleri de var.

Neden aynı olmasin? Yürüyen veya evlenen. Sonuç olarak iki ilişki de beğenme duygusuyla başlamıyor mu? Yani zengin olsaydı başarılı olsaydı sana bakmaz yürümezdi veya seninle evlenmezdi çok farklı olaylar değil. Kocanız zengin degildir büyük ihtimalle. İyi o zaman acı gerçekleri duyun. Kocanız hakan Sabancı kadar zengin olsaydı size bakmazdi. Çünkü yeterince güzel degilsiniz. Ancak fakir olduğu için bakıyor. Nasıl? Bu kadarcik şakayı kaldıramayacak misiniz

Allaha şükür bir şeyden mahrum değiliz de, tavrınız çok agresif ya hakan sabancı bana niye baksın hakkaten yani, bunda alınacak ne var? Acı da değil dümdüz gerçek söylediğimiz şey.

Ahmet kendisi bile şaka yaptım demiyor siz hala şaka diyorsunuz.

Evet bahsettiğiniz tarzda şakaları biz de birbirimiz için yapıyoruz. "Bu beni napsin, bu bizi napsin" gibi. Ama "bu SENİ napsin" demek ayrıdır. O zaman yapılan saldiridir. Ben demek istediğinizi anladım siz iyi niyetle bakıyorsunuz ama ben zaten iyi niyetle söylenen bir şeyi anlayabilecek zekadayim. Beni başarılı birine layik görmüyor. Neden? Çünkü sen güzel değilsin diyor. Taş gibi demek tamamen güzellikle alakalıdir. Bir kasiyere de taş gibi dersiniz bir milyardere de bir modele de. Ünlü olmayı kastetmedi.

Allaha şükür bir şeyden mahrum değiliz de, tavrınız çok agresif ya hakan sabancı bana niye baksın hakkaten yani, bunda alınacak ne var? Acı da değil dümdüz gerçek söylediğimiz şey.
Hahah hayır ya valla agresif değilim yazım tarzım öyle. Yahu bakmaz zaten , ünlü bir yönetmen de zaten bana bakmaz. Ama sorun bunun dillendirilmesi işte niye anlatamıyorum. Biri size "ulan bı Adriana Limaya bak bir de kendine" falan gibi bir şey demis işte. Adriana Limanin yanında esamemiz okunmaz ama böyle saçma sapan şeylerin yersizce gereksizce yüzümüze söylenmesi kalp kirar diyorum.

en sevmedigim kiz erkek arkadasligi bicimi... neden soyluyorsun ki adama aldigin teklifi? cok sacma. sozlusu olgunmus walla.

Eşim demediği sürece hiç problem yok ya. Çünkü bir adriana’ya bak bir de bana yani. Erkek kardeşiniz yok bence, olsa çok alışık olurdunuz bu şakalara. Geçen bana diyor ki, ayak bileklerini bi yerde unutmuşsun herhalde yerine soba borusu takmak zorunda kalmışsın. Ulan böyle de aşağılanmaz ki insan ayakta alkışlıyorum

en sevmedigim kiz erkek arkadasligi bicimi... neden soyluyorsun ki adama aldigim teklifi? cok sacma. sozlusu olgunmus walla.
Sözlüsü çünkü akrabam. Ve ben tanistirdim. Aynı mahallede büyüdük. Ve Ahmet benden dört yaş küçük. Sözlü olmasi da ona farklı gözle bakacağım anlamına gelmiyor. Çünkü yakın gördüğüm için canımı sıkan bir olayı canım istedi anlattim. Oldu mu?

Öyledir eminim. Mutlaka gerçekte bir arkadasiniz böyle bir şey söylese sorun etmezsiniz. Peki :/

Ay çok alıngansiniz biri bana böyle dese nasip şekerim der geçerim .

Öyledir eminim. Mutlaka gerçekte bir arkadasiniz böyle bir şey söylese sorun etmezsiniz. Peki :/
Sorun ederim biliyor musunuz? Ama hangi noktada: sürekli fiziksel özelliklerimle ilgili yorum yapıp beni aşağı çekmeye çalışan gizli kıskanç biri olduğunu düşünürsem o zaman sorun ederim.

Sorun ederim biliyor musunuz? Ama hangi noktada: sürekli fiziksel özelliklerimle ilgili yorum yapıp beni aşağı çekmeye çalışan gizli kıskanç biri olduğunu düşünürsem o zaman sorun ederim.
E hani problem yoktu? Siz birkaç kere yapınca problem edeceğinizi söylüyorsunuz (ki o bile doğru değil) ben bir kere söylenince alınmışim. Demek ki problem varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…