- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.201
-
- Konu Sahibi Marianihal
Uyuyorum.
UyuyorumYa cidden garip garip cevaplar veriyorsunuz. Uyurken mi mesaj attınız? Gidin yatın uyuyorsanız.
Her şeyi acayip ciddiye alıyorsunuz öyle böyle değil. Hele umrumda değil yazılanlar modundasınız ya, komik oluyor çünkü fena umursuyorsunuz. :) Bastırmaya çalıştıkça daha garip duruyor.
Ahmet’e de yazıklar olsun, keşke sizi taş gibi bulaydı da buralara düşmeyeydi muhabbet.
Ah maria niçin seninle bir pencere kenarında oturup konuşamıyoruz? Hep uyuyorsun..Uyuyorum
Allah o Ahmeti napmasin kız gibi dedikodu yapiyo saatlerceYa cidden garip garip cevaplar veriyorsunuz. Uyurken mi mesaj attınız? Gidin yatın uyuyorsanız.
Her şeyi acayip ciddiye alıyorsunuz öyle böyle değil. Hele umrumda değil yazılanlar modundasınız ya, komik oluyor çünkü fena umursuyorsunuz. :) Bastırmaya çalıştıkça daha garip duruyor.
Ahmet’e de yazıklar olsun, keşke sizi taş gibi bulaydı da buralara düşmeyeydi muhabbet.
İyi yapmışsınız sizi gayetten aşağılamıs çıkartın böyle insanları hayatinizdan.İlkokuldan beri tanışik olduğum yakın gördüğüm bir erkek arkadaşımla geçen gün telefonda konuşurken yaşadığım bir olayı anlattım.
Normal geyik muhabbeti yaptığım başka bir erkek arkadaş vardı uzun zamandır konuşmuyoruz. İşte geçenlerde beni eklemiş Instagramdan. Çocuk sinema mezunu kısa film falan çekiyor, işte muhabbetimiz hep çektiği film ve sinema üzerineydi. Sonra birden bana açıldı , işte beni beğendiğini vs söyledi. Çocuktan hoşlanmadığım için kibarca reddettim daha sonra bana trip atmaya başlayınca engelledim. Konu bu kadar.
İşte ben bu olayı ilkokuldan tanıdığım arkadaşıma anlattım adı Ahmet olsun. Dedi ki ne iş yapiyor falan yönetmen deyince şaşırdı aaa dedi tanınmış biri mi yoksa ben de yok dedim kendi halinde film çekiyor yayınlıyor yarışmalara falan yolluyor dedim. O da şunu dedi "ya zaten tanınmış yönetmenler taş gibi kızlara bakar, hatta öyle mankenlerle falan çıkar onları da filmlerinde oynatır" dedi. Ben orda kalakaldim. Anladım sen cirkinsin sana baksa baksa tanınmamis olanlar bakar başarılı biri olsa seni napsin demek istiyosun sanırım dedim. O da yok öyle demek istemedim bilmem ne kivirdi. Ahmetle uzun zamandır iyi bir arkadaşlığımiz olmasına rağmen sildim. Dünden beri arıyor yazdığı mesaj şu "ya ben öyle bir imada bulunmadim ama yine de özür diliyorum".
O kadar ciddi bir şekilde farkında değil ki ne dediğinin. Kendisi benim uzak bir akrabam ile sözlü zaten aynı mahallede büyüdük akrabama bile söylemiş kız beni arıyor sen haklısin ben ona ağzının payını vereceğim diyor düşünün. Sinirlerim bozuldu özgüveni çok yüksek biri degilim ama böyle şeyler psikolojimi bozuyor.
Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil.Bu şekilde cevap vermeniz çocukça.Arzu ederseniz konunuzu kapattırabilirsiniz,sizinle aynı fikirde olunmadı diye böyle bir üslup hoş değil gerçekten.Uyuyorum.
Konuşuruz canım sen iste.Ah maria niçin seninle bir pencere kenarında oturup konuşamıyoruz? Hep uyuyorsun..
%100000000000000000000 katılıyorum :) Özgüvenli, kendini fiziğini beğenen, asla kompleks yapmayan bir kızım ama bu tarz kıyaslamalı saçma cümlelerden hoşlanmıyorum. Ne başkasına yaparım ne de bana yapılmasına izin veririm. Özgüvensizlik değil aksine karşındakinin çirkin özgüveniyle laubali tavrı insanı rahatsız ediyor aslında :)Konu sahibi siz çok geyik muhabbeti denen muhabbetleri çeviren ve bundan zevk alabilen biri değilsiniz anladığım kadarıyla ki ben de hiç sevmem, yapmam üstelik bana yapılmasından da hiç hoşlanmam. O sebepten sizin anlatmaya çalıştığınız ve hissettiğiniz şeyi çoğu kişi kendi algısına göre yorumluyor. Aynı cümle bana da kurulsa ben de kişiyle muhataplığıma bir sınır çizerdim ki hiç sevmem sormadığım halde saçma sapan şeylerle ölçülüp tartılmayı. Ve evet muhabbetin derinine inersek aynen de sizin anladığınız şeyi söylemiş, sanki bir erkek arkadaşıyla konuşuyor gibi saçmalamış.
Burada daha önce de bu tarz konularda yazdım, bende görsel kaba güzellik algısı pek gelişmemiştir. Biri güzel mi çirkin mi diye sorduğunuzda o kişiyi tanımıyorsam takılıp kalıyorum, karar veremiyorum güzel mi çirkin mi. Üstelik kişileri böyle sınıflamayı da çok sığ buluyorum. O yüzden ne kimseyi yanımda saçmalatır ne de kendim böyle abuk subuk şeyler söylerim. En yakınlarıma da söylemem ve onlar da bana söyleyemezler çünkü midemin bulanacağını ve işin iyi yerlere gitmeyeceğini bilirler. Araya boş konuşan arkadaşınızla mesafe koyarak iyi yapmışsınız.
Küçük bir restoranımız var, eşimin çok yakından tanımadığım bir arkadaşı da iş yerine uğramıştı ve eşime "şuraya da alımlı bir kız alırsın" cümlesini kurdu, yan tarafta ben oturuyorum ve adamım bence bana zerre saygısı yok, belkide dünyada saygı duymak denen şeyin ne olduğunu bile bilmiyor. Şimdi burdaki birçok kişi belkide "ya zaten restoranlar güzel kızlar sayesinde iş yapar, ne o kompleksli misin gül geç, adam doğruyu söylemiş" gibi yorumlar yapabilirler. Ama burada kadının metalaştırıldığı, sırf bir yere müşteri çekmek için kullanıldığı, aslında ürünün değil bir nevi kişinin satışının yapıldığına dair bir içerik olduğu gibi arkadaş eşime de kızlara alıcı gözle bakıp kim alımlı kim değil karar verip ona göre seçim yapmasını söylüyor. Aynen siz de olduğu gibi bir kaç kişiye bu cümlenin içeriğini anlatmaya çalıştığımda başarılı olamadı. Siz de kendinizi boşa yormayın bence. Büyük ihtimalle çoğunluk tarafından anlaşılmayacaktır söyledikleriniz. Ve boş konuşan insanlarla mesafenizi korumanızı tavsiye ederim. İyi akşamlar.
Ana tema "taş" :)Ay neyi kaçırdım ya tüh
Baştan mı okuyayım şimdi
Onun seni beğenmesi önemli değil ki? Ben de hoşlanmazdım bu laftan eğer kendimi taş gibi görüyorsam ama dediği şey muhtemelen hani 180 botokslu veya aşırı güzel tipler varya, onlardır. Çoğumuz çok güzeliz ama o kadınlarla farklı bir kulvarda güzeliz. Kendini kıyaslama bence, arkadaşın o kadınlara taş gibi der başka bir erkek de o tarz kadınları yapmacık ve daha çirkin bulabilir. Herkesin güzellik anlayışı çok farklı, ben de arkadaşının dediğini tahmin ettiğim kadın tiplerini güzel bulmam çok.İlkokuldan beri tanışik olduğum yakın gördüğüm bir erkek arkadaşımla geçen gün telefonda konuşurken yaşadığım bir olayı anlattım.
Normal geyik muhabbeti yaptığım başka bir erkek arkadaş vardı uzun zamandır konuşmuyoruz. İşte geçenlerde beni eklemiş Instagramdan. Çocuk sinema mezunu kısa film falan çekiyor, işte muhabbetimiz hep çektiği film ve sinema üzerineydi. Sonra birden bana açıldı , işte beni beğendiğini vs söyledi. Çocuktan hoşlanmadığım için kibarca reddettim daha sonra bana trip atmaya başlayınca engelledim. Konu bu kadar.
İşte ben bu olayı ilkokuldan tanıdığım arkadaşıma anlattım adı Ahmet olsun. Dedi ki ne iş yapiyor falan yönetmen deyince şaşırdı aaa dedi tanınmış biri mi yoksa ben de yok dedim kendi halinde film çekiyor yayınlıyor yarışmalara falan yolluyor dedim. O da şunu dedi "ya zaten tanınmış yönetmenler taş gibi kızlara bakar, hatta öyle mankenlerle falan çıkar onları da filmlerinde oynatır" dedi. Ben orda kalakaldim. Anladım sen cirkinsin sana baksa baksa tanınmamis olanlar bakar başarılı biri olsa seni napsin demek istiyosun sanırım dedim. O da yok öyle demek istemedim bilmem ne kivirdi. Ahmetle uzun zamandır iyi bir arkadaşlığımiz olmasına rağmen sildim. Dünden beri arıyor yazdığı mesaj şu "ya ben öyle bir imada bulunmadim ama yine de özür diliyorum".
O kadar ciddi bir şekilde farkında değil ki ne dediğinin. Kendisi benim uzak bir akrabam ile sözlü zaten aynı mahallede büyüdük akrabama bile söylemiş kız beni arıyor sen haklısin ben ona ağzının payını vereceğim diyor düşünün. Sinirlerim bozuldu özgüveni çok yüksek biri degilim ama böyle şeyler psikolojimi bozuyor.
Taş gibiden kasıt mankenler ya da o klasmandakiler işte. Siz manken misiniz? Ya da o ölçülere mi sahipsiniz? Muhtemelen değilsiniz. Aklına aniden gelmiş söylemiş. Art niyet yok ortada.Bakın aynı şeyi yüz kere yazdım. Mankenlerle ünlü kisilerle takılır deseydi sorun yok, taş gibi kızlara bakardı diyor. Yani ünsüz de olsa çok güzel kızlara bakardı sen güzel değilsin o yüzden su an sana bakıyor demek istiyor. Başlıkta yazılanla aynı yere geliyor zaten. "başarılı olsa taş gibi kızlara bakardı, başarısız ki sana bakmış " aynı şey.
Arkadasinizi kendinizden kurtarmissiniz lolUyuyorum şu an.