Başarılı olsa sana mı bakardı!!!

Marianihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
766
1.287
İlkokuldan beri tanışik olduğum yakın gördüğüm bir erkek arkadaşımla geçen gün telefonda konuşurken yaşadığım bir olayı anlattım.
Normal geyik muhabbeti yaptığım başka bir erkek arkadaş vardı uzun zamandır konuşmuyoruz. İşte geçenlerde beni eklemiş Instagramdan. Çocuk sinema mezunu kısa film falan çekiyor, işte muhabbetimiz hep çektiği film ve sinema üzerineydi. Sonra birden bana açıldı , işte beni beğendiğini vs söyledi. Çocuktan hoşlanmadığım için kibarca reddettim daha sonra bana trip atmaya başlayınca engelledim. Konu bu kadar.

İşte ben bu olayı ilkokuldan tanıdığım arkadaşıma anlattım adı Ahmet olsun. Dedi ki ne iş yapiyor falan yönetmen deyince şaşırdı aaa dedi tanınmış biri mi yoksa ben de yok dedim kendi halinde film çekiyor yayınlıyor yarışmalara falan yolluyor dedim. O da şunu dedi "ya zaten tanınmış yönetmenler taş gibi kızlara bakar, hatta öyle mankenlerle falan çıkar onları da filmlerinde oynatır" dedi. Ben orda kalakaldim. Anladım sen cirkinsin sana baksa baksa tanınmamis olanlar bakar başarılı biri olsa seni napsin demek istiyosun sanırım dedim. O da yok öyle demek istemedim bilmem ne kivirdi. Ahmetle uzun zamandır iyi bir arkadaşlığımiz olmasına rağmen sildim. Dünden beri arıyor yazdığı mesaj şu "ya ben öyle bir imada bulunmadim ama yine de özür diliyorum".

O kadar ciddi bir şekilde farkında değil ki ne dediğinin. Kendisi benim uzak bir akrabam ile sözlü zaten aynı mahallede büyüdük akrabama bile söylemiş kız beni arıyor sen haklısin ben ona ağzının payını vereceğim diyor düşünün. Sinirlerim bozuldu özgüveni çok yüksek biri degilim ama böyle şeyler psikolojimi bozuyor.

Ketum olmak iyidir, bu hikayeyi neden onunla paylaştınız ki zaten? Yersiz olmuş sanki.
Sizin özeliniz, sizin yaşanmışlık ya da yaşanmamışlığınız.
Sildiyseniz de kurcalamayın artık, geçer bir iki güne tesiri.

Son düzenleme:
Klasik patavatsız ve çirkin özgüveni olan erkek tiplemesi işte Kendileri kızların yakışıklı erkek peşinde koştuğunu iddia ederken aynı zamanda Adriana hayali kurarlar Hiç sevmem böyle düşünmeden konuşanı. Öyle olduğundan emin olsan bile söylenmez. Benimde vardı boş konuşan arkadaşlarım mesafemi koydum açık sözlülük ile patavatsızlık arasında çok ince bi çizgi var ve onlar ayırt edemiyorlar :)

Ya o yönetmenin bana attığı trip sinirimi bozmuştu tam o anda Ahmet yazmıştı anlativerdim zaten çok samimi olduğum bir arkadaşımdi.

Biraz abartmamış mısınız ?
Gerçekten tanınmış/ünlü birinin halktan biriyle evlenme oranı % ?

Yani imkansız mı? Değil. Ama zor bir ihtimal mi? Evet.
Ayrıca bunun güzellikle çirkinlikle alakası da çok yok, bulunduğunuz çevre ile alakası var.
Nerden bulacak gerçekten sizi ?

Var mı mesela eşiniz/dostunuzda, çevrenizde tanınmış bir kişi? Benim yok.

Hayır ünlülere bakar deseydi tamam. Ama "taş gibi kızlara bakardı başarılı olsaydı" dedi.

Niye tüm yakışıklı güzel başarılı insanların etrafında konuştukları insalar çok mu güzel başarılı be moron
Çıkarıma bak sen
Güzellik kişiye göre değişen bir kavramdır sizi kötü etkilemesine hisettirmrsine izin vermeyin

Nasıl yani? Başarılı olsa zaten taş gibi kızlara bakardı cümlesinde bir aşağılama yok mu?
Yani çok samimi bir arkadaşım bunu söylese ayyy seninde sanki eski sevgilin Adriana Lima der güler geçerdim.Yersiz mi yersiz ama silecek bir şey dememiş bence. Birbirinize bunu bile diyemeyecekseniz zaten silin

Aman ne büyüttüyprsun.
ünlü bir yönetmen olsa çevresi farklı olur ünlü biriyle olur demiş.
Sana çirkinsin dememiş ki.
Ne alakası var.
Ünlü yönetmenlerin eşleri her zaman manken mi oluyormuş ayrıca
Bknz Christopher Nolan.
Manken mi eşi ?
Bir sürü yönetmen sayarım sana eşi manken falan değil oyuncu değil.
Ayrıca seninkininde ilerde ünlü olmayacağı ne malum.
Nuri Bilge Ceylan olursa bir gün kafanı taşlara vurursun.
Eşiyle tanıştığında adam kısa filmler çeken ünsüz bir yönetmendi ...

Bunu anlatacak samimiyette bir arkadasiniz ise bu sakayi kaldirmalisinız. Erkeklerin klasik kadin muhabbeti.

Bakın konu ünlü/ünsüz meselesi değil. Taş gibi kız tamlaması unlulugu mu ifade ediyor yoksa güzelliği mi? Başarılı olsa çok güzel kızlara bakardı, başarılı olmadığı için sana bakıyor demek istedi iste.

Ya o yönetmenin bana attığı trip sinirimi bozmuştu tam o anda Ahmet yazmıştı anlativerdim zaten çok samimi olduğum bir arkadaşımdi.
İki durum da yakın zamanda yaşandı yani.
Haklı olabilirsiniz, içerlemiş olabilirsiniz. Yakın arkadaşlarımız bazen ölçüyü kaçırabiliyor. Bu biraz da alınganlık seviyemiz ile ilgili bir durum.
Kimisi hiç takmaz, kimisinin içine öküz oturmuş gibi bir his bırakır. Ben de olaylardan, kişilerden, yorumlardan aşırı etkilenen ve alınan biriyim. Kendim gibi düşününce size hak veriyorum ama benim yaptığım da doğru değil, o nedenle de diyorum ki. Madem silmeyi uygun gördünüz, üzülmeyin. Diğer kişi ile ilgili bir durum yok zaten, size ilgi duymuş, siz reddetmişsiniz. Bitmiş.
Fakat bu kod adı Ahmet olan kişi, bir şekilde o akrabanızla olan ilişkisi nedeniyle hayatınızda olmaya devam edecek. Tavrınız ne yönde olursa olsun, kesinlik arz etsin en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…