- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.008
- Konu Sahibi Marianihal
Herkes taş gibi kelimesine çok takılmış ama benim de dikkatimi zaten kelimesi çekti. Başarılı olsaydı zaten* sana bakmazdı, diğeri başarısız demek ki ki sana bakmış iması da var aynı zamanda içinde.Valla bayaa üzüldüm açıkçası. Konu Ahmet değil zaten samimi de olsak sonuç olarak bir arkadaş, aile degil. Nerde göreceğim en fazla düğününe giderim o da akraba olacagimiz için. Beni üzen şey insanların beni basarisiz kişilere layık silik bir tip olarak görmesi.
Bu insanların yakın arkadaş ayağına laf sokup durmayı normallestirme çabalarını oldum olası anlamam zaten. Baya baya dediğiniz gibi size başarısız insanı yakistirdigini aleni bir şekilde söylemiş, hislerinizde çok haklısınız. Diğer insanlar gibi şaka adı altında millete laf çarpıtma tarzınız olmadığı için tabii diğerleri gibi tepki verememeniz çok normal.
Ama maalesef üzücü olan yas aldıkça çoğunluğun bu tarz insanlar olduğunu fark edecek ve bu ictenliginizi belki onlar yüzünden kaybedecek olmanız. Siz yine de kendinize ufak da olsa umursanacak, buna değer insanlar oluşturun. Onlara bu aynı özeni gösterin ama değmeyecek olanlara da aynı onların yaptığı gibi değersiz davranın. Hak edene hak ettiğini vermek lazım. Ama işin komiği onlar gibi yapınca da hemen ağlıyorlar :) madem komikti, madem bu normaldi nesine bozuluyorum hayırdır demek lazım bu insanlara ama aslında onlar da biliyor yaptıklarının anormal olduğunu ama işte topluca bir kilifin içine girmek işlerine geliyor.