- 28 Mayıs 2022
- 766
- 1.287
-
- Konu Sahibi Marianihal
Ben de dedim zaten dünyanın en iyi esprisi diye. Uğraşmış bayaa.Bence bayaa iyi şaka. Emeğe saygı + rep.
Sizin cümle pasif agresif benimki samimiBen de dedim zaten dünyanın en iyi esprisi diye. Uğraşmış bayaa.
Gördüğün gibi seni burda kimse anlamiyo, kimse seni anlamiyo, kimse seni an...Ayrıca aşırı tepki vermek ne alaka? Sanki elime sopa alıp dovmusum gibi konuşuyorsunuz. Sadece kırgınlığımi belirtip mesafe koydum. Sözlüsü de akrabam olduğu için aradı anlattım. Ne yapayım. Neye kırılıp kirilmayacagima da bırakın ben karar vereyim.
Abla sen de kesinlikle normal degilsin, bilgin olsunAbla sen kesinlikle komik değilsin ya. Belirtmek isterim.
Olsun madem.Abla sen de kesinlikle normal degilsin, bilgin olsun
KismetOlsun madem.
Abla sen de kesinlikle normal degilsin, bilgin olsun
Gördüğün gibi seni burda kimse anlamiyo, kimse seni anlamiyo, kimse seni an...
Ha bu arada tepkilerin asiri gercekten, asiri sinirlisin, kavga etmeye mi geldin annem sen
Yoo. Hak verenler de var. Ona bakarsak zaten kim konu açsa ortada dayak yeme evden atma tehdit vs gibi mağduriyetler olmadığı sürece herkes üstüne geliyor zaten. Konu sahibine hak verildiği pek görünen bir şey değil. Alışık olduğumuz bir durum. Herkesi ciddiye almami beklemeyin. Ha kimseyi mi dinlemiyorum tabii ki hayır öyle olsa konu açmam zaten ama yazilanlar aklıma yatmıyorsa neden cevap vermeyim?Gördüğün gibi seni burda kimse anlamiyo, kimse seni anlamiyo, kimse seni an...
Ha bu arada tepkilerin asiri gercekten, asiri sinirlisin, kavga etmeye mi geldin annem sen?
Doğru söylüyorsunuz kralicemSizin cümle pasif agresif benimki samimi
İyi de herkesi, en olumlu yazmaya calisani bile yolmaya kalkan sensin, ama biz mi cadi olduk ? Yengence bile şarladin yaniYoo. Hak verenler de var. Ona bakarsak zaten kim konu açsa ortada dayak yeme evden atma tehdit vs gibi mağduriyetler olmadığı sürece herkes üstüne geliyor zaten. Konu sahibine hak verildiği pek görünen bir şey değil. Alışık olduğumuz bir durum. Herkesi ciddiye almami beklemeyin. Ha kimseyi mi dinlemiyorum tabii ki hayır öyle olsa konu açmam zaten ama yazilanlar aklıma yatmıyorsa neden cevap vermeyim?
Herkes herşeye alınabilir. İnsanız tabii ki.Yahu farklı şeylerden mi bahsediyoruz. İş meselesinde size "daha iyisini mi bulacaksin" diyenlere alınmanizla benim arkadaşıma alinmam aynı sey. E aynı yere geliyoruz işte. Siz de alinmissiniz gururunuzu kiran kişilere.
Adama hiç demediği şeyleri sayıp sayıp bir de her yerden silmişsin.Ayrıca aşırı tepki vermek ne alaka? Sanki elime sopa alıp dovmusum gibi konuşuyorsunuz. Sadece kırgınlığımi belirtip mesafe koydum.
İşte biz de diyoruz ki adam senin dış gorunusun ile ilgili gereksizce laf sokmamis. Ama sen kompleks yaptığın için böyle anlamışsın.Ve evet benim de komplekslerim takintilarim var diye belirttim zaten kaç kere yazmam gerekiyor. Sanki ben bunları saklıyormusum gibi analiz kasmaniz falan ne gereksiz. Evet işte ben takıntılı olduğum için alındım. Başarılı olsaydı sana bakmazdi demek sen başarıli kişilere layık değilsin demek. Ben de biliyorum ünlü bir yönetmenle karsilasmayacagimi. Normal bu. Ama bunu dış gorunus üzerinden gereksizce laf sokarak yapmak anormal. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
En olumlu yazmaya çalışani yolmak mi? Ben herkesle kibar konuştuğuma inanıyorum. Aklınca dalga geçen kişiler oluyor sırf birkaç beğeni almak veya gülmek için ben de onlara uygun cümleler kuruyorum ciddiyetsiz bir sekilde. İyice okursanız anlarsınız. Sadece bazı yorumları samimi bulmadığımi belirttim. Ama siz konu açan kişileri sanki hakim önüne çıkan suçlu gibi görüp istediğiniz gibi yargilayacaginizi sanıyorsunuz, cevap vermesin haklısın deyip geçsin istiyorsunuz. Bunu yapmayınca da şarladi oluyoruz. Yengence ne demişim de şarlamisim merak ediyorum. Hangi sözüm hakaretvari veya kabaydi? Aksine siz diye konuşmaya çalışıyorum sen diye hitap edip kaba üslupla yazanlara bile.İyi de herkesi, en olumlu yazmaya calisani bile yolmaya kalkan sensin, ama biz mi cadi olduk ? Yengence bile şarladin yani
walla bence komik:)Yetenek sensiniz.............
Walla mıwalla bence komik:)
Nihal ağlama makyajın akıcak git yatWalla mı