Başarılı olsa sana mı bakardı!!!

Gördüğün gibi seni burda kimse anlamiyo, kimse seni anlamiyo, kimse seni an...

Ha bu arada tepkilerin asiri gercekten, asiri sinirlisin, kavga etmeye mi geldin annem sen?

Abla sen de kesinlikle normal degilsin, bilgin olsun

Ha bu arada tepkilerin asiri gercekten, asiri sinirlisin, kavga etmeye mi geldin annem sen

Ha bu arada tepkilerin asiri gercekten, asiri sinirlisin, kavga etmeye mi geldin annem sen?
Yoo. Hak verenler de var. Ona bakarsak zaten kim konu açsa ortada dayak yeme evden atma tehdit vs gibi mağduriyetler olmadığı sürece herkes üstüne geliyor zaten. Konu sahibine hak verildiği pek görünen bir şey değil. Alışık olduğumuz bir durum. Herkesi ciddiye almami beklemeyin. Ha kimseyi mi dinlemiyorum tabii ki hayır öyle olsa konu açmam zaten ama yazilanlar aklıma yatmıyorsa neden cevap vermeyim?

İyi de herkesi, en olumlu yazmaya calisani bile yolmaya kalkan sensin, ama biz mi cadi olduk ? Yengence bile şarladin yani

Herkes herşeye alınabilir. İnsanız tabii ki.
Ama mesele bu kadar büyük tepkiler vermeniz.
Ben de kıza bozuldum, içimden 'ha supanallah' dedim, kızla da kısa tuttum konuşmayı,geçti bitti. Eğer "anladim! Seni zaten çagirsa çagirsa böyle yerler çağırır çünkü sen şe yaramazsin, seni anca böyle yerler alır,Bulduğuna şükret, zaten kaliteli yer olsa seni ne yapsin demek istiyorsun sanırım!!!" Diyip bir de arkadaşımı her yerden silseydim bu gayet anormal bir tepki olurdu
Ayrıca aşırı tepki vermek ne alaka? Sanki elime sopa alıp dovmusum gibi konuşuyorsunuz. Sadece kırgınlığımi belirtip mesafe koydum.
Adama hiç demediği şeyleri sayıp sayıp bir de her yerden silmişsin.
Daha fazla nasıl bir tepki verebilirdin ki?
Çayı yüzüne mi firlatacaktin kafeyi terketmeden? İşte biz de diyoruz ki adam senin dış gorunusun ile ilgili gereksizce laf sokmamis. Ama sen kompleks yaptığın için böyle anlamışsın.
Ne diyelim ki, madem sildin,daha da konuşma Ahmet'le. Sen de kurtul Ahmet de kurtulsun

İyi de herkesi, en olumlu yazmaya calisani bile yolmaya kalkan sensin, ama biz mi cadi olduk ? Yengence bile şarladin yani
En olumlu yazmaya çalışani yolmak mi? Ben herkesle kibar konuştuğuma inanıyorum. Aklınca dalga geçen kişiler oluyor sırf birkaç beğeni almak veya gülmek için ben de onlara uygun cümleler kuruyorum ciddiyetsiz bir sekilde. İyice okursanız anlarsınız. Sadece bazı yorumları samimi bulmadığımi belirttim. Ama siz konu açan kişileri sanki hakim önüne çıkan suçlu gibi görüp istediğiniz gibi yargilayacaginizi sanıyorsunuz, cevap vermesin haklısın deyip geçsin istiyorsunuz. Bunu yapmayınca da şarladi oluyoruz. Yengence ne demişim de şarlamisim merak ediyorum. Hangi sözüm hakaretvari veya kabaydi? Aksine siz diye konuşmaya çalışıyorum sen diye hitap edip kaba üslupla yazanlara bile.
Yani ben sizi yarın görmeyeceğim siz de beni. ben neden azarlar gibi konuşan birine cevap vermeyeyim ? Veya dalga geçmeye çalışan biriyle dalga geçmeyim? Konu açan kişilerin diğer üyelere fedakarlık ve alttan alma borcu mu var? Bunu sadece bu konu nezdinde demiyorum. Genel manada böyle. Sırf bu yüzden de pek ciddiye almıyorum yorumlari artık.

Sözlün de taş gibi olsa sana bakmazdı deseydiniz. Aman ne takıyorsunuz kafaya Allah aşkına. Densizin tekiymis işte çok iyi yapmışsınız silerek böyle ağzı boş nerede ne konuşacağını bilmeyen insanlar ancak böyle durduk yere enerjinizi emerler. Bir laf var "ya hayır konuş, ya sus" Hiçbirimiz Adriana Lima değiliz ayrıca yalnız değilsiniz

Burda konu açılınca evet insanlar üstüne geliyor gibi oluyor. Evet desteklenmek istiyorsun ama iyi ki de öyle değil. Ben burda hangi konuda konu açtıysam haksız bulunduğum da oldu. İnsan doğru yaptığını duymak istiyo ama yanlışa doğru denmez ki. Sonuç olarak burda açtığım bikaç konumda o an bana negatif gelse de sonradan sakince yazılanları düşündüğümde hayatıma pozitif olarak yansıyan çok şey oldu. Bence bunu siz de sakin kafayla bi düşünün. En azından arkadaşınızı seviyorsanız onu kaybetmemiş olursunuz

Yakın arkadaşım dediginiz için soruyorum fazla alınıp büyütmemişsiniz ?
. O açıktan bile söylememiş benim arkadaşım olsa bana açık açık söylerdi ardından da kahkahayı basardı.
Ben alınmazdım şakaya vurur geçerdim.Arkadaşlar arasında böyle takılmalar olur.
Evlenmeden önce soyadı Kuru olan bir sevgilim vardı.Birden ortadan kayboldu.Arkadaşım kaç ay kuru kuru gitti.Adamı sulamadın gitti.Başkası olsa gider miydi diye takılıp durdu.Güldüm geçtim.Niyetini biliyordum.
Sizde ya yakın arkadaş edinmeyin ya da arkadaşınızın böyle basit şeylerine alınmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…