- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.453
-
- Konu Sahibi Marianihal
Hayır,kendiniz kendinize başarısız kişilere layık silik biri miyim diye haksızlık ettiğiniz için size öyle geliyor. Sorun bencede Ahmet değil. Çocuğun dediğinde gerçekten bir şey yok. Siz bunuValla bayaa üzüldüm açıkçası. Konu Ahmet değil zaten samimi de olsak sonuç olarak bir arkadaş, aile degil. Nerde göreceğim en fazla düğününe giderim o da akraba olacagimiz için. Beni üzen şey insanların beni basarisiz kişilere layık silik bir tip olarak görmesi.
herkes ayni olgunluk seviyesinde olamaz kiBütün mesele bu. Tabii ki manken gibi taş gibi değilim. Kaçımiz öyleyiz ki? Ama ben de bazı arkadaşlarımın kısa, zayıf, sivilceli, bakımsız, rüküş vs olduğunu görebilir istemeden böyle olduklarını dusunebilirim. Ama bunlari ima mi etmek lazım?
onlar öyle gördü diye oyle mi oldunuz? pekala gelecek vaad eden bir yonetmen adayi da sizi sevgilisi olarak gormek istedi. Neden olumsuz tarafindan bakiyorsunuz?Valla bayaa üzüldüm açıkçası. Konu Ahmet değil zaten samimi de olsak sonuç olarak bir arkadaş, aile degil. Nerde göreceğim en fazla düğününe giderim o da akraba olacagimiz için. Beni üzen şey insanların beni basarisiz kişilere layık silik bir tip olarak görmesi.
Klasik patavatsız ve çirkin özgüveni olan erkek tiplemesi işteKendileri kızların yakışıklı erkek peşinde koştuğunu iddia ederken aynı zamanda Adriana hayali kurarlar Hiç sevmem böyle düşünmeden konuşanı. Öyle olduğundan emin olsan bile söylenmez. Benimde vardı boş konuşan arkadaşlarım mesafemi koydum açık sözlülük ile patavatsızlık arasında çok ince bi çizgi var ve onlar ayırt edemiyorlar :)
Yahu şaka falan değildi diyorum. Ciddi söyledi gayet.E hani çok samimiydiniz?
Şaka dahi kaldıramamışsınız.
Size kötü birşey dememişki,başarılı olsa ünlü olsa taş gibi mankenlere bakardı demiş.
Alınmak istersen alınırsın evet. Fakat samimiyet var gülün geçin, sen kendine bak diyin ne bilim bu kadar didiklememek lazım.
Boş muhabbet sonuçta.
Zaten kendileri elde edemediğinden herkes için böyle düşünüyorlar. Hayır söylenecek söz değil. Kaç ünlü var hayranıyla evlenen, hiç bilinmedik bir kadınla sevgili olan. Hayat bu belli olmaz. Her şey görünüşe bakmıyor ki çirkin özgüvenliye göre güzel olmayan bir ünlüye göre fevkalade olabilir. Aklınca moralini bozuyor işte. Neyin şaka neyin gerçek olduğunu bilecek kapasitedeyiz çok şükür%1000000000
Bazı erkeklerin düşünce biçimi ve takibinde üslubu korkunç ötesi, berbat. kadını metalaştırmanın ötesinde , kendi berbat tipleriyle kadınlara öylesin böylesin diye laf ediyorlar. Bu çocuk da eminim hiçbir kadının yüzüne bakmadığı ama kimseyi beğenmeyen tiptendir.
yani sözlü bi erkekel ne sohbet edip bu konulara giriryorsunuz . davanızda haklısınız .İlkokuldan beri tanışik olduğum yakın gördüğüm bir erkek arkadaşımla geçen gün telefonda konuşurken yaşadığım bir olayı anlattım.
Normal geyik muhabbeti yaptığım başka bir erkek arkadaş vardı uzun zamandır konuşmuyoruz. İşte geçenlerde beni eklemiş Instagramdan. Çocuk sinema mezunu kısa film falan çekiyor, işte muhabbetimiz hep çektiği film ve sinema üzerineydi. Sonra birden bana açıldı , işte beni beğendiğini vs söyledi. Çocuktan hoşlanmadığım için kibarca reddettim daha sonra bana trip atmaya başlayınca engelledim. Konu bu kadar.
İşte ben bu olayı ilkokuldan tanıdığım arkadaşıma anlattım adı Ahmet olsun. Dedi ki ne iş yapiyor falan yönetmen deyince şaşırdı aaa dedi tanınmış biri mi yoksa ben de yok dedim kendi halinde film çekiyor yayınlıyor yarışmalara falan yolluyor dedim. O da şunu dedi "ya zaten tanınmış yönetmenler taş gibi kızlara bakar, hatta öyle mankenlerle falan çıkar onları da filmlerinde oynatır" dedi. Ben orda kalakaldim. Anladım sen cirkinsin sana baksa baksa tanınmamis olanlar bakar başarılı biri olsa seni napsin demek istiyosun sanırım dedim. O da yok öyle demek istemedim bilmem ne kivirdi. Ahmetle uzun zamandır iyi bir arkadaşlığımiz olmasına rağmen sildim. Dünden beri arıyor yazdığı mesaj şu "ya ben öyle bir imada bulunmadim ama yine de özür diliyorum".
O kadar ciddi bir şekilde farkında değil ki ne dediğinin. Kendisi benim uzak bir akrabam ile sözlü zaten aynı mahallede büyüdük akrabama bile söylemiş kız beni arıyor sen haklısin ben ona ağzının payını vereceğim diyor düşünün. Sinirlerim bozuldu özgüveni çok yüksek biri degilim ama böyle şeyler psikolojimi bozuyor.
Ben sizi haklı buldum, söylediği sözün anlamı gayet açık ve net ortada, evet sizi aşağılamak için dememiştir ama "taş gibi kızlara bakar" sözünden "sen taş gibi degilsin sana bakmaz" anlamı çıkıyor. Siz çok güzel bir kız da olabilirsiniz bu sözle kendinizi çirkin alimsiz hissetmeyin, herkesin güzellik anlayışı farklı. Kendimden örnek vereyim tüm kadınların bayıldığı Kıvanç Tatlıtuğ benim için hiç yakışıklı değil... Takılmayın böyle şeylere bosverin.Nasıl yani? Başarılı olsa zaten taş gibi kızlara bakardı cümlesinde bir aşağılama yok mu?
İlkokuldan beri arkadasim. Sözlü olması neyi değiştirir. Sözlüsü de benim akrabam zaten.yani sözlü bi erkekel ne sohbet edip bu konulara giriryorsunuz . davanızda haklısınız .
Ben de burda tepki alınca oldukça şaşırdım. Yani söylediği şey açık ve net. Ama burdaki kadınlar sanırım samimi arkadaş olmamıza dayanarak onun ofansif mizah yaptığını falan zannetti. Halbuki şaka falan değil kendisi de zaten şaka yaptım demedi. Sadece ben senin anladığın şeyi ima etmedim diye kivirdi.Ben sizi haklı buldum, söylediği sözün anlamı gayet açık ve net ortada, evet sizi aşağılamak için dememiştir ama "taş gibi kızlara bakar" sözünden "sen taş gibi degilsin sana bakmaz" anlamı çıkıyor. Siz çok güzel bir kız da olabilirsiniz bu sözle kendinizi çirkin alimsiz hissetmeyin, herkesin güzellik anlayışı farklı. Kendimden örnek vereyim tüm kadınların bayıldığı Kıvanç Tatlıtuğ benim için hiç yakışıklı değil... Takılmayın böyle şeylere bosverin.
Tarkan halktan biriyle evlendi.Biraz abartmamış mısınız ?
Gerçekten tanınmış/ünlü birinin halktan biriyle evlenme oranı % ?
Yani imkansız mı? Değil. Ama zor bir ihtimal mi? Evet.
Ayrıca bunun güzellikle çirkinlikle alakası da çok yok, bulunduğunuz çevre ile alakası var.
Nerden bulacak gerçekten sizi ?
Var mı mesela eşiniz/dostunuzda, çevrenizde tanınmış bir kişi? Benim yok.
Bakın aynı şeyi yüz kere yazdım. Mankenlerle ünlü kisilerle takılır deseydi sorun yok, taş gibi kızlara bakardı diyor. Yani ünsüz de olsa çok güzel kızlara bakardı sen güzel değilsin o yüzden su an sana bakıyor demek istiyor. Başlıkta yazılanla aynı yere geliyor zaten. "başarılı olsa taş gibi kızlara bakardı, başarısız ki sana bakmış " aynı şey.Adam basliktaki şeyi dememis ki. Baştan aşağı senin sorunun.
Geyik yaparken 'heee, zaten tanınmış biri olsa etrafı filmde oynamak isteyen mankenlerle çevrili olurdu'. Demiş.
Sen de aşağılık kompleksine mi girdin ne yaptın 'ne yani başarılı erkek bana bakmaz mi!' demiş, bir de ilkokuldan beri arkadaşın olan adamı silmişsin
Bu kadar kompleksle yaşanmaz. Konuda sorun sadece sende. Adam herkesin aklına gelebilecek bir cümleyi söylemiş.