başardım :) (fotoğraflı :)

Merhaba jillian nedir fransiz kaldim
Birde sadece sporlami zatifladin yoksa ekra neler yaptin bilmek isterim tsk ederim

Merhaba jillian nedir fransiz kaldim
Birde sadece sporlami zatifladin yoksa ekra neler yaptin bilmek isterim tsk ederim
jıllıan bi zayıflama egzersiziprogramı daha dogrusu sıkılaşma :) 30 günlük yarım saatlık bı vıdeodan olusuyor canım.
sadece spor degıl dıyette yaotım gercı herhangı bır dıyet menusune baglı kalmadım hep dıkkat ettım ekmege abur cubura makarnaya pilava çikolataya her seye dıkkat ettım ve cogu zaman yemedım..
7. cuma zayıflama takımının cok faydasını gordum hemde cok :)

Tsk ederim masallah hazimlisin ben bir gun dikat etsem ertesi gun yine ayni sekilde yemeye devam ediyorum elime vuran biri olmasi gerek aslinda:) yeni ameliyat oldum icinde spor yapamam hoplama ziplama yapamam su an :) ama bende bir an once baslamak istiyorum

geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldun
telefonumda onca fit kızın fotosu varken sporu bırakmak olmazdı

Jillian yazdigim zaman hangisini secmem gerek canim

geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldun
telefonumda onca fit kızın fotosu varken sporu bırakmak olmazdı
Meme buyutme ve lipo yaptirdim ama hala karnim duz degil istedigim dumduz bir karin ama bende uc dogum yaptim biraz aor olacak

micheal jillian level 1 yaz canım bu level 1 i 10 gün yapıcaksın
sonra level 2 ye gecıceksın onu da 10 gün
sonra level 3 onu da 10 gün
Tsk ederim gecmis olsun dileklerin icin
Insallah yapabilirim bunlari cocukla zor olacak :/

Valla sen o kiloda kafana takıp bu kadar başardiysan ben azicik utandim ya bana her iki halde oldukça iyi geldi,tebrikler

Ben 7-8kiloda basardiysam kimler neler basarir buni da gostermekti amacim :) tesekkur ederim
Bana gore oldukça zayif ve fitsin ve bu şekilde kilo vermen daha da zor diye biliyorum bende maalesef irade ve istikrar yok moralim bozulduğu anda en dibe batiyorum ve bunu nasil asarim bilmediğim için sonunu göremiyorum diyetlerin sn bu yolda nlr yptn özellikle bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…