- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Cok tesekkur ederim canmwhynotme .!.:tebrik ederimmmmaşAllah
Tesekkr ederm canmTebrik ederim süper fit
eylülde girdim 7. cuma zayıflama takımına.. 63.5 la başladım. başaramıycagımı dusunuyorum cunku bugune kadar hep yarım bırakılmışdıyetler yarım yapılmış sporlar mevcuttu hayatımda. bu başarımı kesınlıkle takım arkadaşlarıma borçluyum. onlar olmasaydı ben hiç bir şey yapamazdım. iyiki varlar
zaman zaman kılo aldım zaman zaman verdım ama başardım.. evet eylülden bu yana cok zaman geçti az az da olsa hedefıme ulasmanın mutluluğunu yasıyorum
bundan sonra asla salmıycam kendımı cunku ılk defa boyle bır sey basardım :)
1.70 boyundayım ve su anda 56 kilo olan hedefime ulaşmış durumdayım
Cok tesekkur ederim ablam benimmtatlııım ne güzel başarmış olman, darısı bana :)
çok kıskandımEki Görüntüle 1376838 Eki Görüntüle 1376839 1.fotograf agustos ayinin sonuna ait ikincisi ise bugun:)
İnsallah ornek olmusumdur sende bu yoldaysançok kıskandım
Cok saol canm benim olabilirsin neden olamayasin bende olmam derdim ama oldumAy ayyyyy masallah ya ufff kiskandim sankibende oyle olabilirmiyim ki
Ben olmam belki cunku su siralar yeme hastaligina yakalamdim ne olursa evde ne varsa silip supuruyom 80 kg olmusum iyice psikolojim bozuldu herhalde =(Cok saol canm benim olabilirsin neden olamayasin bende olmam derdim ama oldum
Gercekten hastalik mi arastirdin mi?Ben olmam belki cunku su siralar yeme hastaligina yakalamdim ne olursa evde ne varsa silip supuruyom 80 kg olmusum iyice psikolojim bozuldu herhalde =(
Hep esimden oldu 3 sene once 57 55 arasiydim sonra esimle tanisdim cok zayifd zayifsin diye diye simdi bu hale geldim bide cocuk dogurdum derken 3 sene icinde ne olduysa olduQUOTE]
Ama hicbisey imkansiz deg eskiden zayifsan simdi de zayif olmayi basarabilirsin
Bi dyet uyguluyor musun
Hepimiz olucaz olucaz olucaz!!!aferin ne güzel olmuşsun bende olucam bende olucam bende olucam :))
Bende seviyo gibiydim eski halimi simdi daha cok seviyorumaynaya bakınca aslında seviyorum da yuvarlak yuvarlak biraz fazla yuvarlandım gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?