- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.694
- 798
Ay çok güldüm ya:)) Evlenmene girek yok canum. Ben evlenmeden gördüm sükür ki Boğayla evliyim tam Boğa burnundan soluyarak geziyor evde, kırmızı görünce de dayanamiyor :)))
Ne güzel olurdu yaaa valla keşke icat edilseO zaman bi zaman makinasi icat edelim.
CikkkBaşak erkeğinin yükseleni akrep
Neden cikkk :) Acıklama isterim lütfen :)
Bi tanesinde karar kil. Baskalarinin kismetini kapatiyorsun. Mesela ben.Neden cikkk :) Acıklama isterim lütfen :)
Sorma ne çektim be...sevgi dolu ama deli sinirli. Aşırı sahiplenici, kıskanç... off.:)) Evlenmene girek yok canum. Ben evlenmeden gördüm sükür ki Boğayla evliyim tam Boğa burnundan soluyarak geziyor evde, kırmızı görünce de dayanamiyor :)))
Başaktan vazgeceyim de sana bırakayım öyle miBi tanesinde karar kil. Baskalarinin kismetini kapatiyorsun. Mesela ben.
Yok sagol almis kadar oldum.Başaktan vazgeceyim de sana bırakayım öyle mi
burcum boğaBurcunuz koç size ikizler daha uygun.
26 mart yazmışsınız. Boğa ise başak. İkizleri düşünme bile.burcum boğa
Boğadan mı? Benim boğam iyidir anlayışlı, kıymet bilir, çok dürüsttür ama deli sinirli kısmı maalesef mevcut. :)Sorma ne çektim be...sevgi dolu ama deli sinirli. Aşırı sahiplenici, kıskanç... off.
26 nisan dogum gunum, düzeltmeye çalışayım.26 mart yazmışsınız. Boğa ise başak. İkizleri düşünme bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?