bu kadar olur, agzım acık dinledim hepsi doğruSex i ön planda tutan bakışları ile dikkat çeken gizemli biraz cimri titiz kendini beğenmiş severse çok seven bir adam.
Bunun ay burcu var, Cin burcu var.Ay burcu duygusal ilişkilerdeki tutumunu belirler diyip tartışmaya yeni bir soluk getireyim
Bunun ay burcu var, Cin burcu var.
Ay burcu insanin psikolojiyi temsil eder....Ay burcu duygusal ilişkilerdeki tutumunu belirler diyip tartışmaya yeni bir soluk getireyim
Bi analiz edip gelicem.Burçlar bitmiyorduArtık tanıştığım erkeklere bir süre sonra "cnm yaa sen saat kaçta doğmuşsun" der hale geldim
Bu arada istatistiki bir bilgi paylaşayım en sadık eşler Boğalar, suç işlemeye en az meyilli burç ikizlermiş. Şu an hüküm giymiş tüm suçlular arasında en az ikizler burcu varmış.
Neden ikizler bir tık daha olumlu :)erkeklerın hepsı bırbırınden sorunlu
ama basak ıle ıkızler arasında ıkızler bı tık daha olumlu
Dikkat et tersi olmasın:))))Usttekinin beynini/zekasini, alttakinin de fiziksel gorunusunu istiyorum. Burcu farketmez kizlar.
abow hem akrep hem başakNeden ikizler bir tık daha olumlu :)
yükselenleri de yazayım :)
Başak erkeğinin yükseleni akrep
İkizler burcunun yükseleni koç
Ben boğayım yükselenim oğlak
Ben boğayım yükselenim oğlakabow hem akrep hem başak
zor cok zor ıkı bastan zor
ıkızler de koç da benım mızacıma daha yakın oldugundan sahsen ben daha ıyı anlasıyorum burcum yay yukselenım kova ondan heralde
babam da abımde başak baya sıkıntılı basaklar
hele akrep burcuyla sahsen hıc anlasamıyorum sızın burcunuz ıcın akreple anlasabılecegınızı de sanmıyorum
Ay burcu insanin psikolojiyi temsil eder....
Mesela ben bir ayı yengeç olaraktan icimde bir suru cinayet islediğim doğrudur
Tecrube mi konusuyor.Dikkat et tersi olmasın:))))
Önceki postunuzda yazdınız ya hem başak hem akrep zor diyeeşim boga kızım oglak ben yay
genele baktıgımda esımle anlasırım yanı ılla toprak grubu toprak la uyum saglar durumuna pek ınanmıyorum aslında
yay burcu olup padısahlık yapan da var yay burcu olup köle olmus olan da var tamamen kultur egıtım biçim aıle etkılıyor sız burclara bakmayın oncelık olarak derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?