Başak erkeği mi ikizler erkeği mi ? Hangisi daha sorunlu ?

Ben de basak
Kovayi aldim gordum gunumu

Halbuki ne demisti unlu Turk dusunuru falim sakiz?
Kizim sen yeni kusaksin
Masum ve yumusaksin
Kovadan sana koca olmaz
Cunku sen basaksin
Ahahaha harika
Bi yaydan bi ikizlerden iyidir ya kova(kendimi avutma çabaları)

İkiside bir akrep etmez bak asıl ona denk geldin mi kaç

Bu konu karmasık, arkadasımın sevgilisi basak erkeği ve cok romantik, istisna mı bu
Yükseleni de etkiliyor olabilir ama çevremdeki başak erkeklerinin çoğu romantik.

Ben de başak kadınıyım. Duygusalım, romantiğim ama mantıklıyım da. Ablam da başak o da öyle.

Sadece duygusallık ile mantık arasında kaldığımızda mantığımızı seçiyoruz. Hepsi bu.

Bence en sorunlu Aslan burcu erkegi ve benimde kismetlerim aslandan cikiyor

Sorunun anlamini akrep burcu yaratmistir . O kadar diyeyim.

Kacccc . Yapabiliyorsan ulke degistir.
Deme öyle bir kuzenim var. Romantiktir, düşüncelidir, yemek yapar, eli açıktır -ki akrepler cimridir. Her ortama uyum sağlar, bukalemun gibidir.

Deme öyle bir kuzenim var. Romantiktir, düşüncelidir, yemek yapar, eli açıktır -ki akrepler cimridir. Her ortama uyum sağlar, bukalemun gibidir.

Ikizler tam bir sorunlu. Tecrubeyle sabittir. Esim tam bir ikizler. Artik kendide kabul ediyor.
Evet dogru dediginoz gibi . Ama ben romantik degilim cok duygusal ben degilim:)

Eşim ikizler ben başağim. İki zıt burç .. ikizler kesinlikle çok dengesiz ama duygusal yönden süper bir eş... Asla ezdirmez fazlasiyla sahiplenir biraz yavaştır ama dünyaya bir daha gelsem yine eşimi secerdim, o kadar yani...

Ikizler burcunun kadınındanda erkeğinden de arkadaşlık iliskilerimde uzak dururum. Böyle düşünen bi ben değil misim :) ama büyük konuştum ya kesin 2. Çocuğum ikizler burcu olucak of. Kim açtı bu konuyu? Dayanamadım yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…