- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ya sorunlumudr nasildir mesela?Bir tik arttiriyorum. Akrep erkegi.
Aman ya rabbi.Bir tik arttiriyorum. Akrep erkegi.
HahahahahaaaNe yani elinde 2 erkek diye seçenek var burca göre mi seçeceksin?
Ne başak ne ikizler farketmez, hepsinin yükseleni öküz çünkü
Aaaa elimde bi kova var ithal ürün vallahi böylesini Türkiyede bulamazsın ablacım inanılmaz uyumlu uysal romantikBasak kadini
Erkek deyince en zoru kovadir kova. Sekli semali batasicanin
Sorunun anlamini akrep burcu yaratmistir . O kadar diyeyim.Ya sorunlumudr nasildir mesela?
Kacccc . Yapabiliyorsan ulke degistir.Aman ya rabbi.
Benm basmda var bir tane tam bir akrep
He al da gorAaaa elimde bi kova var ithal ürün vallahi böylesini Türkiyede bulamazsın ablacım inanılmaz uyumlu uysal romantik
Param olsa da ben alsam
Altı sene önce evlenerek o hatayı gerceklestrdm maalesefSorunun anlamini akrep burcu yaratmistir . O kadar diyeyim.
Kacccc . Yapabiliyorsan ulke degistir.
Yay oğlak terazi başak bunlardan bi halt olmadı zıt burcum kovadır o şu an favorimHe al da gor
Ne işler çeviriyor bakalım o uysal, romantik maskesiyle :))Aaaa elimde bi kova var ithal ürün vallahi böylesini Türkiyede bulamazsın ablacım inanılmaz uyumlu uysal romantik
Param olsa da ben alsam
O zaman bi zaman makinasi icat edelim.Altı sene önce evlenerek o hatayı gerceklestrdm maalesef
Ama şimdiki aklm olsaaa aslaaaaa aslaaaaa
Sen ne burcusun bebegim?Yay oğlak terazi başak bunlardan bi halt olmadı zıt burcum kovadır o şu an favorim
Ne çektiniz be kovalardanNe işler çeviriyor bakalım o uysal, romantik maskesiyle :))
Ben aslanSen ne burcusun bebegim?
Ben de basakBen aslangenelde gimseynen anlaşamayan burç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?