Başak erkeği mi ikizler erkeği mi ? Hangisi daha sorunlu ?

Esim başak burcu..inanilmaz surprizler hazirlamayi sever..düsuncelidir..yardim etmeyi cok sever.
Kararlidir..dedikoduyu hic sevmez yaptirmaz.
Aglayan kadinlardan nefret eder sevmez..guclu kadin modelini sever.
Siniri saman alevi gibidir.hemen posman olur..zaman zaman soylenme huyu var.
Eli cok acik..kendi giymez giydirir o cinsten.

Yükselenlerini biliyorum :halay:

Başak erkeğinin yükseleni akrep
İkizler burcunun yükseleni koç

Ben boğayım yükselenim oğlak

Sadece gunes burcuyla kisilik analizi yapilmaz.
Basaklar soyle ikizler boyle demek cok absurd.
Bende aslanim mesela, yukselenim akrep.
Bildigin karincayi incitemem, kimseyi sahiplenmem kiskanclik vs ruhumda yok.
Ama aslan akrep i duyan aaa sen cok kiskancsindir, aaa intikam almadan duramazsin.
Daha bigune bigun intikam almisligim kin tutmuslugum yoktur.

Neyse diyecegim o ki 12 burcun hangi eve ne derece aciyla yerlestigi, evler arasindaki kare ve ucgen acilar vs.. chironun haritadaki etkisi, gunes saturn iliskisi ve bunun gibi pek cok detay var.
Ve her 21 yilda bir insanin gunes burcu kendinden sonra gelen bi sonraki burca kayar.
Yani ben aslan olarak dogdum ama 21 yas itibariyle basagin ozelliklerini de alirim, 42 yasimdan sonra ise teraziye kayarim gibi.
O tanidiginiz adamlari basak ikizler diye degerlendirmeyin yani.

Ben gunese aslan aya yengec dogdugum halde suanki haritamda gunesim ve ayim basakta.

Astroloji dusundugunuzden cok daha derin bi alan.

:)) Evlenmene girek yok canum. Ben evlenmeden gördüm sükür ki Boğayla evliyim tam Boğa burnundan soluyarak geziyor evde, kırmızı görünce de dayanamiyor :)))
Sorma ne çektim be...sevgi dolu ama deli sinirli. Aşırı sahiplenici, kıskanç... off.

Yükselenleri de yazayım

Başak erkeğinin yükseleni akrep
İkizler burcunun yükseleni koç

Ben boğayım yükselenim oğlak

Burçlarin karaktere etkisi var evet ama 12 tane burc, milyar tane insan var.. Aile, cevre, inanc, egitim vs hepsi cok etkili kisiligin sekillenmesinde..
Genelleme yapmak dogru degil..
Ideal erkek gibi görünen x burcu insanindan 1 senede boşandım..
Ikizler eşi olup gayet mutlu olan tanidiklarim var..
Basak erkegi olup cok iyi aile babasi ve eş olan kuzenim var..
Terazi erkegi harika olur derler, 2-3 tane tam gerizekali terazi erkegi taniyorum :KK53:
Karakter, kafa, görgü, aile uyumuna bakın siz..

ikizleri görünce topukların k*çına vura vura kaç :D bir yengeç burcu olarak kesinlikle tahammül edemedim, dengesizlikleri de cabası tabi. ikizler burcunu şöyle özetlerim;
“bugün bunu söyledim ama yarın bunun tam tersini söyleyip dün bunu hiç söylememiş gibi yapabilirim”
yükseleni de egoistliktir bu burcun.

Back
X