İkizleri eleyin. Size uymaz.26 nisan dogum gunum, düzeltmeye çalışayım.
Yükselenleri de yazayım
Başak erkeğinin yükseleni akrep
İkizler burcunun yükseleni koç
Ben boğayım yükselenim oğlak
Bir de terazi varmis. Arkadas baya mesgul.26 mart yazmışsınız. Boğa ise başak. İkizleri düşünme bile.
Nedenlerini de yazarsanız çok sevinirim. Neden uymazİkizleri eleyin. Size uymaz.
Biz boğa-ikizler çiftiyiz ama ikizler olan benim. Nerdeyse herseyimiz zıt yeme alışkanlıklarımız bile ama yine de iyi bir çiftiz geçinip gidiyoruz birbirimizi dengeliyoruz :))burcum boğa
Terazi çıktı aradanBir de terazi varmis. Arkadas baya mesgul.
Niye abla dedi diye mi?Terazi çıktı aradan
Abla lafını yediririm onaNiye abla dedi diye mi?
Burclara merakliyimdir ama iki erkegi karsima koysalar bunun burcu su , su diye eleme yapmam. Gonlun zaten o elemeyi yapmistir. Sen farkinda degilsin sadece.
Siz sabit fikirli dedidiği dedik kafanızın dikine giden inatçı kararsız birisi ikizler yükselen koç ise eğlenceli her an fikir değiştiren disiplinsiz yani çok farklı. İlişkilere burçla karar verilmez tabi.Nedenlerini de yazarsanız çok sevinirim. Neden uymaz
Çok ilginç bir bilgiBu arada istatistiki bir bilgi paylaşayım en sadık eşler Boğalar, suç işlemeye en az meyilli burç ikizlermiş. Şu an hüküm giymiş tüm suçlular arasında en az ikizler burcu varmış.
Yükseleni akrep olan olan başak erkeği nasıl biri sizce ?Siz sabit fikirli dedidiği dedik kafanızın dikine giden inatçı kararsız birisi ikizler yükselen koç ise eğlenceli her an fikir değiştiren disiplinsiz yani çok farklı. İlişkilere burçla karar verilmez tabi.
Kesinlikle başak tartışmasız.Çok ilginç bir bilgi
Peki başak erkeği mi daha sadıktır yoksa ikizler erkeği mi
En cok suc islemeye meyilli olan yengec miydi . Ben oyle hatirliyorum.Bu arada istatistiki bir bilgi paylaşayım en sadık eşler Boğalar, suç işlemeye en az meyilli burç ikizlermiş. Şu an hüküm giymiş tüm suçlular arasında en az ikizler burcu varmış.
Sex i ön planda tutan bakışları ile dikkat çeken gizemli biraz cimri titiz kendini beğenmiş severse çok seven bir adam.Yükseleni akrep olan olan başak erkeği nasıl biri sizce ?
Boğa yada koçtur :)En cok suc islemeye meyilli olan yengec miydi . Ben oyle hatirliyorum.
Cik degildi.Boğa yada koçtur :)
Yengeç miş çok şaşırdım. Boğa da 4. Hitler bile boğa.Cik degildi.
Amann Hitleri almazdim zaten.Yengeç miş çok şaşırdım. Boğa da 4. Hitler bile boğa.
akrep in bir üst modeli de bence yay erkegiBir tik arttiriyorum. Akrep erkegi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?