Baş belası kv

geçmez hayat boyle
Esiniz ya sizi gorusturmeyecek bu kadinla ki bu imkansız gibi oyuzden mecbur ayrilik
Surekli size hakaret eden bir kadin...

Bu adamdan cocuk yapmaniz bastan hata olmus. Allah evladiniza uzun ömür versin. Ama insallah bundan sonra kendinizi ezdirmezsiniz

Anneniz ne diyor ? Ayrılsanız arkanızda durur mu ? Dahası siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Bırak kendi pislikleri de boğulsunlar.
Sakın eşini arama "gel beni al" diye.
Kendini birşey sanıp havalanmasın sonra.
Gelip alacaksa da kendi kendine gelsin
Ne gelip alsin yahu. Kadinin babasi ölmüş stresle bogusuyor bu insanlardanbi halt olmaz. Lanet olsun boyle kv eslere. Boyle akil vermeyin gunah yahu

Gercekten ocak batiracak ne yaptim bilmiyorum. Sanki ahlaksizlik yaptim
Birde balkona cikip bagiriyor feryatlar ediyor. Resmen oynadi karsimda bende izledim..

Ne gelip alsin yahu. Kadinin babasi ölmüş stresle bogusuyor bu insanlardanbi halt olmaz. Lanet olsun boyle kv eslere. Boyle akil vermeyin gunah yahu
Okuduğunuzu anlayın
"gelip alsın" demedim, "sen arama geliyorsa kendi gelsin" dedim,
Bunu neden dedim
Çünkü konu sahibi eşi kendisini ne olacaksa olsun diyerek bıraktığı için dünyası başına yıkılmış gibi hissediyor, muhtemelen geri dönmeye çalışacak

Bu konu sahibinin cümlesi

Getirdi beni anneme birakti gitti ne olacaksa olsun dedi.kucagimda cocukla kaldim. Cok kotuyum su an napicagimi bilmiyorum.

Not: Benim mesajımı alıntılayıp içinizin çöpünü bana dökmeye çalışmayın

Anneniz ne diyor ? Ayrılsanız arkanızda durur mu ? Dahası siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Annemide üzdüğüm icin cok pişmanım.
Bilmiyorum ne yapicagimi. Eger eşim gelir pişman olursa ayri bi yere taşinma şartiyla giderim yoksa gitmeyi dusunmuyorum. Zaten iki senenin dolmuşluğunu patladim. Aklimda ne varsa ne yaptiysa soyledim

O adamla neden evli kalmak istiyorsunuz?

O adamla neden evli kalmak istiyorsunuz?
Aslında benim.eşimle bir sorunum yok. biz basindan beri cok iyi anlasiyoruz
Ama isin icinekv girdimi oda kendi tarafina cekiyor. Kv olmasa bizde bir sikinti yok.esim her dedigimi yapar beni sıkmaz kısıtlamaz ama bugun kv okdr abartti ki onundagozu döndü

Erkek dicem olmucak böyle erkek müsveddeleri evlenmesin lütfen ya.
Şu hale bak. Annesi az yesin de kendine hizmetci tutsun kap kacak yikicak birini ariyosa.
Esine lütfen taviz verme sen de bi ananin evladisin kendini ezdirme rica ediyorum... içinden üzülsen de onun karsisinda eğilme savun kendini silah cekcekmis lafa bak. Dengesiz psikolojisi bozuk aile ana oğul.
Annen arkandaysa bi an bile durma bunların yaninda zaten. Özellikle eşinin. Cunku is onda bitiyo.

Annesinden korkuyor yada çekiniyor o zaman.

Tek probleminiz kv ise aile ve ilişki uzmanları size ve eşinize yol gösterebilir.

Eşinizin hatalı davranış sergilediğini bir uzmandan duyması bu durumu düzeltebilir.

İmkânınız varsa muhakkak gidin derim, yoksa size kitap önerisinde bulunayım, eşinize hediye edin, okumasını sağlayın

Olur kitap onerisi alirim.
Tek problem kv. Köye gittgimden beri laf sokup durdu ben ilk seneler cevap vermezdim guler gecerdim
Simdi bende cevap verdigim icinsinir oluyor
Biseyi sevmiyorsam inadima yapiyor.
Kadin beni sevmiyor cunku ben pisirik karsisinda susan bi tip olmadim

Siz farkında değilsiniz sanırım . Sizin asıl sorununuz eşinizle.....

Sorun KV değil ki, sorun annesini o şekilde konuşturan bostan korkuluğu kocanız. Anasını susturmayan, daha memeden kesilmemiş adamları kendinize koca yaparak bu duruma düşüyorsunuz malesef.

Anneniz size sahip çıkıyor mu bu konuda ? Bin kötü de olsa o senin kocan diyeni biliyorum o yüzden sordum.

Gercekten ocak batiracak ne yaptim bilmiyorum. Sanki ahlaksizlik yaptim
Birde balkona cikip bagiriyor feryatlar ediyor. Resmen oynadi karsimda bende izledim..

Böyle insanların beklentileri bitmez. Ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız. Ekonomik özgürlüğünüz var mı?Yoksa da annenizle yaşayamaz mısınız? Çocuğunuza bakar, çalışırsınız.

Bu evliliği sürdürmek zor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…